Geriausi šios savaitės pasiūlymai iš Kinijos turgelio: rekordinė kaina „Roborock S50“ iš ES sandėlio, pratęsti kuponai „Alfawise T0“ paspirtukui, įspūdingas „Bosch GO“ suktukas, geriausias pagal kainą „OnePlus 6“ ir „Cubot Power“ pasiūlymas (Video, 2018 m. 38 savaitė)  (2)

Kinijos turgelyje netrūksta gerų kainų ir pasiūlymų, bet kai kurie iš jų būna tiesiog įspūdingai geri. Štai šios savaitės pradžios geriausias pasiūlymų rinkinukas - deja, dalias pasiūlymų yra trumpi, tad greitai baigsis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geriausias šios savaitės pasiūlymas - antros kartos robotas dulkių siurblys „Roborock S50“ su didžiule nuolaida ir tiesiai iš Čekijos sandėlio

375€ iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu GB$APRB | 26% nuolaida | 4.86 balai iš 5 (3706 vertinimai)

„Roborock S50“ yra naujos kartos robotinis „Xiaomi“ dulkių  siurblys - flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai. Dabar parduoduodamas iš Čekijos sandėlio su tokia kaina, kokios seniau nebuvo net perkant tiesiai iš Kinijos.

Kaina

Tikrinta 2018 09 17

  • „Roborock S50“ Gearbest parduodama su 26 % nuolaida už 375€ su nuolaidos kuponu GB$APRB. Siunčia iš Čekijos sandėlio už 4.73€.
  • Tomtop „Roborock S50“ versijai su ES kištuku taiko 59 % nuolaidą, jį parduoda už 388€. Iš Vokietijos sandėlio, siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje parduodama už 495€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 123 eurus.

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

Štai ką apie jį sako vienas apžvalgininkas:

Šis dulkių siurblys tikrai yra tarp geriausių robotinių dulkių siurblių rinkoje, už tokią kainą jį būtų sunku aplenkti. Smegenys, grožis ir raumenys šį prietaisą paverčia tiesiog būtinu visiems, kurie nori geresnio įrenginio už savo pigesnį ir kvailesnį robotą. Ar tiems, kurie iškart nori ko nors labai gero. (Android Headlines)

Išsamiau: „Už tokią kainą geresnio dulkių siurblio nerasite“: antros kartos „Roborock S50“ apžvalgininkus sužavėjo savo galingumu ir intelektu (Aprašymas, Apžvalgos, Video)

Elektrinis paspirtukas „Alfawise T0“

259.50€ | su kuponu GBT0Scooter | 22% nuolaida | 4.9 balai iš 5 (10 vertinimai)

„Alfawise T0“ - tai „Xiaomi“ dizaino elektrinis paspirtukas. Jis yra pigesnis nei „Xiaomi“ pasiūlymas, tačiau pasižymi visomis geriausiomis jo savybėmis, o už dabartinę kainą su kuponu nieko geriau tiesiog nerasite. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 17

  • Šiuo metu Gearbest „Alfawise T0“ kainuoja 294.10€ tačiau su nuolaidos kodu GBT0Scooter šį paspirtuką galite įsigyti už 259.50€. Nemokamas pristatymas registruotu paštu.
  • Kitose el. parduotuvėse jis kol kas neparduodamas.
  • Lietuvoje „Alfawise T0“ neparduodamas.

„Alfawise T0“ elektrinis paspirtukas yra patogi transporto priemonė gyvenantiems mieste.

Akylesnis skaitytojas pastebės, kad „Alfawise T0“ yra labai panašus į „Xiaomi M365“. Iš tiesų, neskaitant kelių labai smulkių skirtumų, pagal galimybes ir kokybę, tai yra tas pats prietaisas tik už skirtingą kainą ir su keliais skirtumais.

Iš esmės, skirtumų yra tik keli. Gamintojas teigia, kad „Alfawise T0“ naudoja kokybiškesnes baterijas, nors jų talpa yra identiška – 5200 mAh. Tokia baterija tiek vienam, tiek kitam paspirtukui leidžia įveikti 30 km. „Alfawise T0“ taip pat leidžia be jokių įrankių sureguliuoti stabdžius, tačiau didžiausi skirtumai matomi įrenginių išmaniosiose galimybėse ir ratuose.

„Xiaomi M365“ turi pneumatines padangas – jas reikia pripūsti. Jos garantuoja sklandų, minkštą važiavimą per dažnai nelygias miesto gatves ir šaligatvius.  Deja, jos labai greitai susidėvi ir tai vienas pagrindinių skundų dėl „Xiaomi M365“ eksploatavimo. Tuo tarpu „Alfawise T0“ turi gumo masės padangas su nedidelėmis angomis, kurios padeda amortizacijai. Tokios padangos tarnauja ilgiau, tačiau toks paspirtukas kiečiau rieda per nelygumus.

Galiausiai, „Xiaomi M365“ per „Bluetooth“ ryšį prisijungia prie specialios programėlės, kuri leidžia nustatyti parametrus bei pamatyti savo kelionių statistiką. „Alfawise T0“ tokių galimybių neturi – neturi net „Bluetooth“ sąsajos.

Tačiau ar jos tikrai reikia? „Alfawise T0“ yra paprasta miesto transporto priemonė, kurios priekiniame rate sumontuotas variklis išvysto 250 W (momentinė galia – 500 W). Tai leidžia šiam paspirtukui pasiekti 25 km/h greitį, ko mieste tikrai pakanka ir net leidžia įveikti iki 14 laipsnių įkalnes.

Aišku, greitai riedėti nepakanka – reikia ir efektyviai stabdyti. „Alfawise T0“ priekiniame rate turi elektroninius stabdžius su E-ABS antipraslydimo sistema (stabdo varikliu), o gale – mechaninius diskinius stabdžius. Beje, pirkėjai dažnai teiraujasi, kodėl jų „Alfawise T0“  yra toks lėtas ir nepasiekia numatyto greičio – dažnausiai problema yra prastai sureguliuoti stabdžiai.

Dėl saugumo „Alfawise T0“ taip pat turi ryškų priekinį žibintą ir stabdymo žibintus gale – galėsite nebijoti vakare sugrįžti iš darbo. O sugrįžę be vargo savo paspirtuką užsinešite į butą – jis yra sulankstomas vos per 3 sekundes, o lengvo aliuminio lydinio dėka ši transporto priemonė sveria vos 12,5 kg.

Visa tai reiškia, kad „Alfawise T0“ yra labai patogus naudoti, nereikalauja daug priežiūros ir atrodo visai neblogai. Prie to dar pridėkite patrauklią kainą ir gausite labai puikų įrenginį trumpoms kelionėms mieste. Tikriausiai dėl to juo taip ir žavisi pirkėjai.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Tai yra geriausia transporto priemonė. Gyvenu Sietle, kasdien į darbą vykstu maždaug 6 mylias. Įprastai ten nuvažiuoti automobiliu ir jį priparkuoti trunka 35 minutes, autobusu – maždaug valandą. Su šiuo daiktu ten nuvykstu per 30 minučių – per tiek pat laiko kaip automobilių, bet nereikia rūpintis parkavimu. Ir toks kelionės būdas yra daug greitesnis ir pigesnis nei autobusas. Nusprendžiau įsigyti šį paspirtuką, nes paskaičiavau, kad per 100 kartų jis atsipirks. Ir iš tiesų, jau atsipirko ir tai buvo tikras malonumas. Ir toliau juo keliausiu. (Norman)

Išsamiau: Su nuolaidos kuponu skelbiama neįtikėtinai gera kaina elektriniam paspirtukui „Alfawise T0“ - turbūt geriausia „Xiaomi“ kopija su gumos masės padangomis, 25 km/h greičiu ir be jokių nereikalingų priedų

Mini suktuvas „Bosch GO“

34.60€ | 66% nuolaida | 5 balai iš 5 (8 vertinimai)

3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra skirtas visiems, kuriems dėl įvairių priežasčių tenka ardyti ir surinkinėti įvairius daiktus. Tai yra galingas įrankis, efektyviai pakeičiantis įprastą atsuktuvą, o jo kaina vis dar yra rekordiškai gera. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 16

  • Didžiausio rudeninio išpardavimo metu Grearbest.com jam taiko 66 % nuolaidą, tad jis kainuoja vos 34.60€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Ebay.com kainuoja 52€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 18 eurų.

Galima įsigyti „Bosch GO“ suktuvus iš karto komplekte su antgaliais:

  • komplektas su 10 antgalių kainuoja 54.86€.
  • komplektas su 25 antgalių kainuoja 64.54€.
  • Antgalius galima įsigyti atskirai arba pirkti bet kokioje Lietuvoje esančioje įrankių parduotuvėje.

„Bosch“ įrenginys turi didelį šešiakampį griebtuvą – jam tiks standartiniai antgaliai, kuriuos naudojate su įprastais atsuktuvais. Tai reiškia, kad nereikės ieškoti kažkokių specifinių priedų. Šis suktuvas taip pat turi gerokai didesnį maksimalų sukimo momentą, kuris, priklausomai nuo pasirinktos pavaros, svyruoja nuo 2,5 iki 5 Nm.

Kalbant apie pavaras, „Bosch GO“ suktuvas turi 6 greičius – jie pasirenkami atsuktuvo gale esančiu ratuku. Tinkamą greitį reikia pasirinkti pagal varžto dydį – kuo didesnis varžtas, tuo žemesnę pavarą reikia naudoti. Šis suktuvas vienodai gerai veikia sukdamasis bet kuria kryptimi.

Šone esančiu slankikliu reikės pasirinkti, ar norite prisukti, ar atsukti varžtą. Tuomet atsuktuvo galvutę tereikės prispausti prie varžto ir jis ims suktis norima kryptimi. Pats įrenginio korpusas yra padengtas termoplastiku, todėl jis neslysta ir yra patogus. Iš tiesų, jį galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą, jei kiltų toks reikalas. „Bosch“ mini suktuvas sveria 280 gramų.

Šis įrenginys turi talpią bateriją. Jos pakaks 8 darbo valandoms, o tada suktuvą reikės įkrauti maždaug 1,5 val. Gerai tai, kad įkrovimas vyksta įprastu USB laidu. Tai reiškia, kad šį atsuktuvą galite įkrauti prijungę prie kompiuterio, išorinės baterijos ar per adapterį į kištukinį lizdą.

Tai labai galingas atsuktuvas - vienu ypu be pertraukų gali įsukti 72 medvarščius ir tai tiesiog įpūdingas rezultatas tokiam mažam suktuvui:

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka. (Piet)

Išsamiau: Skelbiama solidi nuolaida naujos kartos „Bosch GO“ mini suktuvui: 8 valandas laikanti baterija, reguliuojamas greitis, rankinis ir automatinis režimas, o darbo patogumas toks, kad juo naudojasi net ir moterys (Video)

Išmanusis telefonas „OnePlus 6“

396.17€ | 24% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (327 vertinimai)

„OnePlus 6“ išmaniojo telefono esminis koziris – aukščiausios klasės techninės charakteristikos už praktiškai visiems prieinamą kainą. Šis išmanusis telefonas šiek tiek kritikos sulaukia dėl to, kad nėra atsparus vandeniui bei dulkėms ir taip pat neturi įdiegto belaidžio įkrovimo palaikymo. Vis dėlto praktika rodo, kad dažnam pirkėjui šios funkcijos dažniausiai nesuteikia didelės pridėtinės vertės renkantis išmanųjį telefoną.

Kaina

Tikrinta 2018 09 17

  • Kinijoje toks „OnePlus 6“ su 24% nuolaida dabar kainuoja 396 eurus. Siunčia registruotu paštu už 0.29€.
  • Lietuvoje už 6 GB RAM ir 64 GB ROM „OnePlus 6“ variantą tenka mokėti 585 eurus.
  • Perkant Kinijoje  „OnePlus 6“ šiuo metu galite sutaupyti net 189 eurus.

Nors „OnePlus 6“ yra aprūpintas net 6,28 colių įstrižainės ekranu, jis vis tiek išlieka gana kompaktiškas kitų išmaniųjų telefonų kontekste. Pavyzdžiui, „Huawei P20 Pro“ turi šiek tiek mažesnės 6,1 colių įstrižainės ekraną, tačiau savo korpuso matmenis (15,5 x 7,39 x 0,78 cm) vis tiek prilygsta didesnį ekraną turinčiam „OnePlus 6“ išmaniajam telefonui (15,5 x 7,5 x 0,78 cm).

Įdomu, kad tiek Lietuvos, tiek užsienio apžvalgininkai sutinka, jog „OnePlus 6“ tai turbūt pats greičiausiais „Android“ išmanusis telefonas esantis rinkoje. Šiuo atveju džiugina, kad ši sparta atsispindi ne tik sintetiniuose bandymuose, bet ir su „OnePlus 6“ atliekant realias praktines užduotis. „OnePlus 6“ be visiškai jokių sutrikimų naudojant aukščiausius grafikos nustatymus veikia ir su tokiais žaidimais, kaip „PUBG Mobile“ ar „Asphalt 8“.

Galiausiai galima pridėti ir tai, kad išmanusis telefonas „OnePlus 6“ šiuo metu patenka net ir į tokių leidinių akiratį, kaip „Business Insider“. Būtent leidinio „Business Insider“ technologijų apžvalgininkas Antonio Villas-Boas sudarė geriausių šiuo metu rinkoje esančių išmaniųjų dešimtuką ir į jį, žinoma, taip pat įtraukė „OnePlus 6“ išmanųjį telefoną.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Tai yra būtent tai ko aš ieškojau. Aš mėgstu žaisti žaidimus, fotografuoti ir klausytis muzikos. Aštuonių branduolių procesorius, 16 MP + 20 MP dviguba kamera ir suderinamumas su mano greitąjį įkrovos techninį sprendimą palaikančiomis ausinėmis – tai yra nuostabu! Manau, kad šiuo metu surasti tiek funkcijų už tokią kainą yra itin sunku, todėl man – tai tobulas išmanusis telefonas. (Frank)

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai: skelbiama fantastiška kaina už vieną geriausių pasaulyje flagmanų „OnePlus 6“ - bene pats sparčiausias 2018 metų telefonas, galima sutaupyti nuo 170€ iki 260€ (Video)

Išmanusis telefonas „Cubot Power“

175.80€ | 43% nuolaida | 4.82 balai iš 5 (45 vertinimai)

Kai kurie apžvalgininkai išbandę šį išmanųjį telefoną jau dabar sako, kad pagaliau kinai sugebėjo padaryti telefoną su itin kokybiškomis kameromis ir šis švaria „Android Oreo 8.1“ operacine sistema ir itin galingais techniniais parametrais pasižymintis „Cubot Power“ lenks net „Xiaomi“ telefonus. Gamintojas šį savo naują modelį - „Cubot Power“ - pristato kaip orientuotą į tuos pirkėjus, kuriems yra svarbus sklandus darbas fotografuojant, peržiūrint video medžiagą, ir kuo mažesnė priklausomybė nuo išorinio energijos šaltinio. Kartu tai yra modelis, skirtas vidutinį biudžetą turintiems pirkėjams, bet kuriems svarbios geresnės nei vidutinės įrenginio galimybės.

Kaina 

Tikrinta 2018 09 17

  • Gearbest skelbia, kad šiuo metu taiko 42% nuolaidą ir „Cubot Power“ galima įsigyti už 173 eurus. Į Lietuvą siunčiama nemokamai registruotu paštu.
  • TomTop toks pats telefono modelis ir su tokiais pačiais parametrais kainuoja 242 eurus. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Lietuvoje parduodamas už 289€.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote 116 eurus.

Gamintojas šį savo naują modelį - „Cubot Power“ - pristato kaip orientuotą į tuos pirkėjus, kuriems yra svarbus sklandus darbas fotografuojant, peržiūrint video medžiagą, ir kuo mažesnė priklausomybė nuo išorinio energijos šaltinio. Kartu tai yra modelis, skirtas vidutinį biudžetą turintiems pirkėjams, bet kuriems svarbios geresnės nei vidutinės įrenginio galimybės.

Turbūt didžiausias ir svarbiausias telefono privalumas yra jo baterijos talpa. „Cubot Power“ turi neįtikėtinai didelę 6000 mAh talpos bateriją ir bent jau kol kas tai yra vienintelis telefonas, kuris turi pilno tipo ekraną ir tokią galingą bateriją. O tai, kad palaiko greitojo įkrovimo technologiją, tai telefonui yra itin didelis privalumas. Įkrovimui naudojama „USB Type-C“ sąsaja.

Gamintojo teigimu, net žaidžiant aparatiniams resursams reiklius žaidimus, energijos vienu įkrovimu turėtų pakakti 10-čiai valandų.

Be to, panašu, kad gamintojas norėjo, kad „Cubot Power“ savininkai pajaustų maksimalų naudojimosi telefonu malonumą ir šį telefoną aprūpino absoliučiai švaria ir be jokių pridėtinių kiniškų „perliukų“ „Android Oreo 8.1“ operacine sistema.

„Cubot Power“ telefone naudojama originali „Android 8.1“ operacinė sistema, t.y., kaip teigia gamintojas, telefone nėra įdiegta jokios kitos programinės įrangos išskyrus tai, ką pateikia pati operacinės sistemos kūrėja kompanija „Google“.

„Cubot Power“ darbuojasi su naujuoju „MediaTek Helio P23“ procesoriumi (MT6763T). Maksimalus dažnis siekia 2,5 GHz, o kaip teigia gamintojas, dėka 16 nm technologijos telefonas naudoja labai mažai energijos.

„AnTuTu“ platformoje MT6763T demonstruoja 69500 taškų rezultatą, tačiau pats „Cubot Power“ rodo daug spartesnius rezultatus - pasiekia net ir 91000 taškų.  Tai pavyko padaryti dėl itin gero suderinamumo tarp procesoriaus ir kitų komponentų bei švarios OS. Iš praktinės pusės, tokio pajėgumo mikroprocesorius puikiai susidoroja su visomis kasdienėmis užduotimis, o svarbiausias jo privalumas - itin efektyvus energijos taupymas ir labai gera kaina, kas leidžia sukurti pigų telefoną su dideliu ekranu, milžiniška baterija ir daug RAM.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Puikus telefonas, gal net geresnis už mano „iPhone 7“. Telefonas yra plonas, puikus ekranas ir raiška, o pirštų atspaudų skaitytuvas veikia gerai. Iš pradžių kiek abejojau pereinant prie „Android“, bet „iPhone“ turi tiek daug apribojimų, kad ir ta pati atmintis. O šis telefonas ne tik turi nepriekaištingą ekrano dydį, bet ir nuostabią jo kokybę. Jei ketinate atsisakyti savo „iPhone“, tikrai rekomenduoju „Cubot Power“. (Nancy)

Išsamiau: „Cubot Power“ unikalus išmanusis telefonas su švariu „Android 8.1“, 6000 mAh talpos baterija, 6GB RAM ir daug pagyrimų - „pagal tai, kokias daro nuotraukas, tai vienas iš geriausių telefonų iki 200€“ (Aprašymas, Apžvalgų suvestinės, Pirkėjų komentarai, Video)




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai (2)