Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinės nuolaidos „Siroflo“ produkcijai – naujos kartos belaidėms ausinėms su 800 mAh talpos baterija, spalvoto ekrano apyranke ir FM moduliatorius su įtampos matuokliu  ()

Jeigu domitės pasiūlymais iš Kinijos, tai greičiausiai jau ne vieną kartą teko girdėti ir „Xiaomi“ pavadinimą. Jeigu jau spėjote įprasti prie „Xiaomi“ išpardavimų, tai tikrai nereiškia, kad kinai pasaulinei rinkai daugiau neturi ko pasiūlyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šiais metais kelią į dienos šviesą Kinijoje sparčiai skinasi kol kas mažai kam žinomas gamintojas „Siroflo“. Tokias tendencijas su kaupu patvirtina šios savaitės „Siroflo Brand Sale“ išpardavimas, kuriame pagrindinis dėmesys, žinoma, yra skiriamas „Siroflo“ gamintojo produkcijai.

Naujos kartos belaidės į ausis įstatomos ausinės „Siroflo I8S“ su rezervine 800 mAh talpos baterija

Jeigu ieškote tikrai kokybiškų belaidžių į ausį įstatomų ausinių, tuomet labai tikėtina, kad jus gali sudominti šiuo metu su nuolaida už 35 eurus parduodamos ausinės „Siroflo I8S“.

Pastarosios ausinės abejingų pirkėjų nepalieka jau vien dėl tos priežasties, nes gali pasigirti vandeniui atspariu korpusu (IPX5) bei integruotu bene naujausiu 4.2 versijos Bluetooth ryšio moduliu.

Įdomu ir tai, kad „Siroflo I8S“ pas pirkėją atkeliauja kartu su specialia dėžute, kurioje taip pat yra integruota net 800 mAh talpos baterija. Be to, čia įvertinkite ir tai, kad ausines energija aprūpina integruotos atskiros 40 mAh talpos baterijos, kurių galimybių, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka 3 valandų ilgio nepertraukiamai muzikos transliacijai užtikrinti.

Be to, gamintojas tvirtina, kad ausinių valdymas yra itin patogus, be to, jos atstoja ir laisvų rankų įrangą.

Fizinis aktyvumo asistentas „Siroflo M99“ – spalvotas ekranas, papildomos funkcijos ir itin gera kaina

Skaitytojai, kurie vasarą nori pasitikti kartu su naujos kartos fizinius aktyvumo asistentu, tuomet šią savaitę dėmesį būtinai turi atkreipti į su nuolaida už 20 eurų parduodamą fizinį aktyvumo asistentą „Siroflo M99“.

Šis fizinis aktyvumo asistentas itin daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl savo spalvoto 0,96 colių įstrižainės ekrano, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes asmeniškai pagal poreikius leidžia pasirinkti vieną iš keturių galimų ekrano spalvų konfigūracijų.

Fizinis aktyvumo asistentas „Siroflo M99“ maloniai stebina dar ir dėl to, nes gali pasigirti atsparumu vandeniui ir dulkėms (IP67) bei santykinai talpia 90 mAh baterija, kurios energijos net ir nepaisant spalvoto ekrano įprastai šiuo atveju pakanka net 7 dienoms. Be to, „Siroflo M99“ nuo kitų fizinių aktyvumo asistentų neatsilieka ir kitais aspektais, kadangi taip pat gali sekti miego kokybę, skaičiuoti nueitus žingsnius bei matuoti pulsą.

Itin pigus FM moduliatorius „Siroflo 3 in 1 Car Charger“, parodantis automobilio akumuliatoriaus būklę

Jeigu daug laiko praleidžiate automobilyje, tai greičiausiai galite susidomėti universaliu USB įkrovikliu su integruotu FM moduliatoriumi. „Siroflo 3 in 1 Car Charger“ šiuo metu Kinijoje galima įsigyti vos už 8 eurus, o prie visa to dar norisi pridėti ir tai, kad šis aksesuaras dar gali pasigirti ir integruotu Bluetooth 4.2 ryšio moduliu bei specialia stebėsenos sistema, kuri naudotoją informuoja apie esamą automobilio įtampos lygį.

Būtent visi šie sprendimai kartu garantuoja, kad savo automobilyje muziką galėsite transliuoti ne tik iš USB atmintinės, bet taip pat ir iš išmaniojo telefono. Beje, svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Siroflo 3 in 1 Car Charger“ turi net dvi USB jungtis, todėl vienu metu galėsite tiek klausyti muziką, tiek įkrauti išmaniojo telefono bateriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()