Kinijos turgelio stebuklai: išpardavimas atsisveikinant su 2017 metais – slapta kamera USB įkroviklyje, naujos kartos „Xiaomi WiFi Router 3G“ maršrutizatorius ir labai simpatiška išmanioji apyrankė su spalvotu OLED ekranu (Video)  (1)

Jeigu domitės kiniškų elektroninių aksesuarų pasiūlymais, tai greičiausiai sutiksite, kad Kinijos elektroninėse parduotuvėse prekių asortimentas yra itin įvairius. Šiuo atveju bene labiausiai džiugina tai, kad kinai taip pat niekada nelinkę delsti, kas reiškia, kad daugybę naujos kartos elektroninių aksesuarų galima rasti net ir paskutiniuose šių metų išpardavimuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu norite tuo įsitikinti savo akimis, šią savaitę tiesiog rekomenduojame pasidomėti „Goodbye 2017“ išpardavimo pasiūlymais.

Slapta kamera - USB įkroviklis

Jau ne pirmą kartą pastebime, kad tautiečius labai domina slaptos IP kameros. Apie vieną tokių rašėme visai neseniai, tačiau, pasirodo, Kinijoje galima rasti ir dar įdomesnių pasiūlymų. Pavyzdžiui, jeigu anksčiau minėta slapta kamera atrodė kaip LED lemputė, tai ši 19 eurų kainuojanti IP kamera ypatinga tuo, nes praktiškai niekuo nesiskiria nuo įprasto USB įkroviklio.

Kitaip sakant, šis elektroninis aksesuaras „1080P Camera USB Wall Charger Adapter Motion Detection 32gb sup“ gali ne tik įkrauti išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio bateriją, bet taip pat turi ir slaptą integruotą 2 megapikselių aukštosios raiškos kamerą (1920 x 1080) su judesio davikliu.

Toks sprendimas praverčia tada, kai vaizdo įrašymą norisi aktyvuoti tik tuo laiko momentu, kada patalpoje yra užfiksuojamas judesys. Čia dar galima pridėti, kad ši slapta kamera vaizdą įrašinėja į Micro SD kortelę, tačiau kaip bebūtų gaila, bet pastaroji komplekte nėra pridedama, todėl ja iš anksto turite pasirūpinti patys.

„Xiaomi WiFi Router 3G“ maršrutizatorius

Jeigu artimiausiu metu planuojate atsinaujinti tinklo maršrutizatorių, tuomet tikrai rekomenduojame pasidomėti ir 46 eurus kainuojančiu Kinijoje parduodamu naujos kartos „Xiaomi WiFi Router 3G“ maršrutizatoriumi.

Pasidomėję „Xiaomi WiFi Router 3G“ techninėmis charakteristikomis net ir itin išrankūs pirkėjai galiausiai sutinka, kad šis maršrutizatorius puikiai atitinka bet kurio tipinio namų naudotojo poreikius.

„Xiaomi WiFi Router 3G“ yra aprūpintas gigabitiniais (1 Gbps) dviem LAN ir vienu WAN prievadu, IEEE 802.11ac standartą palaikančiu WiFi ryšio moduliu bei taip pat ypatingas tampa dar ir dėl to, nes yra suderinamas su 3G modemais.

Fiziniu aktyvumo asistentas „M99“

Skaitytojai, kurie kitus metus ruošiasi pasitikti su naujais iššūkiais, greičiausiai gali susidomėti vos 14 eurų kainuojančiu itin funkcionalu fiziniu aktyvumo asistentu „M99“.

Skubame pranešti, kas šis fizinis aktyvumo asistentas gali pasigirti spalvotu 0,96 colių įstrižainės OLED technologijos ekranu, atsparumu vandeniui ir dulkėms (IP67) ir taip pat daugumą pirkėjų itin stebina dėl to, nes taip pat yra aprūpintas net 90 mAh talpos baterija.

Tai užtikrina 7-10 dienų ištvermę naudojant įprastu režimu. Tai daug ar mažai? Palyginimui – „Xiaomi My Band 2“ su nespalvotu OLED ekranu ištveria apie 20 dienų, tačiau išmanieji laikrodžiai su spalvotais ekranais didžiuojasi nebent 1-2 dienų ištverme. Taigi, „M99“ turi beveik optimalų viduriuką.

Be to, „M99“ fizinis aktyvumo asistentas ypatingas tampa ir dėl to, nes gali matuoti ne tik pulsą, bet ir kraujospūdį. Žinom, didelio tikslumo tikėtis neverta, apie tai jau rašoma ir komentaruose, kad kraujospūdžio matavimas nėra tikslus, nors visa kita veikia gerai.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „M99“ dar gali pasigirti specialiu techniniu sprendimu, kuris automatiškai informuoja savininką apie per toli nuo fizinio aktyvumo asistento paliktą išmanųjį telefoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: