Kinijos turgelio stebuklai: su nuolaidomis siūlomi geriausiai pirkėjų vertinami kiniški gadžetai – itin populiarus TV priedėlis, itin gerai vertinamas elektroninis dantų šepetėlis „Alfawise SG-949“ ir „IF“ dizaino apdovanojimą laimėjusi „Xiaomi Mijia Smart LED“ (Video)  ()

Kinijos elektroninėse parduotuvėse galima rasti daugybę pačių įvairiausių elektroninių aksesuarų. Taip pat ne paslaptis, kad kai kuriuos daiktus pirkėjai itin greitai įvertina bei pradeda rekomenduoti kitiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent paskatinta šios intencijos Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ nusprendė paruošti „Gearbest Oscars 2018“ išpardavimą, kuriame šią savaitę galite pasidomėti bene geriausiai šiuo metu Kinijoje vertinamais įvairiais elektroniniais aksesuarais.

TV priedėlis „Beelink GT1 Ultimate“

Jeigu planuojate įsigyti TV priedėlį, tai tuo atveju būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į vieną geriausiai šiuo metu Kinijoje parduodamą TV priedėlį „Beelink GT1 Ultimate“.

Su šią savaitę taikoma papildoma nuolaida „Beelink GT1 Ultimate“ dabar galite įsigyti už 72 eurus. Šiuo atveju maloniai stebina ir tai, kad „Beelink GT1 Ultimate“ komplekte gamintojas dar prideda ir funkcionalų nuotolinį valdymo pultelį.

Šis TV priedėlis itin didelio populiarumo susilaukia dėl tos priežasties, nes yra aprūpintas itin galingu aštuonių branduolių „Amlogic S912“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T820MP3“ vaizdo plokšte, net 3 GB DDR4 tipo operatyviąja RAM atmintine, 32 GB vidine ROM atmintimi ir dar gali pasigirti iš karto įdiegta „Android 7.1“ operacinės sistemos versija. Be to, „Beelink GT1 Ultimate“ TV priedėlis taip pat yra aprūpintas WiFi ir Bluetooth ryšio moduliais bei gigabitinio pralaidumo (1 Gbps) internetine RJ-45 jungtimi.

„Alfawise SG-949“ elektroninis dantų šepetėlis

Elektroniniai dantų šepetėliai darosi vis labiau patrauklia preke, todėl visiškai normalu, kad atsirandant konkurencijai šiek tiek pasikoreguoja ir kaina.

Pavyzdžiui, šią savaitę elektroninį dantų šepetėlį „Alfawise SG-949“ galite įsigyti vos už 11 eurų. Tuo tarpu jeigu pirkdami šį šepetėlį tuo pačiu įsigysite ir penkių keičiamų galvučių komplektą, tai su papildoma nuolaida visas komplektas jums dabar kainuos apie 13 eurų. Mes jau rašėme apie kitą šios kompanijos šepetėlį „Alfawise S100“ ir lyginome jį su garsiuoju „Xiaomi Soocas Soocare X3“, tačiau „Alfawise S100“ kainuoja  €18, o štai „Alfawise SG-949“ kur kas pigesnis – tiesą sakant, tai pigiausias kompanijos „Alfawise“ elektrinis dantų šepetėlis.

Įdomu tai, kad šis šepetėlis pagal pirkėjų vertinimus surenka 5 balus iš 5, o kaina yra itin gera. Tačiau kodėl jis pigesnis už „Alfawise S100“?  Pirmiausia, turi gerokai mažesnės talpos bateriją (260 mAh prieš 800 mAh) ir yra mažesnių gabaritų – kaip kam tai privalumas, kai kam bus trūkumas. Tačiau nežiūrint to, jis vibruoja įspūdingu 40000 kartų per minutę dažniu – daugiau nei brangesni modeliai.

Šiuo atveju norisi pridėti tik tai, kad baziniame komplekte taip pat rasite pridėtas dar tris šepetėlio galvutes, kas reiškia, jog išleidę kiek mažiau nei 13 eurų iš karto apsirūpinsite ne tik pačiu šepetėliu, bet ir aštuoniomis jo keičiamomis galvutėmis.

Čia dar norisi pabrėžti ir tai, kad „Alfawise SG-949“ elektroninis dantų šepetėlis gali veikti net penkiuose skirtinguose darbo režimuose, o 260 mAh baterijos talpos be papildomos įkrovos užtenka tarnauti net iki 25 dienų.

„IF“ dizaino apdovanojimą laimėjusi LED stalinė lempa „Xiaomi Mijia Smart LED“

Jeigu ieškote naujos stalinės lempos, tuomet šį kartą rekomenduojame atkreipti dėmesį į Kinijoje itin pamėgtą bei išmaniuoju telefonu valdomą LED stalinę lempą „Xiaomi Mijia Smart LED“, kur šiuo metu su nuolaida kainuoja kiek mažiau nei 38 eurus.

„Xiaomi Mijia Smart LED“ ypatinga tampa dėl to priežasties, nes leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir skleidžiamos šviesos spalvos temperatūrą. Gamintojas taip pat pabrėžia, kad ši stalinė LED lempa gali būti valdoma ne tik „iOS“ ar „Android“ išmaniuoju telefonu, bet ir naudojantis „Xiaomi Mijia Smart LED“ paviršiuje integruotu specialiu mygtuku/ratuku. Plačiau apie jau rašėme.

Priminsime, kad „Xiaomi Mijia“ išmanioji stalinė lempa, nušlavusi 5500 konkurentų, laimėjo tarptautinį „IF“ dizaino apdovanojimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai ()