Kinijos turgelio stebuklai: tokio dalyko turbūt dar nesate matę - tvirta plieninė apyrankė su 29 funkcijomis: yra ir atsuktuvai, ir raktai, o kai kas nešioja kaip papuošalą (Video)  (1)

Daugelis žmonių turi bent kokį daugiafunkcinį įrankį. Dažniausiai tai - kišeninis peiliukas su įvairiais atsuktuvais, yla, pincetu ir kitais priedais. Tačiau egzistuoja ir kitokių daugiafunkcinių įrankių - ši apyrankė turi net 29 skirtingus įrankius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar su solidžia nuolaida siūloma apyrankė „Wearable Stainless Steel Multi-tool“  yra dėvimas daugiafunkcinis įrankis be peilio. Ji sveria vos 150 gramų, tačiau yra pagaminta iš pakankamai tvirto nerūdijančio plieno. Šios apyrankės ilgis siekia 21,7 cm, ji turi tradicinę paprastą sagtį. Aišku, jei nenorite tokios apyrankės nešioti kaip aksesuaro, ją galite tiesiog palikti stalčiuje namie ar automobilyje. Ji taip pat pravers kelionėse dviračiais ar motociklais.

Tiesa, kai kurie žmonės mano, kad tai yra puikus aksesuaras ir dėvi tokias apyrankes beveik nuolatos. Dėl skonio nesiginčijama, bet ji yra tikrai naudinga, nes turi net 29 įrankius. Norint jai pasinaudoti, reikia apyrankę nusiimti ir suspausti delne - įrankiai neturi rankenos. Tiksliau, kai vienas apyrankės segmentas tarnauja kaip įrankis, kiti atlieka rankenos vaidmenį. Tai reiškia, kad sunkiai pasiekiamų varžtų įveikti nepavyks.

Kita vertus, tikslumo ir jėgos iš multifunkcinių įrankių niekas ir nesitiki - jie skirti tik išgelbėti patekus į nemalonią techninę situaciją. Ši apyrankė turi net 29 įrankius. Tarp jų - 6 veržliarakčiai, 8 šešiakampiai atsuktuvai ir keletas įprastų plokščių ir kryžminių atsuktuvų. Žinoma, yra ir keletas papildomų įdomesnių įrankių.

Šioje apyrankėje surasite ir kietą smaigą automobilio langams išdaužti (pamenate, koks tai svarbus dalykas?). Tame pačiame apyrankės segmente bus ir specialus įrankis SIM kortelei iš telefono išimti - jo juk niekas įprastai nesinešioja, o kartais jis praverčia. Šios apyrankės arsenale taip pat rasite ir specialų raktą deguonies balionams bei butelių atidarytuvą.

Toks multifuncinis įrankis yra puiki dovana tiems, kurie mėgsta visada būti pasiruošę. Ši apyrankė-multifunkcinis įrankis paprastai kainuoja €70, bet dabar siūloma su 26% nuolaida už 51€.

Beje, pirkėjai kol kas yra patenkinti kokybe - ši apyrankė kol kas yra vertinama 4,92 žvaigždutėmis iš 5, savo nuomonę jau pareiškė 13 pirkėjų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(16)
(-6)

Komentarai (1)