Kinijos turgelio stebuklai: „Philips ADR610S“ vaizdo registratorius su apsauga nuo vairuotojo užmigimo, pigi ir lengvai įdiegiama namų apsaugos sistema bei universalus nuotolinis valdymo pultelis (Video)  ()

Įvairių elektroninių aksesuarų pasiūla Kinijos elektroninėse parduotuvėse keičiasi bei plečiasi itin greitai. Būtent dėl tos priežasties mažesnį populiarumą turinti elektronika kartais lieka išvis nepastebėta. Vis dėlto šią susiklosčiusią situaciją šiuo metu bent jau iš dalies padeda spręsti kiekvieną savaitę rengiami išpardavimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šią savaitę „Santa's Bag of Deals“ išpardavime kinai siūlo įsigyti daugybę itin praktiškų aksesuarų, kurie kiekvienam iš mūsų gali praversti ne tik kasdieninėje buityje, bet taip pat keliaujant ir pramogaujant.

„Philips ADR610S“ vaizdo registratorius

Jeigu ieškote tikrai kokybiško automobilio vaizdo registratoriaus, tuomet šią savaitę rekomenduojame nepraleisti tikrai kokybiško „Philips ADR610S“ vaizdo registratoriaus pasiūlymo už 51 eurą.

Šis vaizdo registratorius itin teigiamai yra vertinamas ne tik dėl savo mažų gabaritų (5,5 x 6 x 3,5 cm), bet taip pat ir dėl komplekte pridedamo specialaus laikiklio.

Įdomu ir tai, kad „Philips ADR610S“ yra aprūpintas 3 megapikselių CMOS sensoriumi, kuris aukštosios raiškos vaizdo įrašus gali užfiksuoti 30 kadrų per sekundę sparta, o tuo tarpu 720p raiška (1280 x 720) geba užtikrinti net 60 FPS spartą.

Be to, šiuo atveju dar norisi pridėti ir tai, kad vaizdo registratorius „Philips ADR610S“ pasižymi optimaliu 120 laipsnių matymo kampu ir sugeba pastebėti ne tik judesį ar potencialias avaringas situacijas, bet taip pat gali identifikuoti ir vairuotojo nuovargį – tokiu atveju paleidžia garsinį signalą, taip žadindamas vairuotoją.

Apsaugos sistema „Alfawise SA-1168-T90“

Skaitytojai, kurie domisi nesudėtingais namų apsaugos sprendimais, šią savaitę greičiausiai susidomės 50 eurų kainuojančia apsaugos sistema „Alfawise SA-1168-T90“.

Ši apsaugos sistema yra ypatinga todėl, nes jos komplektą iš karto sudaro ne tik valdiklis bei valdymo pultelis, bet taip pat durų skambutis, du judesio davikliai bei penki magnetiniai prie durų arba langų tvirtinami davikliai, kurie su centrale bendrauja belaidžiu būdu, tad instaliacija yra labai paprasta. Taigi, labai paprastai ir greitai galima apsaugoti visus pagrindinius įėjimo būdus į namus.

Žinoma, profesionalios apsaugos sistemos tai nepakeis, tačiau nenorint investuoti kelių šimtų ar tūkstančių eurų, tai labai įdomus variantas, kurį galima naudoti ne tik namų, bet ir vasarnamių apsaugai.

Įdomu ir tai, kad „Alfawise SA-1168-T90“ esant reikalui taip pat gali būti valdoma balso komandomis. Galiausiai reikia paminėti ir tai, kad įsilaužimo atveju dar yra aktyvuojama ir 110 dB triukšmą skleidžianti „Alfawise SA-1168-T90“ sirena.

Be to, „Alfawise SA-1168-T90“ apsaugos sistema gali būti valdoma „iOS“ ar „Android“ išmaniuoju telefonu, tad kad ir kur būsite, į telefoną iš karto gausite informaciją apie padėtį namuose.

Universalus nuotolinis valdymo pultelis „C120“

Jeigu namuose dažnai naudojatės išmaniuoju televizoriumi, tai net neabejojame, kad šį kartą susidomėsite vos 8 eurus kainuojančiu universaliu nuotoliniu valdymo pulteliu „C120“.

Svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad „C120“ taip pat gali būti prijungiamas prie TV priedėlio, kompiuterio ar netgi paprasto kompiuterio, kadangi komunikacija šiuo atveju yra užtikrinama naudojant įprastą USB tipo 2,4 GHz dažnių ruože veikiantį adapterį. Veikia su „Windows“, „Mac OS“, „Linux“ ir „Android“ sistemomis.

Galiausiai norisi paminėti ir tai, kad „C120“ nuotolinis valdymo pultelis yra aprūpintas qwerty tipo klaviatūra, o kas įdomiausia esant reikalui taip pat gali būti naudojamas ir vietoje įprastos kompiuterinės pelės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()