Kinijos turgelio stebuklai: itin mobilus ir lengvas 13.3“ įstrižainės „Yepo 737A“ – kaip iš akies trauktas „Apple“ nešiojamas kompiuteris, tačiau kainuoja pigiau nei 200€  ()

Kompiuterinės technikos pasiūlymų Lietuvos elektroninėse parduotuvėse tikrai netrūksta, tačiau tikriausiai dauguma sutiks, kad pastarosios daugiausiai orientuojasi į aukštosios klasės elektronikos pardavimus. Tuo tarpu pirkėjams, kurie ieško ekonominės klasės kompiuterinės technikos šiuo atveju pasirinkimo laisvės Lietuvoje praktiškai nebelieka. Vis dėlto šį nepatogumą dabar vis lanksčiau padeda spręsti Kinijos elektroninės parduotuvės. Būtent jos vis dažniau ryžtasi pardavinėti ne tik peles ar klaviatūras, bet ir monitorius, nešiojamus, stacionarius ar netgi AIO tipo kompiuterius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, jeigu žavitės „Apple“ nešiojamų kompiuterių dizainu, tačiau daugiau nei tūkstančio eurų kompiuteriui išleisti neplanuojate, tai šią savaitę galite atkreipti dėmesį į Kinijoje pagamintą nešiojamą kompiuterį „Yepo 737A“.

Šiuo atveju tik norisi pabrėžti tai, kad nešiojamas kompiuteris „Yepo 737A“ yra puikiai tinkamas standartinėms užduotims atlikti (naršyti internete, žiūrėti filmus, dirbti su dokumentais ir t.t.), tačiau nėra tinkamas patenkinti kompiuterinių žaidimų mėgėjų lūkesčių. Kitaip sakant, „Yepo 737A“ – tai geru mobilumu išsiskiriantis ekonominės klasės nešiojamas kompiuteris už kiekvienam pirkėjui prieinamą kainą.

Šis 13,3 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) IPS technologijos ekranu aprūpintas nešiojamas kompiuteris ypatingas tuo, nes turi integruotą „Apollo Lake“ architektūros „Intel Celeron N3450“ keturių branduolių centrinį procesorių ir taip pat dar gali pasigirti 2 GB „Intel HD Graphics 500“ vaizdo plokšte (naudoja RAM atmintį). Tuo tarpu svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Yepo 737A“ yra parduodamas su 6 GB talpos operatyviąja RAM atmintine, tačiau esant reikalui šią atmintį galima plėsti iki 8 GB.

Kitas ne ką mažiau svarbus aspektas yra tai, kad „Yepo 737A“ yra komplektuojamas su vidine 64 GB eMMC tipo atmintimi, tačiau maloniai stebina tuo, nes taip pat yra aprūpintas ir papildoma jungtimi, kuri šio nešiojamo kompiuterio vidinę atmintį leidžia išplėsti naudojant SSD tipo diską.

Galiausiai dar galima pridėti ir tai, kad „Yepo 737A“ gali pasigirti iš karto įdiegta „Windows 10“ operacine sistema, talpia 4800 mAh baterija, dviem USB 3.0 jungtimis, Micro SD kortelių skaitytuvu bei Mini HDMI tipo vaizdo išvestimi.

Jeigu susidomėjote šiuo ekonominės klasės nešiojamu kompiuteriu, tai norime pranešti, kad „Gaming Notebooks“ išpardavimo metu „Yepo 737A“ galite įsigyti už 185 eurus – tai vidutinių parametrų telefono kaina. Tuo tarpu jeigu tiesiog domitės kitomis kompiuterinės technikos naujienomis iš Kinijos, tai net neabejojame, kad šią savaitę sau tinkamų pasiūlymų „Gaming Notebooks“ išpardavime taip pat tikrai atrasite.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()