Cafago informuoja apie rekordinio dydžio nuolaidų kuponus stilingajam „Lenovo Watch 9“ išmaniajam laikrodžiui ir asmenukių lazdai „FeiyuTech Vimble 2“ - apžvalgose ji jau vadinama geriausia 2018 metų asmenukių lazda (Video)  ()

Laikas nuo laiko internetinė parduotuvė Cafago informuoja apie naujas ir, jų manymu, dėmesio vertas prekes. Daugeliu atveju joms iškart pritaiko ir gana ženklias nuolaidas. Tad mus pasiekė naujausia informacija apie tai, kad ši internetinė parduotuvė siūlo atkreipti dėmesį į stilingąjį „Lenovo Watch 9“ išmanųjį laikrodį bei asmenukių lazdą „FeiyuTech Vimble 2“. Pasižiūrėkime detaliau į šiuos įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lenovo Watch 9“ išmanusis laikrodis

Įprastai šis puikaus dizaino „Lenovo Watch 9“ išmanusis laikrodis kainuoja apie 25-30 eurų, tačiau Cafago.com informuoja, kad su specialiu nuolaidos kupono kodu SP0074 šį laikrodį bus galima įsigyti už 17,79 eurus. Tai turbūt geriausia kaina šiam laikrodžiui, kokia tik yra buvusi. Net anonso metu už jį prašė 35€, o kitose parduotuvėse su didžiausia nuolaida jis siūlomas už mažiausiai 22€.  

Pirmas dalykas, kuris krenta į akis, tai šio „Lenovo Watch 9“ išvaizda. Juk jis visai nepanašus į įprastas išmaniąsias apyrankes ar išmaniuosius laikrodžius. Jis atrodo kaip stilingas mechaninis laikrodis. Iš dalies taip ir yra, tačiau jis yra aprūpintas ir daugybę išmaniojo laikrodžių funkcijų.

Viduje turi 128 MB procesorių, kuris atlieka išmaniojo laikrodžio funkcijas, tai yra: skaičiuoja žingsnius, stebi miego kokybę, primena dėl ilgo užsisėdėjimo, informuoja apie gautus skambučius bei juos atmeta, turi žadintuvą, juo galima valdyti telefono kamerą, sugeba rasti išmanųjį telefoną bei informuoja apie CR2032 120 mAH talpos baterijos energijos likutį. Ši baterija yra neįkraunama, tačiau laikrodį naudojant įprastu režimu, jos užteks 12 mėnesių.

Laikrodis taip pat palaiko ir sporto režimus: golfas, važiavimas dviračiu, plaukimas, bėgimas, kopimas į kalnus, žaidimai su kamuoliu, irklavimas ir net šuolis su parašiutu.

Jis yra suderinamas su „Android“ bei „iOS 8“ ir naujesnę operacinę sistemą turinčiais mobiliaisiais įrenginiais „Bluetooth 5.0“ ryšiu, taip pat palaiko anglų kalbą. Yra pilnai atsparus vandeniui, tad su laikrodžiu yra nebaisu eiti maudytis bei nardyti.

Pats „Lenovo Watch 9“ yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, o korpusas yra padengtas cinko lydiniu. Apyrankė yra pagaminta iš antialergiško ir kvėpuojančio silikagelio, o pats ekranas yra dengtas safyriniu stikliuku. Tai puikiai atrodantis, stilingas, tvirtas, kokybiškas ir tuo pačiu išmanus laikrodis, o dabar dar ir už puikią kainą.

Visgi, jei jau turite išmanią apyrankę, išmanų laikrodį ar tiesiog tokie dalykai jūsų nedomina, Cafago.com turi ir dar vieną pasiūlymą. Tai asmenukių lazda „FeiyuTech Vimble 2“.

Asmenukių lazda „FeiyuTech Vimble 2“

Įprastai ji kainuoja daugiau kaip 100 eurų, tačiau Cafago.com informuoja, kad su specialiu nuolaidos kupono kodu ZDP341 galutinė kaina sieks 75,82 eurus bei nebus taikomi jokie papildomi mokesčiai ir atsiuntimas nieko nekainuos. 

Pirmiausiai reikėtų pasakyti, kad „FeiyuTech Vimble 2“ nėra vien tik įprasta asmenukių lazda. Ji turi 3 ašių vaizdo stabilizatorių (gimbalą) ir šia prasme tai išskirtinis pasiūlymas - tokio tipo lazdos pigiausiai kainuoja apie 100€, o žemiau nei 80€ kaina nusileidžia labai retai.

Be to, teleskopinė rankena gali būti papildomai prailginta dar 18 centimetrų ir bendrai lazda yra lenkta, kad būtų maksimaliai patogu laikyti ją rankoje bei daryti kokybiškas nuotraukas ir filmuoti. 

„Bluetooth“ ryšiu yra suderinama su „Vicool“ programėle, yra atspari vandens aptaškymui, baterijos energijos užteks net 5 valandoms. Pačią bateriją galima įkrauti ir tuo metu, kai yra naudojamasi „FeiyuTech Vimble 2“ asmenukių lazda.

Prie jos tereikia su microUSB laidu prijungti išorinę bateriją. Įprastai „FeiyuTech Vimble 2“ baterija yra įkrauna maždaug per 2 valandas. Žinoma, ją galima įkrauti ir prijungus prie savo kompiuterio, kai tuo metu ja nesinaudojate.

„FeiyuTech Vimble 2“ palaiko „Pan“ (numatytasis režimas), „Follow“, „Lock“ režimus. „Reset“ atkuria nustatymus. Taip pat palaiko „Motion control“ režimą (judesio valdymo režimas) ir perjungia kameras.

Vaizdo stabilizatorių galima įvairiomis kryptimis nukreipti iki 320 laipsnių kampu. Asmenukiu lazda yra tinkama „iPhone“, „Huawei P9“, „Mi 5“, „Meizu MX6“, „Samsung S7“ ar panašių išmatavimų „Android“ telefonams.

Pakuotėje be „FeiyuTech Vimble 2“ asmenukių lazdos, rasite ir mini trikojį, microUSB laidą, naudojimosi intrukciją anglų ir kinų kalbomis bei dėklą, su kuriuo bus patogu transportuoti „FeiyuTech Vimble 2“.

Kai kas šią lazdą netgi vadina geriausia asmenukų lazda 2018 metais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()