Kinijos turgelio stebuklai: itin gerai vertinamas 27 raktų komplektas dviračio remontui, ryškios galinės šviesos su lazeriais ir elektroninis atsuktuvas „Xiaomi Wowstick“ (Video)  ()

Artėjantis šiltasis metų sezonas leidžia vėl prisiminti kiekvienam individualiai svarbius hobius. Vieniems tai gali būti dronai, kitiems dviračiai ar kelionės, o dar kitiems išvykos į gamtą ar ilgi pasivaikščiojimai. Žinoma, kiekvienas iš šių užsiėmimų dažniausiai reikalauja specifinių aksesuarų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent dėl tos priežasties šią savaitę kiekvienam iš jūsų būtinai rekomenduojame pasidomėti itin didelę įvairovę siūlančio „Represent Your Lifestyle“ išpardavimo pasiūlymais.

Itin gerai vertinamas 27 raktų komplektas dviračio remontui

Jeigu laisvalaikį mėgstate leisti aktyviai, tai greičiausiai taip pat neišsiverčiate be dviračio ir jo remonto. Skubame pranešti, kad šį procesą dabar galite palengvinti išleidę vos 7 eurus. Būtent už tiek šiuo metu Kinijoje galima įsigytu unikalų iš 27 raktų sudarytą įrankių komplektą „Zanmax 3201“.

Pirkėjai, kurie jau spėjo įsigyti šį įrankių komplektą akcentuoja „Zanmax 3201“ gamybai panaudotų medžiagų kokybę ir taip pat pabrėžia šio aksesuaro kompaktiškumą (8,8 x 4,4 x 2,5 cm). Pasak jų, „Zanmax 3201“ puikiai telpa netgi kišenėje, o tai yra didelis privalumas keliaujant dviračiu.

Be to, šiuo atveju norisi pridėti ir tai, kad šis komplektas yra aprūpintas ne tik atsuktuvais bei veržliarakčiai, bet ir papildomais įrankiais, kurie esant būtinybei padės sutvarkyti netgi ir prakiurusią dviračio padangos kamerą.

Daiktas panašu, jog tikrai geras, nes 33 pirkėjų bendras vertinimas siekia 4.97 balus, kas yra itin geras rezultatas.

Itin ryškiai šviečiantis galinis dviračių LED žibintas su specialiais lazeriais

Lietuvos miestuose sparčiai daugėja dviratininkų, todėl palaipsniui jie tampa itin svarbūs eismo dalyviai. Jeigu esate vienas iš jų, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti dviračio gale montuojamu LED šviestuvu „Meilan X5“. Būtent šiuo metu Kinijoje dėl taikomos nuolaidos šį universalų dviračiui skirtą LED šviestuvą galite įsigyti už patrauklią 21 eurų kainą.

„Meilan X5“ daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl itin ryškių LED, kurie šiuo atveju dviratininką leidžia pastebėti net 200 metrų atstumu. Be to, šiuo atveju norisi pridėti dar ir tai, kad šis aksesuaras yra aprūpintas specialiais lazeriais, kurie gali projektuoti saugų atstumą padedančias palaikyti linijas ant kelio paviršiaus. Įdomu ir tai, kad „Meilan X5“ komplekte dar yra pridedamas specialius valdymo pultelis, kuris leidžia įjungti ne tik jau minėta lazerį, bet taip pat yra naudojamas ir norint aktyvuoti kairės arba dešinės pusės posūkio signalą.

Elektroninis atsuktuvas „Xiaomi Wowstick“

Skaitytojai, kurie mėgsta savarankiškai tvarkyti įvairius smulkius elektroninius prietaisus šią savaitę būtinai turėtų atkreipti dėmesį į naujos kartos 24 eurus kainuojantį elektroninį atsuktuvą „Xiaomi Wowstick“ (17,5 x 1,6 x 1,6 cm, sveria 97 gramus).

Šis atsuktuvas yra itin teigiamai vertinamas dėl puikios kokybės korpuso konstrukcijos, komplekte pridedamų net 19 atsuktuvo galvučių, maitinimui naudojamų standartinių AAA tipo baterijų, o ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes taip pat gali pasigirti integruotu LED žibintuvėliu, kuris itin praverčia dirbant nepakankamai gerai apšviestoje patalpoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(8)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: