Puikiai vertinamas „Bluetooth“ imtuvas, kuris pravers ir namuose, ir automobilyje: kuo toks naudingas „Siroflo“ įrenginys ir kaip jis naujam gyvenimui prikelia seną audio įrangą  (3)

Jūsų telefonas ne šiaip sau vadinamas mobiliu - jam nereikia jokių laidų. Tačiau ne visos kolonėlės ar automobilinės stereo sistemos turi belaides prieigas. Tam ir skirtas šis nebrangus ir puikiai pirkėjų vertinamas „Bluetooth“ imtuvas „Siroflo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pirmo žvilgsnio, tai - kažkoks neaiškus kvadratinis įrenginys, kuris nežinia ką daro. Tačiau iš tiesų šis paprastas daiktas suteikia jums laisvės. Jį galite per įprastą 3,5 mm jungtį prijungti prie muzikos kolonėlių, automobilinės garso sistemos ar ausinių ir muziką be jokių laidų leisti tiesiai iš išmaniojo telefono. Šis „Siroflo“ imtuvas turi porą 3,5 mm lizdų, todėl vienu metu galėsite prijungti du įrenginius.

Nesunku įsivaizduoti situaciją, kurioje toks „Bluetooth“ imtuvas labai pasitarnautų. Įsivaizduokite, kad važiuojate automobilyje, kuris neturi „Bluetooth“ prieigos. Tačiau pasitelkę „Siroflo“ imtuvą prie stereo sistemos prisijungsite vos įsėdę į automobilį. Arba sėdėdami prie darbo stalo galėsite leisti muziką tiesiai iš telefono per netoli esančius garsiakalbius. Taip tiesiog patogiau.

Telefonas nuo „Siroflo“ imtuvo gali nutolti iki 10 metrų atstumu. „Bluetooth 4.1“ technologija tausoja baterijų energiją ir yra pakankamai greita ir efektyvi. Pats „Siroflo“ įrenginys turi 300mAh bateriją, kurios pakaks maždaug 10 valandų darbui. Po to imtuvą reikės įkrauti maždaug 2 valandas. Beje, jei jūsų telefonas turi tokią galimybę, prie „Siroflo“ imtuvo galėsite prisijungti per NFC prieigą.

Gerai ir tai, kad „Siroflo“ imtuvas yra labai mažas ir patogus įrenginys. Jis turi plastikinį korpusą, todėl sveria visai nedaug - vos 26 gramus. Įrenginio dydis -  5,80 x 5,80 x 1,30 cm. Taigi, jis nesunkiai suras vietos ir jūsų kišenėje, ir automobilyje.

Beje, nors „Siroflo“ imtuvas yra palyginti naujas produktas, kol kas pirkėjai jį vertina puikiai - visi 13 įvertinimą palikusių pirkėjų jam skyrė 5 žvaigždutes iš tiek pat galimų. Prie to neišvengiamai prisideda ir kaina - šis „Bluetooth“ imtuvas kainuoja  €10,76.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(8)
(-1)

Komentarai (3)