Kinijos turgelio stebuklai: naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „Goral Y5“ vos už 14€, universalus automobiliams skirtas 9 colių įstrižainės ekranas ir 4K raiškos mini veiksmo kamera (Video)  ()

Jeigu mėgstate pirkinius iš Kinijos elektroninių parduotuvių, tokiu atveju šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti „Flash Sale“ išpardavimo pasiūlymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis išpardavimas tampa ypatingas dėl savo pasiūlymo gausos bei taikomų nuolaidų, tačiau šiuo atveju svarbu suprasti tai, kad specialios prekėms siūlomos kainos galioja labai ribotą laiko tarpą.

Naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „Goral Y5“ vos už 14€

Skaitytojams, kurie svajoja apie fizinį aktyvumo asistentą šį kartą būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į 14 eurų kainuojantį naujos kartos fizinį aktyvumo asistentą „Goral Y5“.

Šis fizinis aktyvumo asistentas maloniai stebina ne tik savo kaina, bet ir spalvotu 0,96 colių įstrižainės ekranu. Įdomu ir tai, kad šio ekrano apšvietimas dinamiškai kinta priklausomai nuo aplinkos apšvietimo lygio. Priminsime, kad toks sprendimas yra naudojamas išmaniuosiuose telefonuose, tačiau fiziniuose aktyvumo asistentuose buvo pradėtas diegti dar visai neseniai.

Pristatant „Goral Y5“ fizinį aktyvumo asistentą norisi pridėti dar ir tai, kad jis yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67), gali pasigirti automatiškai veikiančiu pulsometru bei įdiegtu miego sekimo funkcionalumu, o taip pat ir kraujo spaudimo matavimo galimybe. Be to, „Goral Y5“ kaip ir kiekvienas kitas fizinis aktyvumo asistentas dar gali skaičiuoti įveiktą atstumą, nueitus žingsnius bei sudegintas kalorijas.

Universalus automobiliams skirtas 9 colių įstrižainės ekranas

Jeigu daug laiko praleidžiate automobilyje kartu su šeima, tai jums greičiausiai gali praversti 50 eurų kainuojantis universalus 9 colių įstrižainės ekranas (800 x 480) su integruotu DVD grotuvu „XD9901“.

Šis aksesuaras itin patiks jūsų keleiviams, kadangi sėdėdami automobilio gale jie bet kada, pavyzdžiui, galės žiūrėti filmus.

Įdomu, kad šis DVD grotuvas „XD9901“ iš karto atkeliauja ne tik su universaliu laikikliu, bet ir nuotolinio valdymo pulteliu. Be to, čia dar norisi pridėti ir tai, kad „XD9901“ turi integruotus USB ir Micro SD lizdus, garso kolonėles, 3,5 milimetrų ausinių jungtį, o esant reikalui taip pat gali atstoti net ir radijo imtuvą.

4K raiškos veiksmo kamera „HawKeye Firefly Q6“

Skaitytojai, kurie visais įmanomai būdais stengiasi įmažinti savo gyvenimo akimirkas šį kartą greičiausiai gali susidomėti su nuolaida už 53 eurus parduodama veiksmo kamera „HawKeye Firefly Q6“.

Ši 4K raiškos (3840 x 2160, 24 FPS) veiksmo kamera daugelį pirkėjų stebina itin mažu 41 gramo svoriu bei labai kompaktiškais matmenimis (7,2 x 3,4 x 1,7 cm). Būtent dėl šios savybės „HawKeye Firefly Q6“ veiksmo kamerą labai greitai pamėgo ne tik daug keliaujantys, bet ir skraidyklių (dronų ir kvadrokopterių) savininkai.

Be to, šiuo atveju norisi pabrėžti ir tai, kad „HawKeye Firefly Q6“ gali pasigirti itin plačiu 120 laipsnių apžvalgos kampu ir taip pat abejingų nepalieka dėl to, nes turi integruotą 700 mAh bateriją, 0,7 colių įstrižainės OLED ekraną ir pakankamai našų „Novatek 96660“ lustą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()