Kinijos turgelio stebuklai: itin gera kaina belaidėms sporto ausinėms „Xiaomi Wireless“, 2.1 tipo garso sistema su specialiu valdikliu ir belaidė IP kamera (Video)  ()

Greičiausiai žinote, kad Kinijos elektroninės parduotuvės nuolatos rengia įvairius išpardavimus. Šie išpardavimai kiekvienam iš mūsų yra naudingi dėl tos priežasties, nes visuomet itin greitai leidžia susipažinti su populiariausiomis kiniškomis prekėmis. Be to, nepaneigsi, kad pasitaikius tinkamai progai išpardavimų metu įvarius Kinijoje pagamintus elektroninius aksesuarus taip pat galima įsigyti su papildomomis nuolaidomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tai yra pagrindinė priežastis dėl kurios šią savaitę savo skaitytojams rekomenduojame pasidomėti „Flash Sale“ išpardavimo pasiūlymais.

Bluetooth sportinės ausinės „Xiaomi Wireless“

Jeigu mėgstate ne tik aktyvų laisvalaikį, tačiau kartais taip pat ir sportuojate, tai jus greičiausiai šią savaitę gali sudominti belaidės Bluetooth ausinės „Xiaomi Wireless“.

Apie šias belaides ausines jau esame rašę anksčiau, todėl tik norime priminti, jog „Xiaomi Wireless“ ausinėse panaudoti garsiakalbiai yra santykinai jautrūs, turi nepriklausomos garso kameros struktūrą ir metalo kompozito diafragmą. Tai reiškia, kad atkuriamas garsas yra stabilus, realistiškas, o žemi dažniai - gana stiprūs.

Smagu prisiminti, kad šį pavasarį „Xiaomi Wireless“ taip pat buvo įtrauktos ir į geriausių ausinių iš Kinijos sąrašą, kadangi išsiskiria talpia ir efektyviai išnaudojama baterija - 100mAh baterijos pakanka 5-6 valandų nepertraukiamam naudojimui užtikrinti. Vienas apžvalgos autorius netgi teigia, kad testavimo metu, jos atidirbo 6 valandas ir 15 min. Ausinės yra išbandytos ir puikiai veikia nuo -20 laipsnių, iki +70 laipsnių temperatūros aplinkose.

Norime atkreipti dėmesį, kad priklausomai nuo savo poreikių galite rinktis juodos arba baltos spalvos „Xiaomi Wireless“ belaides ausines. Pavyzdžiui, šiuo metu juodos spalvos „Xiaomi“ belaidėms ausinėms vėl yra taikoma rekordiškai didelė nuolaida, todėl dabar jas galite įsigyti už 18 eurų. Tuo tarpu baltos spalvos „Xiaomi Wireless“ ausinės vis dar išlaiko savo išskirtinę eleganciją, todėl vis dar yra parduodamos su mažesne nuolaida ir šiuo metu kainuoja 23 eurus.

2.1 tipo garso sistema

Jeigu daug laiko praleidžiate prie kompiuterio, tai greičiausiai tuo metu taip pat klausotės ir muzikos. Šis užsiėmimas gali tapti dar malonesnis, jeigu įsigysite kokybiškas garso kolonėles. Pastarąsias Kinijoje šiuo metu galite įsigyti su 50% nuolaida už kiek mažiau nei 39 eurus – būtent tiek kainuoja „Microlab M200“.

„Microlab M200“ – tai 2.1 tipo garso sistema, kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes pas pirkėją atkeliauja su specialiu valdikliu.

Šis specialus valdiklis yra naudingas todėl, nes šiuo atveju patogiai leidžia kontroliuoti ne tik garsą, bet taip pat esant reikalui prie „Microlab M200“ garso kolonėlių naudojant 3,5 milimetrų jungtį greitai leidžia prijungti ne tik ausines, bet ir kitus įvairius išorinius įrenginius.

Belaidė IP kamera „Xiaomi Mijia Smart“

Jeigu ieškote namų saugos sprendimų, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti vos 32 eurus kainuojančia belaide IP kamera „Xiaomi Mijia Smart“.

Ši 720p raiškos (1280 x 720) valdoma IP kamera didelio pirkėjų dėmesio susilaukia dėl tos priežasties, nes vaizdą horizontaliai gali filmuoti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį, o vertikalioje ašyje užtikrina maksimalų 115 laipsnių keičiamą apžvalgos kampą.

„Xiaomi mijia Smart 720P“ yra puikus pasirinkimas, nes ši kamera yra robotizuota - prisijungę programėle galite ją sukti 360 laipsnių kampu ir keisti filmavimo kampą. Taip apžvelgsite išties didelę teritoriją, ypač turint omenyje, kad „Xiaomi mijia Smart 720P“ 10 IR LED dėka puikiai mato ir tamsoje - „Xiaomi Mijia Smart“ gali pasigirti naktiniu pašvietimu, integruotu mikrofonu ir garsiakalbiu bei įmontuotu judesio davikliu.

„Xiaomi mijia Smart 720P“ gali automatiškai fiksuoti judesius ir jums praneš, jei kambaryje apsilankys neprašytas svečias. Geriausia tai, kad kamera veikia labai tyliai, todėl gali būti naudojama ne tik saugumui užtikrinti, bet ir, pavyzdžiui, kūdikiams stebėti. Tiesa, galite ne tik pasyviai stebėti, bet ir pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ir gyvūnais – kaip minėjome, ši IP kamera turi mikrofoną ir garsiakalbį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()