Daugiau nei 100€ nuolaida išskirtinei „Xiaomi Mi Sphere“ kamerai: laimėjo prestižinį Vokietijos apdovanojimą, turi 7K raišką, itin aukštos kokybės konstrukciją, IP67 reitingą ir tai pirmoji tokia kameroje visoje rinkoje (Video)  ()

„Xiaomi“ nenustoja stebinti savo sukurtais įrenginiais ne tik pirkėjų, bet ir technikos specialistų. Ir jei kartais mums sukelia šypseną, kai išgirstame apie tai, kad Kinijos technikos ir dizaino specialistai apdovanojo Kinijos kompaniją, tai šįkart „Xiaomi“ kompanija sulaukė aukščiausių įvertinimų iš Vokietijos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-07-15 Daugiau nei 100€ nuolaida išskirtinei „Xiaomi Mi Sphere“ kamerai: laimėjo prestižinį Vokietijos apdovanojimą, turi 7K raišką, itin aukštos kokybės konstrukciją, IP67 reitingą ir tai pirmoji tokia kameroje visoje rinkoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„IF“ apdovanojimą įteikusių specialistų komentaras:

Mi Sphere kamera, dėl naudojamo unikalaus ir pačios kompanijos sukurto prizminio refleksinio lęšio modulio, kuris sumažina optinio centro atstumą, pasižymi mažiausia galima akląja zona.

Realiu laiku vykstantis automatinis ekrano kalibravimas, spalvų nukrypimo nuo normos korekcija, sklandus vaizdų perėjimas ir dėl vaizdų suliejimo atsirandančių tarpų pašalinimas, 360 laipsnių panoraminę fotografiją paverčia neįtikėtinai tikroviška.

Dėl didelės spartos „Ambarella“ procesoriaus ir „Sony“ vaizdo jutiklio, ši veiksmo kamera fiksuoja 7K raiškos nuotraukas ir 3.5K vaizdo įrašus.

IP67 reitingą turintis – vandeniui ir dulkėms atsparus – kompaktiškas, itin plonas, nešiojamas prietaisas yra toks pirmasis rinkoje.

Tai protinga, maža kamera su gerai apgalvotomis detalėmis. Logiškai ir protingai apgalvotas dizainas, aukštos kokybės konstrukcija ir tvirta apdaila „Xiaomi Mi Sphere“ 4K veiksmo kamerą pakelia virš minios.“

Be visų šių gerų Vokietijos specialistų žodžių apie „Xiaomi Mi Sphere“ 4K veiksmo kamerą, reikėtų paminėti ir dar keletą labai svarbių techninių aspektų.

Ši unikali veiksmo kamera turi ir pritvirtinamą specialią rankeną, kurią galima paversti trikoju. Tai itin sumaniai apgalvotas „Xiaomi“ techninis sprendimas.

Taip pat, ši kamera yra visiškai atspari vandeniui, dulkėms, ir gali darbuotis nuo –10 iki 45 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje. Tai tvirta ir visur su jumis galinti keliauti veiksmo kamera.

Žinoma, be to, kad „Xiaomi Mi Sphere“ 4K veiksmo kamera filmuoja 360 laipsnių kampu, turi 24 MP kamerą ir 6-šių ašių elektroninę „anti-quake“ sistemą, kuri užtikrins stabilų ir nedrebantį vaizdą, ji turi mikrofoną, garsiakalbį bei palaiko „WiFi“ ryšį.

Taip pat palaiko 128 GB microSD kortelę, kurią reikės įsigyti atskirai, turi 1600 mAh talpos bateriją, kuri yra įkraunama su USB laidu, o jos pačios energijos užteks 75 minutes filmuoti panoraminį 4K vaizdą su įjungtų „WiFi“ ryšiu.

Taip pat yra smagu tai, kad ši „Xiaomi Mi Sphere“ 4K veiksmo kamera palaiko greitąją baterijos įkrovimo technologiją „QC 2.0“ bei galima ją įkrauti ir pasinaudojus išorine baterija.

Pabaigai dar reikėtų paminėti, kad ši vos 70 gramų sverianti kamera palaiko anglų kalbą ir yra suderinama su „Android 5.0“/„iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Tereikia atsisiųsti „MiHome“ programėlę.

O kaip teigia šios apžvalgos autorius, „tai yra turbūt viena geriausių veiksmo kamerų rinkoje ir dar siūloma už neįtikėtinai konkurencingą kainą“:

Kaina

„Xiaomi Mi Sphere“ laikoma labai gera kamera, net kai parduodama be nuolaidų - tokiu atveju aliexpress.com ji kainuoja apie 200-300€. Užtaikius labai geras nuolaidas, galima tikėtis ją įsigyti už 200€.

Ši kamera parduodama ir Lietuvoje - mūsų šalyje ji kainuoja apie 300€.

Tačiau dabartinis Gearbest pasiūlymas yra tiesiog rekordinis - „Xiaomi Mi Sphere“ su nuolaida parduodama už €189.20, į Lietuvą sunčiama nemokamai registruotu paštu. Tiesa, pasiūlymų kiekis ribotas, tad ši akcija ilgai netruks. Palyginus kainas matyti, kad galima sutaupyti 111€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()