Kinijos turgelio stebuklai: Kalėdoms skirtame išpardavime tiesiog spindinti Bluetooth kolonėlė, itin tvirta metalinio korpuso „Xiaomi“ klaviatūra ir visą ausį dengiančios ausinės „Bluedio F2“  (1)

Artėjančių Kalėdų proga dauguma elektroninių parduotuvių potencialius pirkėjus vilioja išpardavimais. Norime priminti, kad tokius išpardavimus organizuoja ne tik Lietuvos, bet ir Kinijos elektroninės parduotuvės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu pritrūkote idėjų Kalėdų dovanoms, tuomet šį kartą rekomenduojame pasidomėti „Christmas is Coming“ išpardavimo pasiūlymais. Kaip greičiausiai žinote, kinai visuomet yra pilni pačių įvairiausių idėjų, todėl net neabejojame, kad dovanos iš Kinijos padės itin maloniai pradžiuginti tiek draugus, tiek artimuosius.

Belaidė garso kolonėlė

Namų interjero sprendimais besidominčius skaitytojus šią savaitę tikrai gali sudominti nestandartinio dizaino 25 eurus kainuojanti Bluetooth belaidė garso kolonėlė su LED apšvietimu „Touch Control HiFi Bluetooth Speaker“.

Tiksliau sakant, ši cilindro formos belaidė garso kolonėlė yra aprūpinta daugybe RGB tipo šviesos diodų, todėl Kalėdų laikotarpiu namuose gali padėti sukurti tikrai neįprastą atmosferą.

Be to, svarbu pabrėžti, kad ši kolonėlė turi integruotą 1800 mAh talpos bateriją ir taip pat leidžia transliuoti muziką iš Micro SD kortelės bei USB atmintinės. Gamintojas dar mėgsta pabrėžti ir tai, kad esant išskirtiniam poreikiui ši belaidė garso kolonėlė dar gali būti naudojama ir kaip Bluetooth tipo laisvų rankų įranga.

Klaviatūra iš „Xiaomi“

Jeigu esate mechaninių klaviatūrų gerbėjas, tai šią savaitę greičiausiai taip pat galite susidomėti 90 eurų kainuojančia mažų gabaritų (35,8 x 12,8 x 3,16 cm) mechanine klaviatūra „Xiaomi Yuemi MK01B“.

Ši Micro USB jungtį turinti laidinė klaviatūra yra ypatinga tuo, nes gali pasigirti „Cherry“ tipo mechaniniais klavišais, metaliniu klaviatūros karkasu bei specialiomis kojelėmis, kurios siekiant maksimalaus ergonomiškumo „Xiaomi Yuemi MK01B“ priekį nuo stalo paviršiaus leidžia pakelti 6 laipsnių kampu.

Be to, šiuo atveju reikia nepamiršti paminėti dar ir to, kad „Xiaomi Yuemi MK01B“ klaviatūra daugumą pirkėjų taip pat maloniai nustebina integruotu LED tipo baltos spalvos pašvietimu.

Visą ausį dengiančios ausinės

Pirkėjai, kurie domisi visą ausį dengiančiomis ausinėmis, šią savaitę būtinai turi atkreipti dėmesį į 54 eurus kainuojančias belaides Bluetooth ausines „Bluedio F2“.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad daugelį potencialių pirkėjų šios ausinės itin domina dėl ergonomiško ir stilingo dizaino, tačiau pastarieji taip pat akcentuoja gerą ausinių jautrumą (116 dB) bei pakankamą atkuriamų dažnių diapazoną (15 Hz – 25 kHz).

Be to, „Bluedio F2“ ypatingos yra ir dėl to, nes vienu metu gali komunikuoti net su dviem Bluetooth įrenginiais, o kas įdomiausia dar yra aprūpintos ir unikaliu triukšmo šalinimo techniniu sprendimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: