Kinijos turgelio stebuklai: USB C belaidis įkrovėjas „Xiaomi Wireless Charger“, daugiau nei 150 šalių tinkamas kelioninis USB adapteris ir itin spartus naujos kartos USB įkroviklis automobiliams  (2)

Greičiausiai sutiksite, kad šiuo metu išsiskirti su išmaniuoju telefonu jau yra gana sunku. Būtent tai puikiai paaiškina, kodėl daugelis iš mūsų dabar yra linkę investuoti į išmaniųjų telefonų elektroninius aksesuarus. Pastarieji aksesuarai ne tik praplečia funkcionalumą, bet taip pat padeda maksimaliai išplėtoti išmaniojo telefono mobilumo savybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai yra bene pagrindinė priežastis, kodėl šią savaitę rekomenduojame pasidomėti „Smartphone Travel Companions“ išpardavimo pasiūlymais.

Per USB C maitinamas belaidis „Xiaomi Wireless Charger“ įkrovėjas

Jeigu turite išmanųjį telefoną, kuris yra suderinamas su belaidžiu baterijos įkrovimo standartu Qi, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į su nuolaida už 19 eurų parduodamą belaidį baterijos įkroviklį „Xiaomi Wireless Charger“.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tai, kad „Xiaomi Wireless Charger“ yra suderinamas ne tik su „Xiaomi“, bet taip pat ir „Samsung“, „Apple“ bei kitų populiarių prekinių ženklų išmaniaisiais telefonais, o pirmieji pirkėjai skiria 5 balus iš 5.

„Xiaomi Wireless Charger“ yra vienas iš nedaugelio belaidžių Qi standarto baterijos įkroviklių maitinamų per USB C tipo jungtį. Jis tai pat garsėja itin optimaliais matmenimis (9,5 x 9,5 x 1,24 cm), silikonu padengtu paviršiumi bei deklaruojamu maksimaliu 7,5 W išėjimo galingumu. Būtent tai tampa dideliu privalumu tada, kai išmaniojo telefono bateriją norite įkrauti itin greitai net ir belaidžiu būdu.

Daugiau nei 150 šalių tinkamas kelioninis USB adapteris „World Travel Adapter“

Jeigu daug keliaujate po įvairias pasaulio šalis, tuomet net neabejojame, kad jus šią savaitę potencialiai turi sudominti specialus su nuolaida vos už 8 eurus parduodamas kelioninis USB adapteris „World Travel Adapter“, kurį pirmieji pirkėjai irgi įvertino 5 balais iš 5.

Jis yra ypatingas dėl tos priežasties, nes gali būti be jokių problemų naudojamas daugiau nei 150 skirtingų pasaulio šalių. Šiuo atveju bene svarbiausia yra tai, kad „World Travel Adapter“ yra pilnai suderinamas ne tik su Europos, Jungtinės Karalystės bei Jungtinių Amerikos Valstijų, bet taip pat dar ir su Australijoje naudojamu elektros lizdo kištuku.

Čia dar svarbu pridėti ir tai, kad „World Travel Adapter“ turi net keturias USB jungtis, kurių kiekviena maksimaliai užtikrina 3,5 A siekiančią išėjimo srovę. Be to, šis kelioninis adapteris taip pat yra suderinamas su 230 V ir 110 V elektros tinklais.

Itin spartus naujos kartus USB įkroviklis automobiliams

Jeigu dažnai keliaujate automobiliu, tuomet greičiausiai esate įpratę naudotis ir automobiliniu USB įkrovikliu. Būtent šią savaitę itin spartų naujos kartus USB įkroviklį Kinijoje su papildoma nuolaida galite įsigyti už 7 eurus.

„Baseus BSC - C15K“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra aprūpintas net dvejomis „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą palaikančiomis jungtimis. Būtent tai reiškia, kad „Baseus BSC - C15K“ gali užtikrinti net 18 W USB jungties išėjimo galią, kas šiuo atveju maksimaliai prilygsta 9 V ir 2 A siekiančiai išėjimo srovei.

Svarbu pabrėžti ir tai, kad „Baseus BSC - C15K“ geba automatiškai keisti išėjimo srovės dydį priklausomai nuo esamo baterijos įkrovos lygio. Pavyzdžiui, baterijos įkrovimo pradžioje yra naudojama vos 1,2 – 1,8 A išėjimo srovė, o baterijos įkrovai artėjant prie 50%, išėjimo srovė atitinkamai yra keliama iki 2,4 A. Toks techninis sprendimas leidžia užtikrinti ne tik saugų, bet ir maksimaliai kokybišką bet kurios išmaniojo telefono baterijos įkrovimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai (2)