Kinijos turgelio stebuklai: akcija, kokios iki šiol nebuvo nei Lietuvoje, nei pasaulyje – prasidėjo didžiausias metų vidurio išpardavimas „Gearbest 618“ (Pagrindinės akcijos ir sąlygos)  (2)

Jeigu sekate užsienio elektroninių parduotuvių naujienas, tai greičiausiai jau ne kartą girdėjote apie kiekvienų metų pabaigoje vykstantį išpardavimą „11.11“. Tenka pripažinti, kad šiam išpardavimui vis dažniau ir dažniau taip pat ruošiasi Lietuvos elektroninės parduotuvės. Vis dėlto rudens sezono dar reikės gerokai palaukti, o kartais tam tikrus aksesuarus norisi įsigyti kuo greičiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį potencialų nepatogumą pirkėjams puikiai įžvelgia ir kinai, todėl jau šiais metais buvo nuspręsta imtis kardinalių pokyčių. Kitaip sakant, o kodėl gi įpusėjusių metų nepaminėjus išpardavimu, kuris savo apimtimi prilygsta „11.11“ išpardavimui? Šį didžiausią vasaros išpardavimą kinai nusprendė pavadinti „6.18“. Jie taip pat tikisi, kad jau keleto metų bėgyje „6.18“ taps tarptautine tradicija, kuri pagaliau leis išlaisvinti elektronines parduotuves iš vasaros metu ypatingai jaučiamo idėjų stygiaus.

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šiais metais prie šio sumanymo nusprendė prisidėti „Gearbest 618“ išpardavimu. Įdomu, jog šis itin didelis išpardavimas prasidėjo dar birželio 17 dieną, yra padalintas į tris etapus ir tęsis net iki liepos 9 dienos. Jeigu ieškote greito būdo susipažinti su „Gearbest 618“ išpardavimu, tuomet tiesiog rekomenduojame apsilankyti specialiai paruoštame „Shopping Guide“ puslapyje.

Tuo tarpu tiems skaitytojams, kurie ieško daugiau informacijos, norime pranešti, jog pirmasis „Gearbest 618“ išpardavimo etapas tęsis iki birželio 25 dienos. Viso pirmojo didžiausio vasaros išpardavimo etapo metu elektroninės parduotuvės lankytojai bus stebinami ne tik specialiais pasiūlymais, dovanomis bei prizais, bet taip pat gali gauti ir nuolaidų kodų savo pirkiniams.

Čia svarbu pabrėžti, kad nuo birželio 20 d. dar bus galima pasinaudoti specialiu pasiūlymu, kurio metu vos už 10 JAV dolerių galėsite įsigyti nes tris daiktus iš atitinkamos kategorijos. Be to, tą pačią dieną taip pat bus pristatyti ir šiam išpardavimui skirti žaidimai, kurių pagrindinis prizas – 600 eurų kainuojantis naujos kartos išmanusis telefonas „OnePlus 6“.

Svarbu pabrėžti, kad nuo birželio 25 dienos prasidedantis antrasis „Gearbest 618“ išpardavimo etapas žada ne ką mažiau staigmenų. Šis etapas tęsis iki liepos 2 d. ir bus ypatingas dėl tos priežasties, nes daugelį prekių leis įsigyti su itin didelėmis nuolaidomis. Vis dėlto norime atkreipti dėmesį, kad kai kurie pasiūlymai bus gana trumpalaikiai, todėl jeigu esate nusižiūrėję tam tikrą aksesuarą, tuomet būkite itin budrūs.

Beje, antrojo „Gearbest 618“ išpardavimo etapo metu taip pat bus rengiami specialūs žaidimai ir loterijos. Nors tai skamba kiek neįtikėtinai, bet Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ žada, jog laikotarpiu nuo birželio 25 iki liepos 2 dienos puslapio lankytojai ir vėl turės galimybę laimėti 600 eurų kainuojantį naujos kartos išmanųjį telefoną „OnePlus 6“!

Tuo tarpu paskutinis „Gearbest 618“ išpardavimo etapas startuos liepos 2 dieną ir tęsis iki liepos 9 d. Vis dėlto bent jau kol kas apie šį etapą yra mažiausiai informacijos. Kitaip sakant, šiuo laikotarpiu Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ potencialius pirkėjus greičiausiai vilios didesnėmis nei įprastai nuolaidomis, tačiau jokių papildomų žaidimų bei loterijų lankytojams jau nėra numačiusi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(8)
(-4)

Komentarai (2)