Kinijos turgelio stebuklai: anonsuotas universalus 4K raiškos TV priedėlis „Mecool M8S Plus“: „Android 7.1“, galima naršyti po internetą bei žiūrėti tiek skaitmeninę, tiek analoginę TV  (1)

Koks turėtų būti idealus TV priedėlis? Naujai anonsuotas „Mecool M8S Plus“ yra labai rimta paraiška būtent tokiam prietaisui už labai padorią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai:

  • „Mecool M8S PLUS DVB-T2/T/C“ - tai vienas iš nedaugelio šiuolaikinių TV priedėlių, kuris gali būti naudojamas ne tik naršymu po internetą, bet ir skaitmeninei DVB-T/DVB-T2 bei kabelinei DVB-C tipo televizijai žiūrėti
  • 4K raiškos vaizdai (3840 x 2160px)
  • „Android 7.1“ operacinė sistema
  • Su Europos Sąjungai pritaikytu adapteriu
  • Keturių branduolių „Amlogic S905D“ centrinis procesorius bei „Penta Mali-450“ vaizdo plokštė
  • 1 GB RAM (DDR3)
  • 8 GB ROM
  • Integruoti Bluetooth 4.1 ir IEEE 802.11 b/g/n/ac standarto ryšio moduliai,
  • Viena interneto jungtis RJ-45 bei dvi USB jungtys, viena HDMI jungtis
  • Įdiegtas HDR techninis sprendimas, palaiko H.265, MPEG-2, MPEG-4 suspaudimo technologijas bei yra suderinamas su ASF, AVI, DAT, FLV, ISO, MOV, MPEG, MPG, RM, RMVB, TS, VOB, WMV vaizdo formatais

Kaina:

  • Naujos kartos TV priedėlį „Mecool M8S Plus“ šiuo metu kol kas galima įsigyti tik keliose Kinijos elektroninėse parduotuvėse už maždaug 52 eurus (pvz, geekbuying).
  • „Gearbest“ anonso proga „Mecool M8S Plus“ taiko didžiausią nuolaidą, todėl dabar šį TV priedėlį galite įsigyti už 47 eurus, o jeigu pasinaudosite IT$CNM8P nuolaidos kodu – už 43 eurus. Siuntimas į Lietuvą nemokamas registruotu paštu. Taigi, „Mecool M8S Plus“ pirkdami „Gearbest“ Kinijos elektroninėje parduotuvėje dabar galite sutaupyti iki 10 €.
  • Lietuvos parduotuvėse neparduodamas.

Apie šiuolaikinius TV priedėlius galima išgirsti labai daug įvairių nuomonių. Pastebime, jog tam tikra skaitytojų dalis yra įsitikinusi, kad TV priedėlis būtinai turi suteikti galimybę žiūrėti antžeminę DVB-T tipo televiziją. Tuo tarpu kita skaitytojų grupė pripažįsta, kad šiuolaikinių TV priedėlių paskirties išvis nesupranta. Apibendrinant galima pasakyti, kad TV priedėlis – tai tarsi specializuotas mažų gabaritų kompiuteris, kuris daugiausiai orientuotas į internetu bei kompiuteriniu tinklu teikiamus skaitmeninių paslaugų sprendimus. Nors tai nėra įprasta, tačiau praktika rodo, kad šiuolaikiniai TV priedėliai taip pat gali būti naudojami ir skaitmeninei bei kabeliniai televizijai žiūrėti.

Akivaizdu, kad šis naujos kartos „Mecool M8S Plus“ TV priedėlis atitinka praktiškai kiekvieno potencialaus pirkėjo lūkesčius dėl tos priežasties, nes gali būti naudojamas ne tik skaitmeninėms interneto pramogoms, bet ir įprastai televizijai žiūrėti.

Tokį funkcionalumą siūlančių TV priedėlių asortimentas Kinijoje aiškiai parodo, kad tokie TV priedėliai vis dar išlieka gana unikalia preke. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šiuo metu parduoda tik dvylika TV priedėlių su įdiegtu televizijos palaikymu, o kas svarbiausia „Mecool M8S Plus“ šioje kategorija išlaiko itin konkurencingą kainą.

Verta pastebėti ir labai gerą priedėlio raišką – nors 4K dar netapo rinkos standartu, bet tokio turinio sistemingai daugėja.

Reikšmingus „Mecool M8S Plus“ TV priedėlio privalumu dar norisi laikyti ir įdiegtą „Android 7.1“ operacinę sistemą, kuri, pasak gamintojo ateityje taip pat sulauks atnaujinimo. „Android 7.1“ operacinė sistema šiam TV priedėliui atveria prieigą prie praktiškai visų naujausių „Android“ platformos taikomųjų programų. Deja, bet kiti Kinijoje pagaminti TV priedėliai to pirkėjui dažniausiai pasiūlyti negali, nes vis dar yra parduodami su morališkai senstelėjusiomis „Android 6.1“ bei „Android 5.1“ operacinės sistemos versijomis.

Galiausiai džiugina ir tai, kad „Mecool M8S Plus“ komplekte gamintojas taip pat prideda ir nuotolinį valdymo pultelį, kuris pravers ne tik žiūrint televizorių, bet ir mėgaujantis kitais „Android“ operacinės sistemos teikiamais privalumais. Be to, esant reikalui prie šio TV priedėlio taip pat galėsite prisijungti ir išorinę pelę bei klaviatūrą. Šie aksesuarai, pavyzdžiui, itin pravers tada, jeigu TV priedėlį naudosite žaidimams ar tiesiog naršymui internete.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (1)