Kinijos turgelio stebuklai: 3 kartus pigiau nei Lietuvoje – skelbiamos nuolaidos fiziniam aktyvumo asistentui „Huawei Band 2 Pro“ su GPS funkcija ir virtualiu sporto treneriu (Video)  ()

„Huawei Band 2 Pro“ - tai vienas iš nedaugelio fizinio aktyvumo asistentų, kuris ne tik skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, bet ir turi GPS navigaciją, nuolatinį širdies ritmo matavimą ir talpią bateriją, kurios energijos užtenka 21 dieną budėjimo režimu. Be to, iš konkurentų išsiskiria ypač plonu ir ergonomišku korpuso dizainu (21,6 x 1,97 x 1,03 cm), o asistento kraštus dengia labai patvarus metalinis korpusas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Huawei Band 2 Pro“ turi nuolatinį širdies pulso matuoklį, gali sekti miego kokybę, skaičiuoti nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas bei įveiktą atstumą.
  • Turi GPS ryšio modulį.
  • Pranešimai apie žinutes, skambučių priminimai, žadintuvo funkcija – suvibruoja ant rankos.
  • Įdiegtas „VO2MAX“ techninis sprendimas – tai virtualus treneris, kuris pagal surinktus duomenis teikia personalizuotus patarimus ir padeda ugdyti ištvermę bėgimo metu. Sporto metu padeda greičiau normalizuoti pulsą bei sutvarkyti kvėpavimo ritmą.
  • Apyrankė pagaminta iš patvaraus silikono.
  • Lietimui jautrus 0.91" įstrižainės nespalvotas PMOLED tipo ekranas (128x64px)
  • IP68, pilnai atsparus vandeniui iki 50 metrų gylyje (5 ATM).
  • 100 mAh talpos bateriją, kuri be papildomos įkrovos tarnauja apie 21 dieną, įkraunama per 1.5 val. Su įjungtu GPS baterijos užtenka 3.5 val.
  • Integruotas Bluetooth 4.0 ryšio modulis ir puikiai veikia tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema. Programėlė veikia lietuvių kalba.
  • Fizinio aktyvumo asistento svoris – 21 g.

Kaina

  • „Gearbest“ parduoda „Huawei Band 2 Pro“ su 31% nuolaida ir dabar prašo 40,43 €. Nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.
  • „GeekBuying“ šiuo metu taip pat taiko dideles nuolaidas, tačiau už „Huawei Band 2 Pro“ tenka mokėti 51,23 €, o apyrankę siunčia iš Italijos sandėlio – siuntimas kainuoja 2.13€.
  • „Huawei Band 2 Pro“ taip pat galima įsigyti ir Lietuvoje, tačiau mūsų šalyje šis fizinis aktyvumo asistentas kainuoja daugiau nei 140 €.
  • Pirkdami iš Gearbest galite sutaupyti daugiau nei 100 eurų.

Fizinis aktyvumo asistentas „Huawei Band 2 Pro“ jau spėjo sužavėti ne tik apžvalgininkus, bet ir pirkėjus visame pasaulyje. Tai yra bene pagrindinė priežastis, kodėl dabar „Huawei Band 2 Pro“ galima įsigyti praktiškai bet kurioje šalyje. Vis dėlto čia svarbu atkreipti dėmesį, kad Kinijoje šis fizinis aktyvumo asistentas yra parduodamas ženkliai pigiau.

Išsirinkti sau patinkantį kokybišką fizinį aktyvumo asistentą dabar yra tikrai nelengva. Greičiausiai net ir dabar skaitant apie „Huawei Band 2 Pro“ fizinį aktyvumo asistentą galvoje jums vis tiek sukosi klausimas. O kodėl gi man pirkti šį fizinį aktyvumo asistentą, o ne „Xiaomi Mi Band 3“? Juk „Xiaomi Mi Band 3“ gali pasiūlyti tą patį, o kainuoja beveik dvigubai pigiau (apie 25€).

Galbūt iš dalies jūs šiuo atveju esate teisūs, tačiau, patikėkite, „Huawei Band 2 Pro“ tikrai yra išskirtinis fizinis aktyvumo asistentas, kuris būtent nuo kitų ir skiriasi keliomis reikšmingomis papildomomis funkcijomis. Žinoma, analogišką funkcionalumą siūlo ir kiti fiziniai aktyvumo asistentai, tačiau tokį gerą kainos ir funkcionalumo balansą šiuo metu rinkoje tikrai gali pasiūlyti tik „Huawei Band 2 Pro“.

Dideliu „Huawei Band 2 Pro“ privalumu tampa integruotas GPS ryšio modulis. Būtent jis padeda kur kas tiksliau apskaičiuoti įveiktą atstumą ir taip pat itin praverčia bėgiojant ar važinėjantis dviračiu. Kitaip sakant, „Huawei Band 2 Pro“ gali pateikti tikslią informaciją apie jūsų įveiktus maršrutus. Būtent to tikrai negali pasiūlyti populiarusis „Xiaomi Mi Band 3“ fizinis aktyvumo asistentas – jis neturi GPS modulio. Iš esmės GPS modulio neturi joks fizinio aktyvumo asistentas iki 35€ - net jei kažkas ir išleidžia itin pigų modelį su GPS, tai signalo jautrumas būna toks mažas, kad jo vistiek nenaudosite.

Kitas svarbus akcentas, kuris suteikia „Huawei Band 2 Pro“ pranašumą prieš „Xiaomi Mi Band 3“ yra ergonomiškas ir itin plonas korpusas. Pavyzdžiui, jeigu „Xiaomi Mi Band 3“ korpuso matmenys atitinkamai yra 24,7 x 1,79 x 1,2 cm, tai tuo tarpu „Huawei Band 2 Pro“ matmenys atitinkamai siekia 21,6 x 1,97 x 1,03 cm. Kitaip sakant, „Huawei Band 2 Pro“ šiuo atveju turi net 0,17 centimetro plonesnį korpusą nei „Xiaomi Mi Band 3“ fizinis aktyvumo asistentas.

Be to, dar kartą norime jums priminti, kad daugybės vyrų pamėgtas „Coach Mag“ žurnalas kiek seniau išrinko geriausią 2018 metų biudžetinę išmaniąją apyrankę, kuria šiuo atveju, žinoma, tapo „Huawei Band 2 Pro“. „Coach Mag“ mano, kad panašių apyrankių kaina geriausiu atveju prasideda tik nuo 110 eurų, tačiau dažniausiai tokį funkcionalumą siūlo tik maždaug 150 eurų siūlantys fizinio aktyvumo asistentai.

Viena iš dažniausiai minimų savybių be GPS yra nuolatinis širdies pulso matavimas, kuris leidžia labai tiksliai stebėti širdies apkrovas keičiant fizinio krūvio intensyvumą.

Vertinimai

Neabejoti „Huawei Band 2 Pro“ kokybe leidžia ir šį fizinį aktyvumo asistentą jau įsigiję pirkėjai. „Huawei Band 2 Pro“ šiuo metu turi 4,72 žvaigždučių įvertinimą iš penkių galimų. Tuo tarpu jau minėtas populiarusis „Xiaomi Mi Band 3“ fizinis aktyvumo asistentas gali didžiuotis 4,76 žvaigždučių įvertinimu iš tiek pat galimų.

  • Igor. Tenka sutikti, kad tai pats geriausias fizinis aktyvumo asistentas šioje kategorijoje. „Huawei Band 2 Pro“ kaina yra tikrai labai maža vertinant kokybės aspektu. Pristatymas taip pat labai greitas, o pagrindiniai privalumai, žinoma, yra kaina bei GPS, kas paprastai nėra įprasta kitiems fiziniams aktyvumo asistentams. Man dar labai patinka miego sekimo funkcija, kuri kartu su išmaniuoju žadintuvu prikelia tik tada, kai jaučia, jog miegas nėra ypatingai gilus. Maloniai stebina ir net 20 dienų be papildomos įkrovos atlaikanti baterija.
  • Matsimo. Aš ilgai ieškojau fizinio aktyvumo asistento, kuris galėtų realiu laiku matuoti pulsą. „Huawei Band 2 Pro“ su šia užduotimi susitvarko tiesiog puikiai. Kitaip sakant, jums tikrai neteks pulso rodmenų redaguoti papildomai, kad pašalintumėte užfiksuotus neatitikimus. Be to, „Huawei Band 2 Pro“ pradeda pulsą fiksuoti dar dažniau tada, kai pradedate savo treniruotę.
  • Marius. Apibendrinant galiu pasakyti tik tiek, kad tai tiesiog nuostabus biudžetinės klasės fizinis aktyvumo asistentas. Žinoma, geriausia funkcija yra integruotis GPS ryšio modulis, kuris veikia tikrai labai gerai ir tiksliai. Taikomoji programa taip pat yra pakankamai funkcionali ir patogi naudotis.
  • FabioDF. Turiu pripažinti, kad visos „Huawei Band 2 Pro“ funkcijos veikia tiksliai ir patikimai. Žingsniamatis yra itin tikslus. Jo rodmenys idealiai sutampa su tuo, ką suskaičiuoja „iPhone“. Manau, kad pulsometras ir GPS taip pat veikia labai tiksliai. Be to, „Huawei Band 2 Pro“ apyrankė yra labai patogi ir visiškai netrukdo sporto metu. Neturiu jokių priekaištų ir ekrano matomumui bei baterijai. „Huawei Band 2 Pro“ taip pat puikiai veikia su „iPhone“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()