Vienas iš pačių geriausių TV priedėlių iš Kinijos: įspūdingi techniniai parametrai, puikūs pirkėjų įvertinimai ir labai gera kaina (Video)  (5)

Kiekvienas televizorius gali būti išmaniu. Jūs neprivalote taikytis prie kažkieno nustatyto tvarkaraščio, rinktis iš nemėgstamų televizijos laidų ir susitaikyti su ribotomis savo neišmanaus televizoriaus galimybėmis. „X96 Mini“ leidžia naudotis programėlėmis, žiūrėti „Netflix“ programą, naršyti internete ir kur kas daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„X96 Mini“ yra puikiai vertinamas TV priedėlis, kuris turi gausybę privalumų. Jis prisijungia prie interneto, leidžia naudotis įprastomis  „Android“ programėlėmis, naršyti įvairiuose puslapiuose ir socialiniuose tinkluose. Geriausia tai, kad visais šiais patogumais galėsite naudotis vos tik įsigiję šį prietaisą - jo įrengimas yra labai paprastas. Tereikės prijungti įrenginį prie televizoriaus, surasti jam ir pultelio imtuvui tinkamą vietą, į pultelį įstatyti porą AA standarto baterijų ir prijungti priedėlį prie interneto.

„X96 Mini“ yra puikiai vertinamas pirkėjų dėl savo techninių charakteristikų. Šis priedėlis turi 2.0GHz keturių branduolių procesorių, 2 GB RAM ir 16 GB ROM. Teigiama, kad „Wi-Fi“ modulis puikiai dirba savo darbą, o ir vaizdo ryškumu nėra ko skųstis. Svarbiausia tai, kad šis įrenginys greitai bėgioja per meniu parinktis ir naudotojams atrodo labai patogus.

„X96 Mini“ korpuse rasite porą USB, AV, IR, atminties kortelės lizdus. Šis įrenginys yra lengvai tvirtinamas prie sienos, gali būti padėtas bet kur šalia televizoriaus. Jis gali bendrauti anglų, prancūzų, vokiečių, italų ir ispanų kalbomis.

Šis priedėlis palaiko ir „Miracast“ technologiją, kuri leidžia televizoriaus ekrane matyti tai, ką matote telefone. Tai gali praversti norint žaisti žaidimus. Iš tikrųjų, tai „X96 Mini“ panaudojimo galimybės yra labai plačios - viskas priklauso nuo to, kokias programėles parsisiųsite.

Verta pastebėti, kad pirkėjai yra labai patenkinti šiuo priedėliu. „X96 Mini“ Gearbest.com portale yra vertinamas net labai gerai - įrenginys surinko 4,9 žvaigždutes iš 5 galimų, o jį jau įvertino 551 pirkėjas.

Šiuo metu „X96 Mini“ kainuoja €32,17.

„X96 Mini“ pristatymas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(49)
(45)
(4)

Komentarai (5)