Išskirtinio dizaino išmaniosios „Xiaomi Mi Weight Scale“ svarstyklės laimėjo tarptautinį prestižinį apdovanojimą (Video)  (1)

Sveika gyvensena yra neatsiejama nuo subalansuotos mitybos, aktyvios fizinės veiklos ir kūno parametrų pokyčių stebėjimo. Vien tik svorio kitimo stebėjimas nėra būtent tas rodiklis, kuris parodo ar tinkama kryptimi judama. Tad ir įprastų svarstyklių jau neužtenka. Bet tai jokia bėda, kai išmanios, daugiafunkcės ir puikius specialistų atsiliepimus gaunančios svarstyklės kainuoja tiek, kiek ir įprastos, bet tik kūno svorį tegalinčios pamatuoti svarstyklės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Weight Scale“ svarstyklės (beja, dabar parduodamos su 33% nuolaida už €33.53 - tai bent 10€ pigiau nei įprastinė jų kaina) nėra įprastas svorį parodantis įrenginys. Tai išmaniosios „Xiaomi“ svarstyklės, kurios yra itin plonos – vos pusantro milimetro storio ir atrodo išties puikiai.

Tai pastebėjo ir tarptautiniai dizaino specialistai, kurie šias „Xiaomi“ svarstykles už inovatyvius sprendimus apdovanojo prestižiniu „Good Design“ apdovanojimu.

Čia pateikiame specialistų komentarą, kas būtent taip juos sužavėjo šiame įrenginyje: „Xiaomi išmaniosios svarstyklės rodo iki 10-ies skirtingų žmogaus kūno parametrų, įskaitant svorį, kūno riebalų procentinę išraišką, kūno masės indeksą, raumenų masę, viso kūno vandens kiekį, kaulų masę ir taip toliau. Visi duomenys bus patogiai ir kompaktiškai parodomi ir saugomi „Mi Fit“ programėlėje. Ji palaiko iki 16 skirtingų vartotojų.

Naudojimasis svarstyklėmis yra paprastas, o pačios svarstyklės yra modernios ir itin gražaus dizaino. Kiekviena detalė yra apgalvota: be skystųjų kristalų ekrano, svarstyklių paviršius yra išlenktas ir atrodo tarsi glotnus meno kūrinys. Nepaisant itin plono dizaino, šis produktas pasižymi dideliu tvirtumu ir yra pasiekęs aukštus tobulumo standartus.“

Po tokio komentaro net sunku kažką daugiau ir bepasakyti. Tik paminėsime pagrindinius techninius dalykus, kuriais pasižymi šios „Xiaomi Mi Weight Scale“ svarstyklės.

Jos yra pagamintos iš ABS plastiko, kuris yra tvirtas ir greitai nesusidėvi. LED ekranas paslėptas – tad kai svarstyklės yra išjungtos, ekrano visai nematyti. Galima pasirinkti matavimo vienetus, svarstyklės veikia aplinkoje, kurioje temperatūra yra nuo nulio iki 40 laipsnių šilumos.

Kaip jau specialistai minėjo, jomis galima matuoti net 10 skirtingų žmogaus kūno parametrų. Matavimą atlieka jų paviršiuje esantys keturi nerūdijančio plieno elektrodai, kurie per kūną paleidžia silpną, nejaučiamą elektros srovę ir matuoja kūno varžą. Duomenys pateikiami greitai ir tiksliai – tereikia atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę.

Duomenys į telefoną perduodami „Bluetooth 4.0“ ryšiu. Ir svarstyklės nereikalauja jokios specialios priežiūros, tereikės laiks nuo laiko pakeisti 4-ias AAA tipo baterijas ir viskas.

Ir jei tokios svarstyklės, kurios matuodamos žmogaus kūno varžą pateikia daugybę duomenų buvo aptinkamos tik sporto ar sveikatingumo centruose bei ligoninėse, tai dabar tokias išmanias „Xiaomi Mi Weight Scale“ svarstykles gali turėti visi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)