Kinijos turgelio stebuklai: trys viename – išmanusis laikrodis „AllCall W1“ pakeičia klasikinį laikrodį, sporto apyrankę ir net išmanųjį telefoną, o anonso proga siūlomas su nuolaida (Video)  ()

Jeigu sekate išmaniųjų laikrodžių naujienas, tai greičiausiai jau spėjote pastebėti, kad pastarieji metai šiam naujos kartos aksesuarui suteikė daug naujų papildomų pranašumų. Pavyzdžiui, vietinis Kinijos gamintojas „AllCall“ yra įsitikinęs, kad išmanusis laikrodis šiuo metu jau gali atstoti net tris įrenginius, t. y. klasikinį laikrodį, fizinį aktyvumo asistentą bei išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad tokia galimybė taip pat yra įmanoma praktiškai, puikiai patvirtina ir šio gamintojo naujos kartos išmanusis laikrodis „AllCall W1“.

Jeigu jau spėjote žvilgtelėti į išmaniojo laikrodžio „AllCall W1“ dizainą, tai greičiausiai supratote, kodėl jis be jokių išlygų gali konkuruoti su įprastais klasikiniais laikrodžiais. Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį, kad šis pilnavertį nerūdijančio plieno korpusą turintis išmanusis laikrodis su odine apyranke yra ypatingas tuo, nes taip pat leidžia keisti ekrane matomo laikrodžio stilių, kas reiškia, jog „AllCall W1“ puikiai tinkamas tiek kasdieniniam nešiojimui, tiek gali tapti solidžiu akcentu svarbiuose susitikimuose.

O kad šie keičiami išmaniojo laikrodžio ekrano stiliai visada atrodys nepriekaištingai, garantuoja 1,39 colių įstrižainės ekrano (400 x 400) gamybos technologija „Samsung Super AMOLED“.

Tuo tarpu apie „AllCall W1“ kalbant kaip apie fizinį aktyvumo asistentą nusivilti taip pat tikrai neteks, kadangi šis išmanusis laikrodis turi integruotą pulsometrą bei žingsniamatį. Be to, „AllCall W1“ išmanusis laikrodis kaip ir kiekvienas šiuolaikinis kokybiškas fizinis aktyvumo asistentas taip pat geba sekti žmogaus miego kokybę.

Čia svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad „AllCall W1“ turi integruotą Bluetooth ryšio modulį bei 16 GB talpos vidinės atminties ROM modulį. Šis derinys sportuojantiems naudingas todėl, nes tiesiog iš šio išmaniojo laikrodžio leidžia transliuoti muziką į belaides ausines. Pavyzdžiui, jeigu mėgstate bėgioti, tai reiškia, kad „AllCall W1“ jums gali tapti puikia alternatyva, nes šiuo atveju ant riešo turėsite tvirtai pritvirtiną įrenginį, o kišenėje nuolatos besimaišantį išmanųjį telefoną ar muzikos grotuvą nuo šiol galėsite palikti tiesiog namuose.

Noras „AllCall W1“ lyginti su išmaniuoju telefonu atsiranda irgi ne atsitiktinai. Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad šis išmanusis laikrodis yra parduodamas su iš anksto įdiegta „Android 5.1“ operacine sistema ir taip pat gali pasigirti integruotu keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 2 GB operatyviąja RAM atmintine bei 2G/3G judriojo ryšio moduliu. Be to, kadangi „AllCall W1“ rasite Nano SIM kortelės lizdą, tai reiškia, kad į šį išmanųjį laikrodį be jokių problemų galėsite dėti SIM kortelę iš bet kurio per pastaruosius du metus pagaminto išmaniojo telefono.

Galiausiai skubame pranešti, kad anonso proga „AllCall W1“ išmanųjį laikrodį iki pat spalio 22 dienos Kinijos elektroninėse parduotuvėse galite įsigyti už maždaug 77 eurus. Tuo tarpu jeigu delsite ilgiau, gali tekti nusivilti, nes vėliau „AllCall W1“ brangs iki maždaug 93 eurų. Taigi, net ir tuo atveju, jeigu norėsite skubaus pristatymo ir siųsite šį laikrodį per DHL bei taip tektų Lietuvoje susimokėti PVM, dabartinė 16 eurų nuolaida gali tapti puikia kompensacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()