Cafago skelbia bene geriausią kainą apžvalgininkų puikiai vertinamam „Xiaomi“ termometrui bei gražaus dizaino ir puikią muzikos kokybę užtikrinančioms ausinėms  (2)

Internetinė parduotuvė Cafago išplatino pranešimą, kad nusprendė pradžiuginti savo pirkėjus ir skelbia apie nuolaidas bekontakčiam termometrui bei „Original Xiaomi Mi Headphones (relax version)“ ausinėms.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-06-17 Cafago skelbia bene geriausią kainą apžvalgininkų puikiai vertinamam „Xiaomi“ termometrui bei gražaus dizaino ir puikią muzikos kokybę užtikrinančioms ausinėms  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin garsus „Xiaomi“ termometras

Gali pasirodyti kiek keistoka daryti akciją bekontakčiam termometrui, ypač, kai vasara tik įsibėgėja, bet netikėtas peršalimas ar gripas kai kada užklumpa ir šiltuoju metų laiku.

Be to, geriau būti iš anksto pasiruošus, o dabar įsigyti medicininį termometrą yra puiki proga. Internetinė parduotuvė Cafago.com informuoja, kad su nuolaidos kupono kodu RF0064 „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontaktis termometras kainuos 18,32 eurus. Įprastai jis kainuoja ne mažiau kaip 25 eurus, o ir su nuolaida retai nukrenta žemiau 20 eurų, tad siūloma kaina yra viena iš geriausių, kokias tik teko matyti. 

Bekontaktis termometras šeimai yra labai geras pasirinkimas dėl labai paprastos priežasties – jis neliečia sergančiųjų, tad tikimybė pernešti bakterijas ir virusus yra gerokai mažesnė. Bekontakčiai termometrai taip pat labiau patinka vaikams, nes jie veikia iš karto – jų nereikia laikyti, todėl vaikai gali net miegoti, kuomet matuojama jų temperatūra.

Būtent taip tyliai darbuojasi bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“. Jis veikia IR spindulių pagrindu, tad tereikia laikyti netoli sergančiojo kaktos, nuspausti mygtuką ir po sekundės ekrane pasirodys skaičiai. Apie tai įspės ir vibracija.

„Xiaomi“ pagalvojo ir apie šio termometro laikymo kampą ir tikslumą – šio bekontakčio termometro dizainas yra unikalus. Jis pagamintas taip, kad naudotojui būtų patogu jį laikyti optimaliu kampu nukreipus į sergančiojo kaktą. Šis įrenginys taip pat pasižymi labai lygiais paviršiais, kuriuos lengva valyti, ir dviem AAA standarto baterijomis, kurių pakaks 3000 labai tikslių matavimų.

„Xiaomi“ bekontaktis termometras žmogaus kūno temperatūrą išmatuoja per sekundę. Tačiau per tą laiką jis duomenis paima net 100 kartų. Tai garantuoja maksilamų tikslumą, jei tik laikotės visų instrukcijų. Šis prietaisas taip pat įvertina aplinkos temperatūrą ir ją kompensuoją, o gerus rezultatus užtikrina ir vokiškas „Heimann“ jutiklis. 

„Xiaomi“ teigia, kad šis prietaisas žmogaus kūno temperatūrą matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu, o tai patvirtinta ir šios apžvalgos autorius, kuris lygino „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ su įprastu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru.

Verta pastebėti, kad „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ yra vienas iš populiariausių bekontakčių termometrų - stilingas dizainas ir paprastas naudojimasis sudomino daugybę pirkėjų. Atsiliepimai, kaip ir apie daugelį labai populiarių dalykų yra įvairūs - vieniems labai patinka, kiti skundžiasi per didelėmis paklaidomis. Tačiau daugeliu atveju vyrauja teigiami vertinimai. 

Stilingiausios ausinės rinkoje?

Visgi, jei jūsų nesudomino šis prietaisas, Cafago informuoja ir apie dar vieną prekę, kuriai taiko ženklią nuolaidą, tai – „Original Xiaomi Mi Headphones (relax version)“. Įprastai šios ausinės kainuoja ne mažiau kaip 40 eurų ir čia esant vienokiai ar kitokiai nuolaidai, tačiau su su nuolaidos kupono kodu PS0075 „Original Xiaomi Mi Headphones (relax version)“ kainuos 30,49 eurus, o tai jau net labai gera kaina.

„Original Xiaomi Mi Headphones (relax version)“ ausinės pasižymi minimalistiniu , bet labai stilingu dizainu, yra gražios formos ir galima pasirinkti iš trijų skirtingų spalvų – žalios, baltos ir oranžinės. Tai sertifikuotos „Hi-Res Audio“ ausinės, o tai reiškia, kad jos užtikrina labai aukštos raiškos garso įrašą.

Garso kokybę ausinėse užtikrina 32 omų varža, dažnio atsakas – nuo 20 Hz iki 40 kHz ir 132 dB garso galia. O kadangi ausinių laidas yra standartinis, tai yra 3,5 mm ir 1,4 metro ilgio, šios ausinės yra suderinamos su dauguma įrenginių. Ar tai būtų išmanusis telefonas, muzikos grotuvas, ar kompiuteris.

Gamintojo teigimu dėl ausinių ergonomiškumo jas dėveti yra itin patogu bei malonu ir net po ilgo ausinių dėvėjimo ausys nebus pavargusios.

Ausinės yra pagamintos iš ABS ir TPE medžiagų, tad jos yra malonios liesti, draugiškos žmogaus odai, atsparios dulkėms ir subraižymams.

Dar vienas svarbus momentas, kad visas muzikos valdymas ir atsiliepimas į skambučius yra valdomas per pačiose ausinėse įtaisytą jungiklį. Ausinės, žinoma, turi mikrofoną ir palaiko aplinkos triukšmo slopinimą, tad galima maksimaliai pasinerti į nuostabų muzikos pasaulį. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (2)