Pabandė iš smalsumo, o dabar naudojasi visa šeima: tikri įspūdžiai išbandžius „Xiaomi“ masažuoklį (Apžvalga, Video)  ()

Diena buvo sunki? Nuo darbo atrodo išsunktas visas kūnas, o chroniškas kaklo skausmas atrodo neduoda ramybės? Su visu tuo žada susitvarkyti TENS aparatas. Kas tai per įrenginys?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-04-05 Pabandė iš smalsumo, o dabar naudojasi visa šeima: tikri įspūdžiai išbandžius „Xiaomi“ masažuoklį (Apžvalga, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie TENS, dar kitaip vadinamą transkutaninį elektrostimuliavimą išsamiai rašėme šiame straipsnyje. Tikrai rekomenduojame jį perskaityti – jame išsamiai aprašyta TENS technologija, jos pliusai ir įvairūs specifiniai momentai.

Tad jei yra tokia technologija, gal yra ir įrenginių, kurie palengvina ar net pašalina tuos nemalonius kūno pojučius? Yra. Vienas iš tokių yra „Xiaomi LEVARAN Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“, kurį galima savarankiškai naudoti, pavyzdžiui, raumenų atpalaidavimui po intensyvaus sporto.

Žinoma, daugeliui toks dalykas gali atrodyti švelniai tariant įtartinai ir nekelti didelio pasitikėjimo. Greičiausiai norėtųsi išbandyti, bet ar verta mokėti 20 eurų vien už pabandymą (su nuolaida šį masažuoklį galima įsigyti ir pigiau - už 16€)? Į šį klausimą pasirengęs atsakyti šios apžvalgos autorius.

Jis pats įsigyjo šį „Xiaomi LEVARAN Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“, kurį toliau vadinsime tiesiog „LEVARAN“, ir jau naudojasi juo ne tik jis pats, bet ir visa šeima, nuo 2017 metų. Teigia, kad iš pradžių ir pats buvo kritiškai nusiteikęs, bet dabar „TENS“ įrenginys yra kasdien su juo.

Tad šioje apžvalgoje aptarsime „LEVARAN“ funkcijas-režimus, kaip ilgai jis gali dirbti, kaip jis apskritai dirba ir ar vertas 20 eurų.

Pirmas dalykas, kurį pamini apžvalgos autorius, kad jam taip patiko „LEVARAN“ masažo įrenginys, kad įsigijo dar 3. Tiesiog vieno neužtenka, norisi, kad vienu metu darbuotųsi keli masažo įrenginiai. Taip pat, pravartu iš karto užsisakyti ir papildomą elektrodų porą. Bet pradėkime iš eilės.

„LEVARAN“ masažo įrenginys turi tik 3 mygtukus. Viršuje esantis mygtukas yra atsakingas už „LEVARAN“ įrenginio įjungimą ir išjungimą: paspaudus mygtuką ir ilgiau palaikius, įrenginys įsijungia, pakartojus tuos pačius veiksmus, įrenginys išsijungia.

Įjungus „LEVARAN“ įrenginį galima pasirinkti 5 skirtingus masažo režimus, tereikia trumpai paspausti tą patį įjungimo/išjungimo mygtuką. Perjungiant režimus, bus girdimas ir tam tikras garsinis signalas, kuris indikuos, kad pasirinktas kitas masažo režimas.

Dar yra „+“ ir „–“ mygtukai, kuriais reguliuojamas pasirinkto masažo intensyvumas. „+“ mygtukas padidina impulsų intensyvumą, o „–“ mygtukas sumažina. Tačiau apžvalgos autorius rekomenduoja neskubėti ir impulsų intensyvumą didinti iš lėto. Geriau stebėti, kaip reaguoja kūnas ir pagal tai keisti intensyvumą. Taip pat teigia šį „LEVARAN“ įrenginį išbandęs su daugeliu pažįstamų ir visi buvo patenkinti, neturėjo kažkokių nusiskundimų.

Taip pat „LEVARAN“ įrenginys yra labai kompaktiškas. Jis telpa praktiškai visur, ar tai būtų kuprinė, rankinukas, kosmetinė ar net kelnių kišenė. Jį lengvai galima visur su savimi nešiotis. Šis „LEVARAN“ įrenginys turi ir specialų krepšelį, tad visada išlieka tvarkingai ir saugiai sudėtas vienoje vietoje.

Kaip jau užsiminėme, „LEVARAN“ masažo įrenginys turi 5 skirtingus režimus. 

  • 1-asis režimas yra „automatinis“ – tad galima reguliuojant su „+“ ir „–“ mygtukais rinktis iš lėto ir vidutinio intensyvumo.
  • 2-asis režimas yra „palaipsniui didėjantis“.
  • 3-iasis režimas yra „pertraukiamas pulsavimas“.
  • 4-asis režimas yra „stabili ir nuolatinė amplitudė“.
  • 5-asis režimas yra „intensyvi terapija“ – tai masažas su stipriais impulsais (dažnumas koreguojamas).

Taip pat gana smagi detalė, kad šis „LEVARAN“ masažo įrenginys nėra vien tik baltos spalvos, galima rinktis iš daugybės įvairių spalvų ir pasirinkti asmeniškai patį gražiausią.

Vienas masažo ciklas apima 15 minučių. Tad jei kiekvieną savaitės dieną naudojamasi „LEVARAN“ masažo įrenginiu po 15 minučių, jo energijos pilnai užteks.

Įkrauti „LEVARAN“ yra visiškai paprasta, nes jis yra prijungiamas per USB jungtį ir pilnai įkraunamas per 2,5–3 valandas. Žinoma, jei jis bus ne pilnai išsikrovęs, šis laikas bus gerokai trumpesnis.

Prie kūno šis „LEVARAN“ masažo įrenginys prisitvirtina geliu dengtu elektrodų padėkliuku, kuris yra pagamintas iš odos ir perduoda į kūną impulsus. Laikui bėgant jie nusidėvi ir taip kokybiškai nebeprilimpa prie kūno, štai todėl reikėtų iš karto įsigyti papildomą elektrodų porą, kuri tarnauja maždaug 50 masažo ciklų.

Apžvalgos autoriui, vienos elektrodų poros užteko 60-65 ciklams. Žinoma, viskas priklauso ir nuo to, kaip jie yra naudojami. Jei „LEVARAN“ masažo įrenginys pritvirtinamas prie sprando ir dar atsigulama, tai toks elektrodų padėkliukas tarnaus dar ilgiau, o jei gana intensyviai su juo judama, žinoma, kad tarnavimo laikas sutrumpės.

„LEVARAN“ masažo įrenginys pirmiausiai tinka tiems, kurie turi problemų su sveikata, o jei kenkrečiai – turi sąnarių, raumenų ir panašių problemų. Taip pat tinka tiems, kurie sunkiai fiziškai dirbai, kaip pavyzdžiui statybininkams. Žinoma ir tiems, kurių darbas yra sėdimas, kaip kad programuotojų. Tokie žmonės dažnai užsisėdi vienoje vietoje ir atsiranda nemalonūs pojučiai sprando srityje bei kraujotakos sutrikimai. Todėl masažuoti tokias kūno vietas yra tiesiog būtina ir netgi kiekvieną dieną. Šis prietaisas yra kruopščiai išbandytas ir jo naudojimas nesukelia jokio šalutinio poveikio.

Iš principo šį „LEVARAN“ masažo įrenginį galima naudoti ir vaikams, tačiau, kaip ir apžvalgos autorius pripažįsta, jis nelabai įsivaizduoja, kam jis sveikam ir judriam vaikui gali būti reikalingas. „LEVARAN“ masažo įrenginys pirmiausiai yra skirtas suaugusiems žmonėms, kurie fiziškai sunkiai dirba ir tiems, kurių darbas yra sėdimas. O kadangi jis lengvai prisitvirtina prie bet kurios kūno vietos, jį galima naudoti bet kur ir bet kada.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()