Kinijos turgelio stebuklai: smulkių aksesuarų išpardavimas – nuo uodų gaudyklės ir fantastiškai stilingos USB atmintinės iki telefono laikiklio ir endoskopo (Video)  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės jau gana seniai garsėja gana neįprastų, tačiau itin praktiškų smulkių aksesuarų pardavimais. Jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris aktyviai domitės tokių aksesuarų pasiūlymais, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti „Marketplace Deals“ išpardavimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo tarpu tiems skaitytojams, kurie nori susipažinti tik su geriausiais „Marketplace Deals“  išpardavimo pasiūlymais, siūlome pasidomėti penkiais žemiau pateiktais praktiškais aksesuarais.

Uodų gaudyklė

Vasaros metu uodai gali sukelti itin daug nepatogumų, tačiau to galite pabandyti išvengti įsigiję elektroninę uodų gaudyklę už 3 eurus. Šis prietaisas yra jungiamas tiesiai į elektros tinklą ir skleidžia mėlynos spalvos šviesą, kuri šiuo atveju tampa uodų traukos objektu bei šalinimo šaltiniu.

Verta pastebėti, kad uodų gaudyklių sukurta pačių įvairiausių, tačiau ne visos jos veiksmingos. Kaip yra su šita neaišku, bet jos veikimo principas bent jau logiškas, o kaina nedidelė. Visų apylinkės uodų neišgaudys tikrai, bet lokalioje erdvėje jų kiekį sumažinti gali.

Itin stilinga USB atmintinė

Jeigu ieškote neįprastai atrodančios USB atmintinės, kurią norite kam nors padovanoti, tai šią savaitę galite įsigyti „Wood Style 8GB USB Memory Flash Drive Data Storage“ už 8 eurus.

Ši USB atmintinė ypatinga tuo, nes komplekte atkeliauja su specialia medine dėžute, kurią esant reikalui galėsite papuošti netgi ir savo sveikinimu. Labai tikėtina, kad tokia 8 GB talpos USB atmintinė itin pravers ir fotografams, kurie nuotraukas savo klientams vėliau pateikia skaitmeniniame formate.

Endoskopas prie „Android“ išmaniojo telefono

Skaitytojams, kuriems laikas nuo laiko prireikia ką nors įžiūrėti sunkiai prieinamose vietose, gali puikiai padėti prie „Android“ išmaniojo telefono jungiamas 3,5 metrų ilgio endoskopas už 7 eurus.

Šis endoskopas „3.5m Mini Android Endoscope“ yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67), o kas įdomiausia taip pat turi integruotą LED tipo pašvietimą.

Automobilinis išmaniojo telefono laikiklis

Jeigu daug laiko praleidžiate keliaudami automobiliu, tai jums greičiausiai gali praversti universalus vos 4 eurus kainuojantis išmaniojo telefono laikiklis.

Įdomu, jog šis laikiklis „Universal Car Dashboard Mount Holder Stand HUD Design Cradle for Cell Phone GPS“ yra suderinamas su visais išmaniais telefonais, kurių plotis neviršija 9 centimetrų ir taip pat dėl savo ypatingos konstrukcijos gali būti lengvai tvirtinamas praktiškai kiekviename automobilyje virš prietaisų skydelio.

Automobilinis Bluetooth ryšio modulis

Tenka pripažinti, kad kol kas retas automobilis Lietuvoje turi Bluetooth ryšio modulį, tačiau šį nepatogumą dabar galite išspręsti išleidę vos 6 eurus – tiek kainuoja „USB Recharge Mini Multipurpose Car Phone Wireless Bluetooth Receiver“.

Šis Bluetooth aksesuaras prie automobilinės garso aparatūros yra prijungiamas naudojant įprastą 3,5 milimetrų garso lizdą ir šiuo atveju to pakanka, kad muziką per mašinoje integruotą garso aparatūrą galėtumėte leisti tiesiog iš savo išmaniojo telefono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(6)
(2)

Komentarai ()