TOP 10 naudingų daiktų iš Kinijos, kurie nekainuoja nei 20 eurų: 64 GB talpos SD kortelė, „Xiaomi“ kolonėlė ir kuprinė, patogūs priedai automobiliams ir net prie elektrinio suktuvo montuojamas kniediklis (Video)  ()

Vasara dar nesibaigė. Dar galima keliauti, mėgautis orais ir gamta. Bet galima ir atsipūsti prie kompiuterio. Viena iš širdžiai mielesnių pramogų - apsipirkimas, ypač, kai neišleidžiame daug pinigų. Štai 10 įdomių smulkmenų iš Kinijos, kurios nepravirkdys jūsų piniginės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Atminties kortelė „Netac P500 PRO“

9 % nuolaida | €19,15 | 5 balai iš 5 (9 vertinimai)

„Netac P500 PRO“ - tai 64 GB talpos SD kortelė. Tokios atminties kortelės tinka visai eilei prietaisų ir yra ypač naudingos fotoaparatams. Tačiau „Netac P500 PRO“ yra itin aukštos kokybės kortelė, kuri yra pakankamai atspari aplinkai. Ji nebijo karščio, šalčio, sutrenkimų, atitinka IPX7 atsparumo vandeniui standartą, turi apsaugą nuo Rentgeno spindulių ir magnetinių laukų. Tai reiškia, kad „Netac P500 PRO“ puikiai tinka keliaujantiems.

„Netac P500 PRO“ duomenys gali būti nuskaityti 98MB/s greičiu, o įrašinėti į kortelę pavyks 30MB/s greičiu. Tai yra tikrai kokyiška kortelė, kuriai šiuo metu dar taikoma 9 % nuolaida. „Netac P500 PRO“ kainuoja €19,15.

2. „Xiaomi Mi“ belaidė kolonėlė

€15,04 | 4.9 balai iš 5 (2538 vertinimai)

Ši belaidė „Xiaomi Mi“ kolonėlė yra neįprastai maža, telpa kišenėje, tačiau groja tikrai garsiai. Jos aliumininis korpusas yra patogus nešioti, o šalia garsiakalbio, kuris pabrėžia žemus tonus, yra ir mikrofonas. Tai reiškia, kad šią kolonėlę galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą - juk „Bluetooth“ ryšiu ji gali prisijungti prie praktiškai bet kurio telefono.

„Xiaomi Mi“ sveria tik 58 gramus, todėl ją galėsite pasiimti su savimi į gamtą be jokio streso dėl svorio. Ji turi 480 mAh bateriją, kurios pakaks maždaug 4 valandoms, o tada įrengį teks įkrauti 2 valandas. Belaidė „Xiaomi Mi“ kolonėlė kainuoja €15,04.

3. Nuo atspindžių saugantis automobilinis skydelis

3 % nuolaida | €5,22 | 4.93 balai iš 5 (30 vertinimų)

Vairuotojus kelyje akina daugybė dalykų - kai palijus viskas blizga, akis erzina net gatvių šviesos. Žiemą akina ir sniego baltumas, ir net vairuojamo automobilio šviesų atspindžiai ženkluose. Tačiau visa tai galima suvaldyti pasitelkus štai tokį dvigubą skydelį. Viena jo dalis yra šiek tiek tamsinta, juoda - ji dengia nuo UV spindulių, akinančios saulės. Tuo tarpu geltona dalis padeda kovoti su atspindžiais, akinančiai baltu sniegu, kitų automobilių žibintų šviesa.

Šis skydelis yra tvirtinamas ant įprasto gamyklinio skydelio nuo saulės. Jis yra lengvas ir gali būti sulankstytas, kad netrukdytų matomumui. Šis skydelis kainuoja €5,22.

4. Reguliuojamas nerūdijančio plieno kočėlas

€12,11.

Kartais labai svarbu, kad tešla būtų iškočiota iki reikiamo storio ir dydžio. Yra keletas būdų tai pasiekti, tačiau bene geriausias yra reguliuojamas kočėlas. Šis kraštuose turi skalę, kuri parodys iškočioto skritulio skersmenį. O galuose yra ir keli plastikiniai žiedai - pasirinkus plačiausią žiedą nerūdijančio plieno cilindras bus pakeltas aukščiausiai ir tešla bus storiausia.

Nerūdijantis plienas yra gera medžiaga kočėlui, nes jis per daug nelimpa ir yra lengvai valomas. Šis kočėlas kainuoja €12,11.

5. „Xiaomi Youpin 90FUN“ kuprinė

24 % nuolaida | €11,61 | 4.86 balai iš 5

„Xiaomi Youpin 90FUN“ - tai daugiafunkcinė 20 litrų kuprinė, su kuria galima eiti ir į žygį, ir į sporto salę, ir tiesiog pasivaikščioti mieste. Pagrindinį jos skyrelį galima uždaryti trimis būdais, pagal tai, ką nešitės kurpinėje ir kokios apsaugos nuo lietaus jums reikia.

Ši kuprinė turi kelis skyrelius, tačiau pasižymi pakankamai minimalistiniu dizainu. „Xiaomi Youpin 90FUN“ kuprinei šiuo metu taikoma 24 % nuolaida ir ji kainuoja €11,61.

6. Pigios žaidimų ausinės

€5,69 | 4.83 balai iš 5

Žaidimams sukurta įranga yra labai brangi. Gerai tai, kad siūlomos ir pigesnės alternatyvos, kurios vis tiek yra labai naudingos ir patogios naudoti. Pavyzdžiui, šios ausinės 750 - jos yra labai paprastos, bet sukurtos specialiai žaidimams. Jos turi 1,6 m ilgio laidą su 3,5 mm kištuku, mikrofoną ir ryškų dizainą.

Šios ausinės neturi daugybės režimų ar labai jautrių garsiakalbių, tačiau jos nekainuoja nei dešimtadalio aukštos kokybės ausinių kainos. Šios ausinės šiuo metu kainuoja €5,69.

7. Prie sėdynės tvirtinamas smulkmenų dėklas

€4,22.

Kelionės automobiliu yra tikrai labai smagios. Tačiau tuo metu automobilis tampa namais, kuriuose verda gyvenimas. Tam, kad jis būtų patogesnis, reikia kažkur susidėti daiktus. Ant galinės sėdynės įsitaisę keleiviai džiaugsis galėdami naudotis štai tokiais dėklais. Juose telpa elektronikos prietaisai, pora gėrimų, servetėlės ar įvairūs užkandžiai.

Šio dėklo išmatavimai - 50x45 cm. Jis pasiūtas iš tvirtos, bet minkštos medžiagos. Šis dėklas kainuoja €4,22.

8. Ant riešo nešiojamas prožektorius-laikrodis

11 % nuolaida | €8,70.

Dabar - pats laikas skubėti pastovyklauti. Kartais stovykloje įsikuriame tik po saulėlydžio, todėl reikalingi šviestuvai. Kol dar nedega laužas galite pasišviesti štai tokiu ant riešo montuojamu žibintuvėliu.

Jo šviesos intensyvumas siekia 200-500 liumenų. Tai pasiekiama LED pagalba, o įkraunamos ličio jonų baterijos pakaks maždaug 3,5 valandoms. Aišku, jis dar veikia ir kaip paprastas laikrodis. Šiam žibintuvėliui šiuo metu taikoma 11 % nuolaida ir jis kainuoja €8,70.

9. Peilių galąstuvas „zanmini ZKS04“

€10,09 | 4.81 balai iš 5 (57 vertinimai)

Virtuviniai peiliai dažnai per greitai atšimpa ir juos norisi tiesiog pakeisti naujais. Problema ta, kad ir nauji nėra patys aštriausi. „zanmini ZKS04“ yra paprastas peilių galąstuvas su žirklių galandimo plyšiu. Jis turi tris galandimo stadijas, kurios leidžia lengvai nupoliruoti peilio ašmenis.

Šiame daikte naudojami deimantiniai, volframo plieno ir keraminiai galąstuvai. „zanmini ZKS04“ kainuoja €10,09.

10. Prie elektrinio suktuvo montuojamas kniediklis

49 % nuolaida | €10,76 | 5 balai iš 5 (2 vertinimai)

Jei mėgstate meistrauti, kniediklį tikrai pažįstate. Aišku, kniedyti rankomis nėra labai sunku, tačiau kur kas maloniau, kai šį darbą atlieka prietaisai. Šis kniediklis yra montuojamas prie paprasto suktuvo ir turi keturias skirtingo dydžio galvutes.

Po plastiko korpusu slepiasi plieninės dalys, todėl šis įrankis yra labai tvirtas ir malonus naudoti. Kaip jis veikia realybėje ir kaip stipriai palengvina darbą, matysite šiame vaizdo siužete:

Šiuo metu šiam kniedikliui taikoma 49 % nuolaida ir jis kainuoja €10,76.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(6)
(8)

Komentarai ()