Geekbuying.com skelbia, kad prasidėjo „Mi Fan Festival 2018“ – tokių „Xiaomi“ produktų kainų jau seniai nebuvo  ()

Prasideda tikrai šventė – „Mi Fan Festival 2018“. Geekbuying.com informuoja, kad atrinko pačius vertingiausius ir daugiausiai pirkėjų dėmesio sutraukiančius „Xiaomi“ kompanijos įrenginius ir jiems per šį „Mi Fan Festival 2018“ taikys įspūdingo dydžio nuolaidas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir kas yra itin svarbu, jog „Mi Fan Festival 2018“ bus ne tik tos prekės, kurios jau yra gerai žinomos, ir daugelio pirkėjų puikiai įvertintos, kaip: „Xiaomi“ pirmos ir antros kartos robotai dulkių siurbliai (apie juos ne kartą rašėme čia aut. past.), įvairūs išmanieji telefonai, ausinės, dronai, kameros, kompiuteriai, bet net ir elektrinis motoroleris (plačiau apie jį); tačiau ir visiškai nauji „Xiaomi“ įrenginiai, kurie dar tik atkeliauja, kaip, kad „Xiaomi Mix 2S“ ar pirmasis „Xiaomi“ žaidimų kompiuteris (apie juos išsamiai rašėme čia aut. past).

Viską išvardinti ir detaliai aprašyti gali tiesiog pritrūkti laiko, juolab, kad ir šis „Mi“ festivalis truks itin trumpai. Tad ilgai delsti neverta. Juolab, kad yra ir itin įdomių pasiūlymų.

Kad ir pavyzdžiui, „Xiaomi WiFi Amplifier Pro“, WiFi signalo stiprintuvas, kuriam taikoma net 65 % nuolaida ir jis dabar kainuoja 11,41 eurą.

Prie šio WiFi signalo stiprintuvo vienu metu galima prijungti net 64 įrenginius. Jis turi dvi išorines antenas ir užtikrina 300 Mbps duomenų perdavimo greitį.

Vos trys paprasti veiksmai ir interneto greitis bus padidintas. Kad ir kuriame kambaryje bebūsite, galima bus naudotis tokiu interneto greičiu, tarsi sėdėtumete šalia pagrindinio maršrutizatoriaus.

Trumpa ir aiški „Xiaomi WiFi Amplifier Pro“ apžvalga:

„Xiaomi WiFi Amplifier Pro“ ypač tinka tiems, kurie turi didelius namus su daug kambarių, iki kurių atėjęs WiFi signalas gerokai susilpnėja. Galima įsirengti keletą „Xiaomi WiFi Amplifier Pro“ įrenginių ir nejausti jokio interneto greičio trūkumo.

O kitas įdomesnis „Xiaomi“ festivalio pasiūlymas yra nešiojamas, mažas ir patogus „Xiaomi Mijia iHealth“ išmanusis gliukozės kiekio kraujyje matuoklis. Jam taikoma 48 % ir jis kainuoja 16,3 eurus.

Jį itin paprasta naudoti, tereikia įkišti į išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje esantį ausinių lizdą ir iškart gaunami duomenys. Labai paprastas ir patogus duomenų pateikimas.

Pačiame matuoklyje yra „American Cypress“ lustas bei įdedamas specialus testo popierėlis ant kurio užtenka užlašinti vieną lašą kraujo (visa reikalinga įranga bus atsiųsta drauge su gliukozės matuokliu, nieko papildomai pirkti nereikės aut. past.). Specialus matuoklio algoritmas veikia taip, kad jis yra toks pats tikslus kaip ir įprastas biocheminis tyrimas. „Xiaomi Mijia iHealth“ išmanusis gliukozės kiekio kraujyje matuoklis turi FDA, CFDA ir CE sertifikatus.

„Xiaomi Mijia iHealth“ dirba su „iHealth Gluco-Smart“ programėle, kuri tinka „iOS“ ir „Android“ operacine sistema dirbantiems įrenginiams. Vos tik atliekamas matavimas, jis iškart įrašomas į programėlės atmintį ir galima stebėti cukraus kiekio kraujyje kitimą, taip pat jei nustatomos normų neatitinkančios reikšmės programėlė iškart praneša.

Vaizdo įraše parodoma kaip naudotis „Xiaomi Mijia iHealth“ išmaniuoju gliukozės kiekio kraujyje matuokliu:

„Xiaomi Mijia iHealth“ gliukozės kraujyje matuoklis tinka bet kur nešiotis su savimi, nes turi specialų silikoninį dėklą, kuris yra atsparus dulkėms. Pats gliukozės matuoklis maitinamas baterija, kurią visiškai paprasta pakeisti.

Ir tai tik vieni iš įdomesnių „Mi Fan Festival 2018“ renginio pasiūlymų. Apsilankę Geekbuying.com svetainėje pamatysite ir gerokai daugiau įvairių „Xiaomi“ įrenginių pasiūlymų, iš kurių kiekvienas atras sau kažką itin įdomaus ir naudingo. Ar tai būtų kompiuteris, išmanusis telefonas, o gal išmanioji apyrankė, čia visko yra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()