Vienas geriausių iš pigių ir vaikams skirtų išmaniųjų laikrodžių „Q50 Kids GPS“: ką jis gali, kaip veikia ir kaip jį reikia sujungti su tėvų telefonais (Apžvalga, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

cower 2018-05-07 07:27
Defoultine programelė seTracker taip ir nesuveikė. Neaišku ar kinų tinklo bėdos ar nustatymų. Puikiai veikė "find my kids" programelė... Bet po savatės nori kad susimokėtum... O nemokamai veikia tik dalis funkcijų... Bet vaiką galima rasti...
DaFTaz 2018-05-07 11:27
Šitą daiktą už 8 Eurus pirkau, jo softas neveikia normaliai, reikia programuoti SMS'ais. GPS sprendimas išvis tragedija daug kam. Realiai tik skambinimas veikia. Baterija vos laiko dieną. Be skambinimo tik dydis tinkamas mažų vaikų riešamas, pabrėžiu mažų, poto netelpa ir spaudžia. Aš suprantu kad puslapiai turi gyvuoti etc, bet reklamuoti šlamštą, a la apžvalgą rašyt be realaus normalaus testavimo praktikoj ir už dvigubai brangiau,- tai jau liūdna daros, tikrai liūdna. Jei jau parsiduodi tai bent ne kinų š. platintojams a la gearsh.t, neskatinkit žmonių pirkt š normaliai neištestavę, ir tik gaištat savo ir žmonių laiką su tokio pat lygio apžvalgom. Gal geriau susikaupt straipsnius normalius ilgesnius parašyt (o ne tik verstus iš portalų, kuriuos kas žino ir taip paskaito), kelis paskutiniu metu užmačiau, bet ir tai kaip suprantu entuziastų iš šono,- žodžiu yra kur tobulėt, ir manau yra sričių, kur geriau ir nelįst visai.