Kinijos turgelio stebuklai: išpardavimas už pigiau nei 30$ - vertikalios konstrukcijos pelė, kuri naikina riešų skausmą, itin gerai vertinamas mikrofonas ir labai tylus „Xiaomi“ ventiliatorius  ()

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šiai savaitei paruošė įdomų išpardavimą, kuriame siūloma įsigyti prekes už ne didesnę nei 30 JAV dolerių kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad už tokią pinigų sumą nieko naudingo įsigyti nepavyks. Vis dėlto jeigu pasidomėsite visais „What Can $30 Get You?“ išpardavimo pasiūlymais greičiausiai pakeisite savo nuomonę, nes už pastarąją pinigų sumą Kinijoje šią savaitę su papildomomis nuolaidomis galima įsigyti tikrai daug šaunių įvairaus tipo aksesuarų.

Naujos kartos kompiuterinė belaidė pelė „HXSJ T22“ – sumažina apkrovas riešui ir tarnauja prevenciškai nuo patempimų

Jeigu daug laiko praleidžiate prie kompiuterio, tai šią savaitę greičiausiai galite susidomėti naujos kartos kompiuterine belaide pele „HXSJ T22“, kuri šiuo metu su papildoma nuolaida Kinijoje kainuoja vos 9 eurus.

Ši pelė garsėja vertikalia konstrukcija, kuri šiuo atveju tampa svarbiu ergonomiškumo rodikliu dėl tos priežasties, nes sumažina ne tik riešui, bet ir rankos raumenims nuolatos tenkančias statiškas apkrovas dirbant kompiuteriu.

„HXSJ T22“ dar gali pasigirti keičiamu jautrumu (1600 DPI, 2400 DPI, 400 DPI, 800 DPI), optimaliais matmenimis ir svoriu (12,5 x 6,5 x 7,6 cm, 92 g) bei itin daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl integruotos 600 mAh talpos ličio jonų baterijos. Kitaip sakant, toks sprendimas leidžia jaustis užtikrintai, nes visada žinosite, kad esant reikalui „HXSJ T22“ belaidę pelę bet kada bus galima įkauti naudojant įprastą USB laidą.

Pirmieji pirkėjai šia pele yra labai patenkinti – skiria 5 balus iš 5.

Su visomis OS suderinamas ir labai gerai vertinamas USB mikrofonas „Fifine K669“

Net neabejojame, jog turime skaitytojų, kurie mėgėjiškai įgarsina filmus, ruošia vaizdo apžvalgas ar tiesiog laisvalaikį leidžia „Twitch“ socialinėje žaidimų platformoje. Jeigu profesionalaus mikrofono vis dar nedrįstate įsigyti, tuomet šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į su papildoma nuolaida už 22 eurus parduodamą USB mikrofoną „Fifine K669“.

Šiuo atveju norisi pabrėžti, kad „Fifine K669“ USB mikrofonas pas pirkėją iš karto atkeliauja su specialiu trikoju stovu ir be jokių problemų gali būti naudojamas ne tik su „Windows“, bet ir „Linux“ bei „Mac OS“ operacinėmis sistemomis. „Fifine K669“ taip pat garsėja kompaktiškais matmenimis (14 x 9 x 5 cm), optimaliu svoriu (400 g) ir ypatingas tampa dėl to, nes užtikrina -34 dB siekiantį jautrumą bei geba apdoroti garsą 20 Hz – 20 kHz dažnių diapazone.

Verta pastebėti, kad pirmieji 8 pirkėjai šiam mikrofonui skyrė 5 balus iš 5.

Itin tylus ir mobilus „Xiaomi Youpin VH“ ventiliatorius su baterija

Vasaros metu ištverti be kondicionieriaus tikrai nelengva net ir Lietuvoje. Smagu, kad Kinijoje galima rasti pigesnių alternatyvų kondicionieriui, kurios pravers ne tik namuose, bet ir keliaujant. Pavyzdžiui, geru mobilumu išsiskiriantį nešiojamą iš PC ir ABS plastikų pagamintą „Xiaomi Youpin VH“ ventiliatorių Kinijoje dabar galite įsigyti net su 43% nuolaida vos už 11 eurų.

Nešiojamas „Xiaomi Youpin VH“ ventiliatorius (18,2 x 9,1 x 4,85 cm, 143 g) ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra aprūpintas net 2000 mAh talpos baterija, kurios teikiamos energijos, pasak gamintojo, šiam ventiliatoriui pakaks net 4 valandoms, o pakraunamas per 2 valandas.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Youpin VH“ naudoja šerelių neturintį variklį, kuris šiuo atveju skleidžia vos 30 dB siekiantį triukšmą. Pavyzdžiui, palyginimui šnabždėjimas sukuria apie 40 dB triukšmą, o bibliotekoje triukšmo lygis atitinkamai gali siekti net apie 50 decibelų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai ()