Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamas sandėlių valymas – nuolaidos siūlomos per kaulus grojančioms ausinėms, LED šviestuvams, 128 GB išskirtinės išvaizdos USB atmintinėms ir kitoms įdomioms prekėms (Video)  ()

Paskutinis kiekvienų metų mėnesis tampa ypatingu ne tik dėl artėjančių didžiausių metų švenčių, bet ir dėl elektroninių parduotuvių rengiamų išpardavimų. Kitaip sakant, prieš naujų metų pradžią elektroninės parduotuvės stengiasi išparduoti senesnių prekių likučius, todėl didesnės nei įprastai nuolaidos šiuo laikotarpiu yra visiškai normalus reiškinys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, kai kurie pasiūlymai metų eigoje yra užgožiami populiaresnių prekių, todėl apie tam tikrus aksesuarus galbūt dar netgi neteko nieko girdėti. Būtent tokių pasiūlymų šį kartą tikrai netrūksta „2017 Clearance Sale“ išpardavime, kurio įdomiausių praktiškų aksesuarų trejetukas šiuo atveju yra pateikiamas žemiau.

Naujos kartos Bluetooth ausinės „Vidonn F1“

Tenka pripažinti, kad belaidės Bluetooth ausinės per pastaruosius metus tapo įprastu kasdieniniu aksesuaru. Vis dėlto Bluetooth ausinių technologijos ir toliau juda į priekį. Bene geriausiai tuo galima įsitikinti susipažinus su naujos kartos 29 eurus kainuojančiomis Bluetooth ausinėmis „Vidonn F1“.

Šios ausinės ypatingos tuo, nes garsą perduoda ne per ausis, o per žmogaus kaukolės kaulus. Toks sprendimas garantuoja, kad sporto metu girdėsite tiek aplinkos garsus, tiek grojančią muziką, o efektas bus panašus, kokį patyrė Bethovenas, kai apkurtęs ir toliau kūrė muziką.

Pavyzdžiui, važiuojant dviračiu ar bėgiojant mieste tai gali padėti išvengti netikėto susidūrimo su kitais eismo dalyviais. Be to, gamintojas pristatydamas „Vidonn F1“ naujos kartos belaides ausines taip pat akcentuoja, kad pastarosioms ausinėms taip pat yra suteiktas atsparumo dulkėms bei drėgmei IP55 sertifikatas.

Žinoma, ne ką mažiau svarbu yra ir tai, kad integruota 180 mAh talpos baterija šiomis ausinėmis be papildomos įkrovos leidžia naudotis net apie šešias valandas.

LED šviestuvas „Creative i-light“

Jeigu domitės nestandartiniais namų apšvietimo sprendimais, tai šią savaitę greičiausiai susidomėsite 25 eurus kainuojančiu LED šviestuvu „Creative i-light“.

Šis šviestuvas yra sudarytas iš dviejų 1,2 metrų ilgio LED juostų bei dviejų infraraudonųjų spindulių sensorių. Gamintojas „Creative i-light“ taip pat nevengia pavadinti išmaniuoju šviestuvu, kadangi prie LED juostų pridedami IR sensoriai apšvietimą šiuo atveju leidžia kontroliuoti be tiesioginio žmogaus įsikišimo.

„Creative i-light“ dažniausiai yra montuojamas po lova ir itin praverčia nakties metu. Kitaip sakant, vos tik išlipus iš lovos „Creative i-light“ LED juosta įsijungia automatiškai sukurdama 190 liumenų šviesos srautą, kuris lengvai leidžia orientuotis tamsoje ir taip pat neerzina aplinkinių. Tuo tarpu jeigu per tam tikrą laiko tarpą „Creative i-light“ neaptinka jokio judesio, LED apšvietimas taip pat yra išjungiamas automatiškai.

Pigesnė 128 GB USB atmintinė

Skaitytojai, kurie ieško naujos USB atmintinės, šią savaitę turėtų atkreipti dėmesį į gerai žinomo gamintojo 32 eurus kainuojančią USB atmintinę „SanDisk Ultra Dual Drive m3.0“.

Šį 128 GB talpos USB atmintinė yra ypatinga dėl to, nes yra aprūpinta ne tik USB 3.0, bet ir senesnė kartos Micro USB jungtimi. Būtent toks sprendimas „SanDisk Ultra Dual Drive m3.0“ leidžia itin lengvai prijungti ne tik prie kompiuterio, bet ir prie išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio.

Šią 150 MB/s skaitymo bei 13 MB/s rašymo greičiais pasižyminčią „SanDisk Ultra Dual Drive m3.0“ USB atmintinę įsigyti galima ir Lietuvoje, tačiau turite susitaikyti su tuo, kad pas mus ji kainuoja 10€ brangiau nei Kinijoje. Tai nėra didelis kainų skirtumas, bet taupiems pirkėjams gali būti reikšmingas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: