Kinijos turgelio stebuklai: su nuolaida siūlomas dulkių siurblys, kuris pagal funkcijas ir universalumą galėtų varžytis su geriausiais pasaulio analogais, o įsigyti galima tiesiai iš ES sandėlių (Video)  ()

Dažnai tenka pripažinti, kad tarptautiniu mastu žinomi gamintojai gamina geresnę produkciją nei kinai, bet už tai ir prašo kelis kartus didesnės kainos. Vis dėlto kartais pasitaiko ir išimčių. Ir šiuo atveju didžiausias vietinių Kinijos gamintojų pranašumas išryškėja tuomet, kai iš arčiau tenka susipažinti su buitinės technikos prietaisais. Greičiausiai teko girdėti, kad kinai garsėja savo išmaniaisiais dulkių siurbliais, tačiau, patikėkite, jie taip pat pakankamai naujovių jau įdiegė ir įprastuose dulkių siurbliuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad tuo įsitikintumėte, tiesiog pakanka žvilgtelėti į naujos kartos dulkių siurblį „Dibea C17 2-in-1“, kuris turi rankinį ir teleskopinį siurblio variantą.

Visų pirma norisi pradėti nuo to, kad „Dibea C17 2-in-1“ turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją ir maksimaliu galingumu be papildomos įkrovos gali veikti iki 20 minučių.

Tuo tarpu mažo galingumo režime šį dulkių siurblį be papildomos įkrovos galima naudoti dvigubai ilgiau, t. y. apie 40 minučių.

Čia dar norisi pridėti tai, kad maksimali „Dibea C17 2-in-1“ siurbimo galia siekia net 7000 Pa, o mažo galingumo režimas užtikrina 4000 Pa siurbimo galią.

Norisi pabrėžti ir tai, kad „Dibea C17 2-in-1“ dulkių siurblys puikiai susidoroja su įvairiais paviršiais, todėl be jokių problemų gali būti naudojamas ne tik kilimams, bet ir laminuotoms grindims ar netgi baldams siurbti.

Šiuo atveju maloniai stebina ir santykinai talpi 350 ml dulkių surinkimo talpa.

Gamintojas taip pat akcentuoja „Dibea C17 2-in-1“ įdiegtą cikloninio filtravimo sistemą, kuri garantuoja, kad siurbimo metu dulkės bus nustumiamos nuo variklio. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes praktiškai visuomet be išimties leidžia mėgautis maksimalia deklaruojama siurbimo galia.

Dulkių siurblys „Dibea C17 2-in-1“ taip pat pasižymi itin kompaktišku dizainu, o kas svarbiausia sveria vos kiek daugiau nei 3 kilogramus.

Įdomu ir tai, kad šis dulkių siurblys skleidžia mažesnį nei 65 dB lygio triukšmą ir dar gali pasigirti nestandartiniu antgaliu, kuris išsiskiria ypatingai lanksčia net 120 laipsnių kampu galinčia pasisukti konstrukcija.

Galiausiai norime atkreipti jūsų dėmesį ir į tai, kad Kinijoje šį dulkių siurblį šiuo metu galima įsigyti už maždaug 95 eurus.

Vis dėlto jeigu pasinaudosite specialiu Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ nuolaidos kodu (GBDBC7), tai šią savaitę „Dibea 2-in-1“ galite įsigyti dar pigiau, t. y. beveik už 80 eurų.

Įdomu tai, kad šis dulkių siurblys jau siūlomas ir iš ES sandėlio, o perkant iš jo kainuoja - 85€, tačiau prisideda 11€ siuntimo mokestis. Kaina šik tiek didesnė, nei perkant tiesiai iš Kinijos, tačiau pristatymas bus kelis kartus greitesnis ir praktiškai nelieka rizikos, kad pristatymo metu prekė kažkur užstrigs.

 

Tuo tarpu skaitytojus, kurie po pažinties su šiuo dulkių siurbliu susidomėjo kitais kiniškais buitinės technikos prietaisais, taip pat kviečiame pasidomėti ir visais likusiais „Smartest House Hold Ideas“ išpardavimo pasiūlymais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai ()