Geriausias 3D spausdintuvas iki 300€? Pigus, surenkamas per 5 minutes, su liečiamu ekranu, unikalia atminties funkcija - išgirtasis 3D spausdintuvas „Alfawise U20“ dabar siūlomas su nuolaidų kuponais (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)  (5)

„Alfawise U20“ – tai nebrangus, patogus, greitai surenkamas 3D spausdintuvas ir mėgėjams, ir profesionalams, turintis daug privalumų. Bene svarbiausi iš jų yra tai, kad jį surinksite per 5 minutes, o ir kaina yra labai gera. Tai reiškia, kad jis puikiai tinka pradedantiesiems, o didelė spausdinimo erdvė, tikslumas ir liečiamojo ekrano suteikiama autonomija vilioja ir profesionalus. Iš privalumų reikia paminėti labai gerą kainos ir kokybės santykį, didelį šildomo darbastalio plotą, labai patogią galimybę tęsti sustabdytą darbą ir valdyti kitas funkcijas per liečiamąjį ekraną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Spausdinimo erdvė: 300 x 300 x 400 mm.
  • Spausdinimo greitis: 20-150 mm/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo - 0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA, ABS, PVA, PP, TPU, medienos kompozitas ir net anglies pluoštas.
  • Temperatūra: 250 °C; šildomas padėklas pasiekia iki 100 °C.
  • Ekranas: 2,8 colių lietimui jautrus ekranas
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis
  • Korpusas: aliuminis rėmas
  • Kitos savybės: perspėjimas dėl pasibaigusio užpildo, galimybė pratęsti pristabdytą darbą vienu paspaudimu.
  • Valdymas: per liečiamą ekraną, prisijungus prie Windows / Linux / MAC kompiuterio, anglų kalba
  • Masė ir matmenys: 61.20 x 57.50 x 39.50 cm; 12kg

„Alfawise U20“ kaina

  • Gearbest šiuo metu taikoma 16 % nuolaida ir jis kainuoja €263,70. Dar €11,75 reikės sumokėti už siuntimą Priority Line metodu, kuris truks 10-18 darbo dienų.
    Šiuo metu galioja nuolaidos kuponas GB-$20OFF. Su nuolaidos kuponu gaunate €17.58 nuolaidą, tad galutinė kaina su siuntimu sumažėja iki €257.87
  • Ebay.Com kainuoja 262€ + 32€ siuntimas. Viso - 294€
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 37€

Medžiagos

„Alfawise U20“ parduodamas be spausdinimo medžiagų, tad reikėtų iš karto užsisakyti ir jų. 

3D spausdintuvai praverčia pasinėrus į įvairius hobius ar darbus. „Alfawise U20“ yra pakankamai nebrangus 3D spausdintuvas, sukurtas tiems, kuriems tai nėra pagrindinė veikla. „Alfawise U20“  yra labai dinamiškas, universalus 3D spausdintuvas, vienodai gerai tinkantis ir pradedančiajam entuziastui, ir profesionalui. Ddaugelis ekspertų sutinka, kad kinams pagaliau pavyko sukurti konkurencingą pakaitalą jau senstelėjusiam 3D spausdintuvui „Creality3D CR-10“.

Visų pirma, pastebėsite, kad „Alfawise U20“   pasižymi labai tvirtu, bet kartu ir paprastu aliumininiu korpusu, o visa elektronikos dalis pas jus atkeliaus jau surinkta. Taigi, gamintojas teigia, kad „Alfawise U20“ gali būti paruoštas darbui vos per 5 minutes.

Tačiau tai nereiškia, kad „Alfawise U20“ yra visai mažas. Net 12 kilogramų sveriantis įrenginys turi 300 x 300 x 400 mm dydžio spausdinimo erdvę. Taigi,  šis 3D spausdintuvas maksimaliai gali spausdinti 40 centimetrų aukščio ir 30 centimetrų gylio bei pločio daiktus. Būtent pagal šį parametrą „Alfawise U20“ gali lygiuotis su jau minėtu populiariuoju 3D spausdintuvu „Creality3D CR-10“.

Didelis darbastalis šildomas – gali pasiekti net 100 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas. „Alfawise U20“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 250 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus. Dar daugiau – galėsite lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, kurie, gamintojo teigimu, bus tobulai surikiuoti, nes X ir Y ašių tikslumas siekia 0,012 mm, o Z ašies – 0,004 mm. Spausdinimo greitis siekia 20-150 mm/s – tai nėra nei labai greitas, nei nepakenčiamai lėtas spausdintuvas.

Įdomu tai, kad „Alfawise U20“ turi neblogą autonomijos laipsnį ir gali pasigirti išskirtine funkcija, kurios iki šiol negalėjo pasiūlyti kiti Kinijoje pagaminti 3D spausdintuvai. Ši funkcija garantuoja, jog net ir dingus elektrai 3D spausdinimo procesas jai atsiradus galės būti tęsiamas toliau. Tuo tarpu jeigu su šia situacija tektų susidurti senesnės kartos 3D spausdintuvams, tai reikštų, kad objekto 3D spausdinimą vėl tektų pradėti iš pradžių. Tai ne tik neefektyvu, tačiau taip pat ir nuostolinga, nes esant tokiai situacijai būna patiriami itin dideli spausdinimui naudojamos medžiagos nuostoliai.

Taigi, „Alfawise U20“ jus perspės dėl pasibaigusio užpildo, o ir nutrūkęs elektros tiekimas jo neišmuš iš vėžių – vieno mygtuko paspaudimu galėsite spausdinti toliau, kai elektra sugrįš.

„Alfawise U20“ turi 2,8 colių lietimui jautrų ekraną, kuris leidžia valdyti pagrindines spausdintuvo funkcijas, nustatyti greitį, temperatūrą ir taip toliau. Netoli rasite ir atminties kortelės lizdą, kuris leidžia spausdinti modelius net neprijungus „Alfawise U20“ prie kompiuterio.

Turint omenyje, kad „Alfawise U20“ yra parduodamas jau beveik paruoštas naudojimui, o ir spausdinti juo yra gana paprasta, tai yra geras pasirinkimas visiems. Pradedantieji nevargs surinkinėdami kokį nors pigesnį įrenginį ir jo per greitai neišaugs. Tuo tarpu mėgėjai konstruktoriai, architektai, baldų dizaineriai džiaugsis galėdami spausdinti įvairias detales didesniems projektams, maketus ar kitus daiktus. Tikriausiai todėl „Alfawise U20“ yra taip gerai vertinamas pirkėjų.

Vertinimai

Šiuo metu Gearbest.com portale „Alfawise U20“ yra vertinamas 4,84 žvaigždutėmis iš 5 galimų (įvertinimus pateikė 73 pirkėjai). Štai ką keletas iš jų norėjo pasakyti:

Chris – „Man patinka, kad rėmui naudojami metaliniai komponentai. Diržai jau atkeliauja tobulai įtempti. Praktiškai neturiu nusiskundimų dėl spausdintuvo konstrukcijos – ji tikrai gera. Neskaitant triukšmo ir šiokių tokių paviršiaus nelygumų, atspausdintų daiktų kokybė atrodo daug žadanti. Skirtingi sluoksniai yra suderinti labai gerai, gaminiai gali nepraleisti vandens. Pats spausdinimas yra stebėtinai lengvas. Aš esu labai pamalonintas šio spausdintuvo galimybėmis – jis gali būti tikru CR10 konkurentu vos pritaikius porą modifikacijų. Man patinka liečiamas ekranas – norėčiau, kad jį turėtų ir kiti mano 3D spausdintuvai. Spausdinimo padėklai yra labai plokšti, todėl galima spausdinti tiesiai ant jų be jokių korekcijų“.

Martin – „Kaip architektas dažnai spausdinu maketus. Taip tarsi per 10 valandų galima užbaigti statybas. Naudojau „Alfawise U20“ dviejų prototipų sukūrimui – buvo nustebintas gaminių detalumu, modeliai atrodė tvirti ir gražūs. Kadangi mokiausi 3D modeliavimo, man nereikėjo daug laiko, kad sukurčiau G-kodo failus. Pats 3D spausdintuvas yra labai paprastas naudoti. Visgi naudotojo sąsaja ir spalvos ekrane neatrodo gerai, bet puikiai veikia. Anksčiau ar vėliau mano namai bus pripildyti 3D pastatų modelių“.

Pierre – „Jei jūs tik imatės 3D spausdinimo, „Alfawise U20“ šiuo metu jums yra geriausias pasirinkimas. Visi atsiliepimai rodo, kad jis yra vertas savo kainos. Jei ir susidursite su problemomis, jas bus lengva išspręsti – tam tikrai negaila laiko ir kantrybės“.

Jackie Potter – „Kelias dienas žvalgiausi po 3D spausdintuvus, kol išsirinkau šį ir jis tikrai manęs nenuvylė. Apsaugos nuo elektros tiekimo sutrikimų ir užpildo pabaigos yra geros. Pamenu, netyčia užkliuvau už laido ir jį ištraukiau iš lizdo – spausdintuvas leido spausdinti toliau vos jį iš naujo įjungiau“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (5)