Kinijos turgelio stebuklai: išmanioji lemputė su 3W garsiakalbiu, itin universalus AA ir AAA tipo baterijų įkroviklis bei dar neregėtas elektrinis vyno atidarytuvas  (1)

Gamintojų Kinijoje yra tiek daug, kad jų išvardinti nesugebėtų net vietiniai pirkėjai. Jeigu domitės Kinijos elektroninių parduotuvių išpardavimais, tai greičiausiai su tuo taip pat sutiksite.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šią savaitę paskelbtame išpardavime „Exclusive Brands Sale“ yra pristatomi kol kas tikrai mažai kam žinomi vietiniai Kinijos gamintojai. Vis dėlto tenka pripažinti, kad jų siūloma produkcija išsiskiria ne tik savo funkcionalumu, bet taip pat ir praktiškumu.

RGB tipo išmanioji LED lemputė su 3W garsiakalbiu

Skaitytojams, kurie domisi nestandartiniais namų apšvietimo sprendimais, šią savaitę tiesiog privaloma pasidomėti 11 eurų kainuojančia RGB tipo LED  lempute „Utorch BL08A“.

Ši standartinį E27 cokolį turinti lemputė ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes taip pat turi integruotą Bluetooth ryšio modulį bei 3W garsiakalbį. Būtent toks sprendimas itin praplečia „Utorch BL08A“ funkcionalumą.

Kitaip sakant, ši išmaniojo telefono taikomąja programa valdoma lemputė geba sukurti ne tik daugybę skirtingų apšvietimo atspalvių, bet taip pat dar gali atstoti ir nesudėtingą belaidę garso kolonėlę.

Itin universalus AA ir AAA tipo baterijų įkroviklis su 3 skirtingais režimais

Jeigu turite daug elektroninių įrenginių, kuriems reikalingos AA ar AAA tipo baterijos, tai greičiausiai jau seniai svajojate ir apie funkcionalų baterijų įkroviklį. Vieną tokių - „zanflare C4“  -šią savaitę Kinijoje galima įsigyti už 20 eurų.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad baterijų įkroviklis „zanflare C4“ yra suderinamas su visais populiariausiais baterijų tipais (17500, 17355, 16340, 14500, 10440, A, AA, AAA ir t. t.), o kas įdomiausiai jų įkrovimui pasirinktinai leidžia naudoti skirtingas įkrovimo sroves (300mA, 500mA, 700mA, 1000mA).

Be to, „zanflare C4“ baterijų įkroviklis gali veikti trijuose skirtinguose režimuose, geba atvaizduoti įkraunamų baterijų įtampą, srovę, talpą, vidinę varžą bei taip pat stebina savo mobilumo savybėmis.

Kitaip sakant, tai vienas iš tų retų atvejų, kai baterijų įkroviklį galite maitinti ne tik iš elektros tinklo, bet ir naudodami standartinę USB jungtį. Pavyzdžiui, toks sprendimas itin praverčia tada, kai daug keliaujate ir elektroninių įrenginių baterijas norite įkrauti tiesiog automobilyje.

Elektrinis vyno atidarytuvas su specialiu kamšteliu ir net piltuvėliu

Kinijos gamintojas „zanmini“ specializuojasi namų apyvokos reikmenų gamyboje. Įdomu, jog esant galimybei „zanmini“ savo produkciją visuomet stengiasi aprūpinti elektroniniais sprendimais.

Pavyzdžiui, tokį paprastą daiktą, kaip vyno atidarytuvą, tikrai surasime kiekvienuose namuose. Tačiau ar kam nors teko girdėti apie elektrinį vyno atidarytuvą? Būtent tokį įrenginį „zanmini“ dabar siūlo įsigyti už kiek mažiau nei 18 eurų.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad kartu su elektriniu vyno atidarytuvu šis gamintojas komplekte taip pat dar prideda specialų butelio kamštį bei piltuvėlį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(10)
(-4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: