Top 10 naujų anonsų Kinijos turgelyje su nuolaidomis iki 60%: 6 funkcijas atliekantis rašiklis, itin patogus kelionių krepšys, mažiau nei 10€ kainuojantis ir puikiai vertinamas dronas  ()

Gearbest.com išplatino naują pranešimą apie naujausias į sandėlį patekusias prekes, kurios turėtų susilaukti didelio pirkėjų dėmesio. Negana to, kai kurioms iš jų iškart pritaikė ir nuolaidas iki 60 %.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peržiūrėjus jų išplatintą informaciją apie naujausias prekes matyti, kad kai kurios yra sennesnių modelių nauji papildymai, o kai kurios - visiškai naujos prekės ir dar nėra ar tėra vos keli pirkėjų įvertinimai. 

Čia yra tam tikrų įdomių prekių, kurios yra ganėtinai specifinės ir bus naudingos speciniams pirkėjams. Bet tikėtina, kad daugelis prekių tiks daugeliui žmonių, o galbūt taps puikia dovana savo artimajam.

Tad detaliau pasižiūrėkime į šias Gearbest.com naujienas ir paliekame jums patiems nuspręsti ar jos yra vertos dėmesio.

1. „6 in 1“ daugiafunkcis kišeninis tušinukas

Atkeliavo nauja partija kiek seniau pristatyto modelio. Šis net šešias skirtingas funkcijas galintis atlikti tušinukas kainuoja tik 1,42 eurus.

Tai tikrai nėra įprastas kišeninis tušinukas. Jis vienu metu gali atlikti skirtingas 6 funkcijas: būti įprastu tušinuku, būti naudojamas kaip išmaniųjų įrenginių ekranų lietimui skirtas tušinukas, būti panaudotas kaip matavimo įrankis, kaip liniuotė, kaip „Philips“ atsuktuvas ir net kaip gulsčiukas.

Jį galima naudoti praktiškai visiems išmaniesiems įrenginiams, kurie turi lietimui jautrų ekraną: „iPhone“, „iPad“, „Samsung“, planšetėms, išmaniesiems telefonams.

Šis daugiafunkcis tušinukas yra tvirtas ir patvarus, galima pasirinkti iš 6 skirtingų spalvų, sveria vos 13 gramų, yra 15 centimetrų ilgio ir gali būti puiki dovana tiems, kurie mėgsta namie pameistrauti.

2. „Loundry Puoch“ – šeši skirtingų dydžių ir vandeniui atsparūs kelioniniai krepšiai

Šis kelioninių krepšių komplektas kainuoja 9,76 eurus. Pirmi 9 pirkėjai jau skyrė 5 balus iš 5 galimų. 

Vasara – atostogų ir kelionių metas. Ir asmeninių daiktų pakavimas ir vežimasis su savimi nėra maloniausioji dalis, ypač, kai pasiekus kelionės tikslą tenka ilgai ieškoti kur lagaminuose prapuolė vienas ar kitas daiktas.

To išvengti padės šis 6 skirtingų dydžių kelioninių krepšių komplektas. Visi šie maišeliai yra pagaminti iš poliesterio ir yra patvarūs, atsparūs vandeniui, palėsiui, saugūs ir bekvapiai. Taip pat galima rinktis iš aštuonių skirtingų spalvų.

Komplekte rasite didesnių krepšių, į kuriuos galėsite susidėti stambesnius savo drabužius, o smulkiems kelionės daiktams yra skirti mažesni krepšiai. Visi jie yra užsegami užtrauktukais, kurių yra du – iš abiejų krepšio pusių.

Viršutinė krepšių dalis yra dengta tinkleliu, todėl net ir neatsegę krepšių matysite kas juose yra, o esančios ant didesniųjų krepšių medžiaginės rankenos užtikrins patogų jų perkėlimą iš vienos vietos į kitą. Viskas kompaktiška, tvarkinga ir savo vietose.

3. Madinga, tvirta ir vandeniui atspari vyriška kuprinė

Naujas itin gerai vertinamos kupirnės papildymas. Ši vyriška, sportinio tipo ir vandeniui atspari kuprinė šiuo metu kainuoja tik 4,26 eurus. Pirmieji 36 pirkėjai skiria 5 balus iš 5 - panašu, kad geriausia kuprinė pagal kainos/kokybės santykį. 

Ši puikiai atrodanti vyriška kuprinė, beje, galima rinktis iš 9 skirtingų spalvų derinių, yra vandeniui atspari, patvari, patogi, su reguliuojamais pečių diržais ir puikiai tinka aktyviam laisvalaikiui.

Ši kuprinė yra pagaminta iš aukštos kokybės Oksfordo medžiagos. Tai labai patvarus audinys, turintis geras elastingumo, atsparumo dilimui ir cheminių medžiagų atsparumo savybes. Todėl ši kuprinė yra lengva, tvirta, atspari vandeniui ir neleidžianti kauptis purvui bei kvėpuojanti.

Ilgai ją dėvint nesijaučia nuovargio, o pečių diržai, kurie yra reguliuojami nuo 50 iki 80 centimetrų, užtikrina kiekvieno individualius kuprinės nešiojimo poreikius ir sumažina pečių naštą.

Ryškios kuprinės spalvos suteiks jums išskirtinumo ir tai yra ideali kuprinė pasivaikščiojimams, alpinizmui, įvairioms kelionėms, žygiams ar net keliaujant apsipirkti ir t.t.

4. „HESSION“ skaitmeninis projekcinis laikrodis – ranktų pakabukas

Šis unikalus įrenginys kainuoja vos 1,99 eurą.

Tai išties unikalus daiktas, kuris yra ne tik raktų pakabukas ar LED šviestukas, bet ir tuo pačiu veikia kaip projekcinis laikrodis.

Didelio ryškumo švieso diodų lemputė užtikrina, kad vos vieno mygtuko paspaudimu, pamatysite kiek yra valandų ir dienos ir nakties metu. Norint pamatyti vaizdą tereikia pašviesti į kokį nors paviršių, pavyzdžiui, kambario sieną. Kiek dabar yra valandų galite pamatyti šviesdami į sieną nuo 0,2 iki 7 metrų atstumu, tačiau geriausias vaizdas bus esant 3 metrų atstumu.

Šiame įrenginyje yra imontuotos dvi LR44 tipo baterijos ir šis skaitmeninis projekcinis laikrodis tuo pačiu metu yra ir tvirtas iš ABS medžiagos pagamintas raktų pakabukas, kuris tinka visoms amžiaus grupėms ir yra puiki dovana kiekvienam.

5. „Small Nigth Ligth“ – mobilus ir į judesius reaguojantis naktinis LED šviestukas

Jis šiuo metu kainuoja 3,33 eurus.

Turbūt šauniausia „Small Nigth Ligth“ savybė, be to, kad jis yra mobilus ir galima jį naudoti bet kurioje buto ar namo vietoje yra tai, kad jis reaguoja į judesį. Jau už penkių metrų judantis objektas suaktyvins šį šviestuką ir jis pradės šviesti (apšvietimo trukmė siekia 25-30 sekundžių aut. past.), tad turint tokį LED šviestuką nakties metu daugiau nebereikės ieškoti šviesos jungiklio, o kadangi praėjus žmogui ir šviestukui nebefiksuojant judėjimo jis išsijungia, taip bus taupoma jo baterijų energija.

Jis yra maitinamas trijomis baterijos, kurias reikės įsigyti atskirai, o galia siekia 5W – galima pasirinkti iš „šaltos“ ir „šiltos“ spalvos variantų. Taip, šio šviestuko, kuris yra pagamintas iš ABS medžiagos, kontrukcijoje yra patogus kabliukas, tad jį galima pakabinti ten, kur jums tuo metu reikia, kad ir virš pačios kriauklės vonioje. Nereikia baimintis dėl vandens, kadangi šis šviestukas yra jam atsparus.

6. „Cabinet Ligth“ – į judesius reaguojanti LED lempa

Jai šiuo metu taikoma 15 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 7,69 eurus.

„Cabinet Ligth“ turi įmontuotą infraraudonųjų spindulių daviklį, todėl, kai tik tamsoje aptinką judėjimą (apie 3 metrų atstumu aut. past.), suveikia automatinis šviesos įsijungimas. Lempą reaguoja į 120 laipsnių kampu vykstantį judėjimą, šviesa išsijungia po 15 sekundžių, kai nebefiksuoja judėjimo.

Ją yra itin paprasta ir lengva sumontuoti, tiesiog nuimama viršutinė juostelė ir priklijuojama su magnetine juostele prie bet kokio paviršiaus, tad nėra ir nereikia jokių įrankių, varžtų ir laidų.

Lempa yra maitinama 4 AAA tipo baterijomis, kurias reikės įsigyti atskirai. Jos išmatavimai yra 19 x 3 x 1,6 cm, o sveria 100 gramų. Aliuminio konstrukcijos „Cabinet Ligth“ yra patogi ir energiją taupanti LED lempa, kurios lempos gaubtas yra specialiai apdorotas, tad šviesa skleidžiama tolygiai ir be mirgėjimo.

7. „NACATIN SS – E37“ – ultra šviesus LED žibintuvėlis su dviem papildomais ir besisukiojančiais šviestukais

Jam šiuo metu taikoma 23 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 8,55 eurus.

„NACATIN SS – E37“ žibintuvėlis iškart išsiskiria iš kitų, jis ne tik turi pagrindinę LED lempą, kuri užtikrina 1000 liumenų, bet ir dar dvi papildomas LED lempas. Kiekviena iš jų dar duoda po 250 liumenų ir sukiojasi įvairiomis kryptimis praktiškai 360 laipsnių kampu. Spalvos temperatūra yra 6000-6500 K. Jis atrodo kaip transformeris, o ne žibintuvėlis.

Juolab, kad yra pagamintas iš aukščiausios kokybės aliuminio lydinio, tvirtas ir dėl IP68 standarto yra atsparus vandeniui. Puikiai tinka tiek kasdienėje veikloje, tiek ir aktyviai leidžiant laisvalaikį. Turi 4 reguliuojamus apšvietimo režimus ir palaiko „Zoomable“, o tai reiškia padidinto atstumo diapazoną, kuris užtikrins, kad maksimalus švietimo nuotolis sieks net 500 metrų.

Galite pamiršti apie ėjimą į parduotuvę ir baterijų pirkimą, kadangi šio žibintuvėlio 1200 mAh talpos bateriją galėsite įkrauti tiek iš automobilio, tiek iš kompiuterio ar išorinės baterijos per USB jungtį. Pilnai įkrautos baterijos energijos užteks nepertraukiamam 8 valandų darbui.

8. „Lenovo HC11“ – dvigubą USB jungtį turintis automobilinis įkroviklis

Jam šiuo metu taikoma 11 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 6,84 eurus.

Tikrai yra nemaloni situacija, kai kuris nors iš įrenginių, o dažniausiai išmanusis telefonas, lieka be energijos. Rozetės paieškos nesuteikia daug malonu, o be to, važiuojant automobiliu jos rasti išvis yra neįmanoma. Užtat turint automobilinį įkroviklį „Lenovo HC11“ problemų gerokai sumažėja.

Su juo netgi galima vienu metu įkrauti du skirtingus įrenginius, kadangi jis turi dvi USB jungtis, o tai yra išties gera žinia, nes dažnai su savimi turime ne po vieną išmanų įrenginį.

„Lenovo HC11“ automobilinis įkroviklis yra kompaktiškas ir pagamintas iš aliuminio ir magnio lydinio, tokio pačio koks yra naudojamas gaminant orlaivius. Tai itin tvirtas įrenginys su įbrėžimams atsparia apdaila, tad net ir po daugelio mėnesių naudojimo jis vis dar atrodys kaip naujas.

„Lenovo HC11“ užtikrins greitą jūsų įrenginių įkrovimą. Įkroviklio įvestis yra 12-24V, ir įšėjimas siekia iki 5V/2.4A, o darbinė temperatūra yra nuo 0 iki 50 laipsnių pagal Celsijų.

Jame taip pat yra apsauga nuo perkrovos, trumpo jungimosi, per didelės įtampos ir srovės, tad jūsų įrenginiai bus įkraunami greita ir saugiai.

9. Universali automobilio salono daiktadežė

Jai šiuo metu taikoma 60 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 8,55 eurus. Pirmeiji 5 pirkėjai jau skyrė 5 balus iš 5 galimų. 

Ši automobilio salono daiktadežė yra pagaminta iš PU medžiagos, tai yra iš poliuretano – yra patvari ir atrodo išties madingai. Iš tikrųjų, tokia daiktadežė tiks bet kokiame automobilyje.

Ji sveria 542 gramus, o išmatavimai yra tokie: 29 x 22,2 x 6 cm. Šioje automobilio salono daiktadežėje galėsite laikyti visus svarbiausius savo daiktus šalia ir jie daugiau nepasimes automobilyje. Joje yra ir monetų saugojimo galimybė ir net atlenkiamas skardinių laikiklis:

10. „F36 Mini RC“ dronas

Labai populiaraus drono naujas papildymas. Jam šiuo metu taikoma 37 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 9,06 eurus. 2282 pirkėjai šiam dronui suteikė bendrą 4.87 balų vertinimą iš 5 galimų. 

„F36 Mini RC“ dronas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori paskraidinti droną, bet nenori išleisti daug pinigų ir dar neturi dronų valdymo patirties. Šis mažylis yra puikus variantas. Su juo galima drąsiai skraidyti patalpose ir jį gali valdyti ir visiškai dronų valdyme patirties neturintis žmogus.

Nors tai visai mažas dronas, bet ir jis yra technologiškai pažengęs. Jo propeleriai yra tarsi mažyčiai ventiliatoriai, todėl visiškai apsaugoti nuo galimo susidurimo ir žalos padarymo. „Headlees“ režimas suteikia maksimalų drono greitį ir didžiausią skrydžio krypties laisvę.

Vieno mygtuko paspaudimu liepsite dronui grįžti pas jus, o bet kada užsinorėję galėsite liepti dronui atlikti 360 laipsnių apsivertimą. 6 ašių giroskopas leidžia droną stabilizuoti bet kuria kryptimi, o nakties metu įjungiamas dviejų skirtingų spalvų LED apšvietimas padaro skrydį įspūdingu. Nereikia būti profesionaliu dronų valdytoju, kad būtų galima mėgautis dronų skraidinimo malonumais.

Valdymo pultas yra maitinamas 3 AAA tipo baterijomis, kurias reikės įsigyti atskirai, o pats dronas turi 150 mAh bateriją ir jos energijos užteks 5-6 minučių skrydžiui. Tada bateriją per USB laidą įkrausite per maždaug 40 minučių, tačiau galite pasirinkti droną, kuris turės 2 arba net 3 baterijas ir atitinkamai ilgiau mėgausitės skrydžio malonumais.

Komandas dronui iš valdymo pulto perduosite dėka WiFi ryšio ir skraidymo atstumas siekia iki 30 metrų, tad kaip tokiam mažyliui, kurio išmatavimai yra 9,5 x 9,5 x 5 cm ir jis telpa kišenėje, tai yra puiku.

Šiame vaizdo reportaže galite pasižiūrėti kaip yra išbadomas „F36 Mini RC“ dronas:

Palyginamoji lentelė:

Įranga

Nuolaida

Galutinė kaina

„6 in 1“ daugiafunkcis kišeninis tušinukas

-

1,42 €

„Loundry Puoch“ – šeši skirtingų dydžių ir vandeniui atsparūs kelioniniai krepšiai

-

9,76 €

Madinga, tvirta ir vandeniui atspari vyriška kuprinė

-

4,26 €

„HESSION“ skaitmeninis projekcinis laikrodis – ranktų pakabukas

-

1,99 €

„Small Nigth Ligth“ – mobilus ir į judesius reaguojantis naktinis LED šviestukas

-

3,33 €

„Cabinet Ligth“ – į judesius reaguojanti LED lempa

15 %

7,69 €

„NACATIN SS – E37“ – ultra šviesus LED žibintuvėlis su dviem papildomais ir besisukiojančiais šviestukais

23 %

8,55 €

„Lenovo HC11“ – dvigubą USB jungtį turintis automobilinis įkroviklis

11 %

6,84 €

Universali automobilio salono daiktadežė

60 %

8,55 €

„F36 Mini RC“ dronas

37 %

9,06 €

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(9)
(-4)

Komentarai ()