Dabar net 3 kartus pigiau nei siūlo konkurentai: robotas siurblys „Ecovacs CEN540 - LG“ su drėgno valymo funkcija, išmaniąja programėle ir daugybe apsauginių jutiklių mažiau nei už 100€ (Aprašymas, Video)  (7)

Robotiniai dulkių siurbliai yra puikus išradimas. Jie dirba, kai jūs miegate ar esate mieste. Jie palaiko namų švarą ir yra beveik nepastebimi - jums tereikės ištuštinti dulkių indą. Ir, „Ecovacs CEN540 - LG“ atveju, pripildyti vandens talpą - šis siurblys gali valyti ir drėgnuoju būdu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Ecovacs CEN540 - LG“ – tai biudžetinės klasės robotinis dulkių siurblys su šlapiojo valymo funkcija ir priklausomai nuo pardavėjo, gali būti su labai geru kainos kokybės santykiu.
  • 1000PA siurbimo galia, susiurbia nuo dulkių iki kruopų ir mažų akmenukų.
  • Turi drėgno valymo funkciją.
  • Daugkartinės dulkių dėžutės talpa yra 300 ml
  • Baterijos talpa 2600mAh.
  • Vienu pakrovimu gali išsiurbti iki 150 kv. m. plotą.
  • Veikimo trukmė iki 120 min. sauso valymo ir iki 60 minučių - drėgno valymo. 
  • Automatiškai grįžta į įkrovimo stotelę.
  • Gerai vandenį ir nešvarumus sulaikanti mikropluošto šluostė.
  • Eilė jutiklių neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus.
  • Trys režimai: automatinis, perimetro ir zonos.
  • Neturi virtualaus žemėlapio funkcijos.
  • Nuotolinis valdymas per išmanųjį telefoną.
  • Nuotolinis valdymas per specialų pultelį.

Kaina

  • Gearbest.com „Ecovacs CEN540 - LG“   šiuo metu taikoma 61 % nuolaida ir jis kainuoja €95,75. Tai 3 kartus pigiau, nei siūlo konkurentai. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai „Priority Line“ metodu. 
  • Joybuy.com parduotuvėje šis įrenginys kainuoja €200,76, tačiau net nėra siunčiamas į Lietuvą.
  • Aliexpress.com „Ecovacs CEN540 - LG“ kainuoja €308,58.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote 213€. 

„Ecovacs CEN540 - LG“   yra paprastas, geras robotas-dulkių siurblys. Jis atliks viską, ko iš jo tikitės, nepaisant to, kad kainuoja tiek nedaug. Tačiau įdomumo dėlei palyginkime jį su kitu labai populiariu ir nelyginamai brangesniu įrenginiu „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ – ko netenkate pirkdami pigesnį dulkių siurblį?

Pats svarbiausias skirtumas - „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ prieš valymą su lazeriu nusiskenuoja aplinką ir sudaro virtualų žemėlapį, tad patalpas valo labai efektyviai ir niekada nebevalo tų plotų, kurie vieną kartą jau yra išvalyti. „Ecovacs CEN540 - LG“, kaip ir bet koks kitas robotas siurblys iki 200€, tokios funkcijos neturi, tad patalpas valo arba pagal nustatytą režimą tam tikra schema, arba pagal pultelio komandas. Bet kokiu atveju bus plotų, kuriuos jis pervažiuos bent kelis kartus - tai nieko blogo, tiesiog ilgiau užtrunka pats valymo procesas.

Abu įrenginiai gali pasidžiaugti integracija su išmaniaisiais telefonais. „Ecovacs CEN540 - LG“  leidžia keisti siurbimo jėgą, tvarkaraštį ir režimą iš bet kurios vietos tiesiog mobiliąja programėle. Tai daryti leidžia ir „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, tačiau šio įrenginio programėlė yra nelyginamai sudėtingesnė. Pavyzdžiui, telefono ekrane galite stebėti įrenginio judėjimą virtualiame namų žemėlapyje.

„Ecovacs CEN540 - LG“  gali būti valdomas ne tik programėle, bet ir pridedamu pulteliu.

„Ecovacs CEN540 - LG“  yra pakankamai galingas siurblys – siurbimo galia siekia 1000 PA. Tačiau „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ yra kur kas galingesnis – jo siurbimo galia siekia 1800 PA. Tuo pačiu „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi talpesnę 5200 mAh bateriją ir gali valyti apie 150 minučių, palyginti su „Ecovacs CEN540 - LG“  2600 mAh ir 120 minučių.

Taigi, „Ecovacs CEN540 - LG“  yra ne toks išmanus, ne toks galingas ir turi mažesnę bateriją. Visgi, svarstyklių lėkštutės ne visada nusvyrą į brangesnio įrenginio pusę.

„Ecovacs CEN540 - LG“   turi drėgno valymo funkciją, kurios daugelis kitų panašių siurblių neturi. Ši funkcija leidžia išvalyti kietas grindis, nuo jų surinkti prilipusius nešvarumus. Tam naudojama 220 ml vandens talpa, kuri nuolat drėkina mikropluošto šluostę. Aišku, papildoma trintis trumpina baterijos darbo laiką – dirbdamas su drėgna šluoste „Ecovacs CEN540 - LG“ į įkrovimo stotelę grįžta po 60 minučių.

Kitą vertus, nesitikėkite labai kokybiško grindų plovimo - net kelis kartus brangesni robotai su tuo turi problemų, tačiau paprasčiausią drėgną valymą „Ecovacs CEN540 - LG“ atliks sėkmingai. 

„Ecovacs CEN540 - LG“  gali perlipti 1,5 cm aukščio kliūtis, važiuoti į 15 laipsnių įkalnes, o nuo atsitrenkimo į baldus saugo infraraudonųjų spindulių ir mechaninis sensoriai. Šis robotinis dulkių siurblys nenukrenta ir nuo laiptų – nuo to apsaugo žemyn nukreiptas jutiklis. Veikdamas jis skleidžia 60 dB triukšmą, todėl teoriškai jį galite naudoti ir naktį, jei neįsileisite į miegamąjį.

„Ecovacs CEN540 - LG“  Gearbest.com portale pasirodė visai neseniai, todėl pirkėjai jo įvertinti dar nespėjo. Tikriausiai tai pasikeis su šia dosnia nuolaida. Kita vertus, iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai turėtų būti kokybiškas robotinis dulkių siurblys su apsauginiais sensoriais, plačia įsiurbimo anga, pora šepetėlių ir drėgno valymo funkcija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(5)
(-5)

Komentarai (7)