Kodėl „OnePlus 6“ nėra tobulas išmanusis telefonas, o „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius dabar dar geresnis nei buvo seniau ir ar tikrai padeda „Levaran Mi Home“ TENS masažuoklis? Štai ką sako apžvalgos (Apžvalgų reitingas, Video)  (2)

Šiame apžvalgų reitinge surasite tokius daiktus:

- „OnePlus 6“ išmanusis telefonas

- „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius

- „Levaran Mi Home“ TENS masažuoklis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peržiūrėjome gausybę įvairių apžvalgų ir atrinkome pačias išsamiausias, kuriose šiame sąraše esantys daiktai yra apžvelgiame detaliausiai ir svarbiausia - objektyviausiai.

Primename, kad taip pat naudojame daiktų vertinimo sistemą. Kiekviena prekė gali gauti nuo 1 iki 5 balų. Kokio balo yra verta prekė nusprendžiame peržiūrėję bent 3-5 kokybiškas ir išsamias apžvalgas apie tą prekę ir įvertinę bendrą apžvalgininkų nuomonę. 

Kaip sudaromas apžvalgų reitingas ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

1. „OnePlus 6“ 6 GB RAM + 64 GB ROM išmanusis telefonas

4,2 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai geras išmanusis telefonas | 422,38 € 

Dabar taikoma 19 % nuolaida ir šį išmanųjį telefoną galima įsigyti už 422,38 eurus. O jei reikia daugiau atminties, tada su 24 % nuolaida galima 8 GB RAM + 128 GB ROM „OnePlus 6“ įsigyti vos už 456,86 eurus. Šis telefonas pagal apžvalgų vertinimus gavo 4,2 balus iš 5 galimų. Toks balas yra dėl to, kad nors šį telefoną apžvalgininkai vertina neįtikėtinai gerai, bet įžvelgia keletą minusų.

5 balai. 1 apžvalga:

Šioje apžvalgoje pabrėžiama, kad „OnePlus 6“ gauna daugybę atnaujinimų – per 3 mėnesius buvo gauti 6 papildomi sistemos atnaujinimai ir tai yra labai daug. Jie sutvarko visus galimus sistemos sutrikimus ir dar labiau pagerina telefono veikimą. Bendrai, po 3 mėnesių naudojimosi, apžvalgininkas teigia, kad telefonas veikia labai puikiai ir greitai, kameros tik galėtų būti dar geresnės, bet ir esamos yra puikios. „OxygenOS“ yra tiesiog geriausia.

4 balai. 4 apžvalgos:

Šis apžvalgininkas pabrėžia, kad nors „OnePlus 6“ yra puikus telefonas, aprūpintas naujausiais techniniais sprendimais ir iš tikrųjų gali varžytis su naujausiais flagmanais, bet jame tėra vienas garsiakalbis, tad stereo garso nebus. Taip pat nepalaiko papildomos atminties kortelės, kas taip pat yra minusas. Tačiau tai vis tiek nesumenkina „OnePlus 6“, nes už tokią kainą gauname puikiai veikiantį, aukščiausios kokybės išmanųjį telefoną.

Kitoje apžvalgoje teigiama, kad tai fenomenalus telefonas, net ir nepaisant jo menkų trūkumų: neturi QHD ekrano, nors ir pripažįstama, kad jo šiaip ir nereikia, taip pat nėra atsparus vandeniui, neturi stereo garsiakalbių. Ir pastarasis trūkumas yra vardijamas kaip didžiausias „OnePlus 6“ minusas. Visais kitais atžvilgiais telefonas puikus: puikūs parametrai, labai greitas, daugybė naudingų funkcijų ir gerokai pigesnis nei kiti flagmanai.

Šis apžvalgininkas mano, kad „OnePlus 6“ yra gerokai geresnė versija už „OnePlus 5T“. „OnePlus 6“ turi naujesnį procesorių, gerokai geresnį veikimą, atnaujintą dizainą ir atnaujintas kameras, kurios yra tokios pat geros, kaip ir naujausių flagmanų. Nors telefonas neturi IP reitingo, bet testavimo metu panardintas į vandenį veikė toliau. Akivaizdus minusas yra garsiakalbiai, o baterija – vidutiniška. Tačiau turint galvoje, kad jis 300 dolerių pigesnis už „Samsung Galaxy S9“, o gali praktiškai tą patį, tai – neįtikėtinai puikus telefonas.

Šioje apvalgoje teigiama, kad iki 600 dolerių kategorijoje nieko geriau nerasite nei „OnePlus 6“. Jo techninės specifikacijos yra tiesiog neįtikėtinos ir be jokios abejonės šis telefonas prilygsta naujausiems flagmanams. Vieninteliai trūkumai, kad telefonas nepalaiko belaidžio įkrovimo, garsiakalbiai galėtų būti geresni ir būti vandeniui atsparus (turėti IP reitingą). Tačiau jis turi 3.5 mm audio jungtį, puikų ekraną, super greitai įkraunamą bateriją, kamerų kokybė gerokai geresnė nei kitų telefonų ir apskritai už tokią kainą gauname puikų telefoną.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „OnePlus 6“ apžvalgų:

Išsamus „OnePlus 6“ aprašymas:

Kinijos turgelio stebuklai: skelbiama fantastiška kaina už vieną geriausių pasaulyje flagmanų „OnePlus 6“ - bene pats sparčiausias 2018 metų telefonas, galima sutaupyti nuo 170€ iki 260€ (Video)

2. „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius

5 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai puikus vaizdo registratorius | 29,30 € 

Dabar taikoma 43 % nuolaida ir šį vaizdo registratorių galima įsigyti už 29,30 eurus. Šis vaizdo registratorius pagal apžvalgų vertinimus gavo 5 balus iš 5 galimų. Toks balas yra dėl to, kad visi apžvalgininkai šį vaizdo registratorių vertina neįtikėtinai gerai.

5 balai. 5 apžvalgos:

Šioje apžvalgoje teigiama, kad tai labai minimalistinis vaizdo registratorius su itin patogiu valdymu. Vaizdo fiksavo diapazonas yra 130 laipsnių ir kamera užfiksoja platų vaizdą. Tiek nakties, tiek dienos metu įrašytas vaizdas yra kokybiškas ir detalus. Už tokią kainą kažko geriau būtų sunku tikėtis.

Šis apžvalgininkas pabrėžia, kad dabar jau yra ir angliška šio vaizdo registratoriaus versija, kurioje balso komandas galima sakyti anglų kalba ir taip valdyti šį prietaisą. Tai suteikia dar daugiau patogumo ir funkcionalumo. Taip pat pastebi, kad angliškoje versijoje užfiksuoto vaizdo kokybė yra geresnė nei kiniškoje registratoriaus versijoje. Bendrai, už tokią kainą tai yra puikus vaizdo registratorius – gauname išmanų įrenginį, kurį galima valdyti balsu, įrašomo vaizdo kokybė yra FHD, pilnas naudingų funkcijų, geros pagaminimo kokybės

Vienas iš labiausiai šiam apžvalgininkui patikusių dalykų yra tai, kad šis vaizdo registratorius turi jautrų ir puikiai veikiantį „G-sensor“. Tai reiškia, kad atsitrenkus į ką nors ar esant jautriems momentams, kamera automatiškai pradeda įrašynėti vaizdą ir jis nebus ištrintas iš vidinės atminties bei nauji vaizdai nebus įrašyti ant viršaus. Taip pat, kad turi 240 mAh talpos bateriją, tad jis veiks ir tuo metu, net jei nebus prijungtas prie automobilio per 3 metrų ilgio microUSB laidą ir automobilinį įkroviklį.

Įrašomo vaizdo kokybė tikrai labai gera ir viskas matoma puikiai tiek nakties metu, tiek ir dienos. Vaizdas yra tikrai detalus. Šiam apžvalgininkui labai patiko šio vaizdo registratoriaus kompaktiškumas, jo pagaminimo kokybė ir tai, kad visą tai gauname už tikrai žemą kainą.

Šio apžvalgininko žmona pateko į avariją ir tik dėka to, kad turėjo šį vaizdo registratorių, kuris užfiksavo įvykį, buvo nustatytas tikrasis kaltininkas. Policija iškart įtarė, kad kaltininkė yra apžvalgininko žmona, tačiau, kai pamatė vaizdo įrašą, nuomonę iškart pakeitė. Tad apžvalgininkas labai patenkintas šiuo vaizdo registratoriumi, kurio geros kokybės vaizdo įrašas išgelbėjo nuo daugybės nemalonumų ir finansinių išlaidų.

4 balai. 0 apžvalgų

3 balai. 0 apžvalgų

2 balas. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi 70 Mai“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi 70 Mai“ aprašymas:

Geriausias vaizdo registratorius be ekrano pagal kainos ir kokybės santykį? „Visiems rekomenduoju šį gaminį, tačiau jis turi savų niuansų“ („Xiaomi 70mai“, Video)

3. „Levaran Mi Home“ TENS masažuoklis

4,67 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras masažuoklis | 16,37 € 

Dabar taikoma 39 % nuolaida ir šį masažuoklį galima įsigyti už 16,37 eurus. Šis masažuoklis pagal apžvalgų vertinimus gavo 4,67 balus iš 5 galimų.

5 balai. 2 apžvalgos:

Šios apžvalgos autorius teigia, kad daug dirba prie kompiuterio, tad jo darbas yra sėdimas ir išbandęs šį masažuoklį tikrai juo nenusivylė. Jis iškart daro teigiamą savo darbą ir nuima įtampą nuo sprando. Masažuoklis taip pat puikiai tiks tiems, kurie užsiima fizine veikla, sportu. Jis nuims raumenų įtampą ir juos atpalaiduos. Paprastas ir lengvas valdymas, kokybiškas įrenginys ir viskas už labai žemą kainą.

„Levaran Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių. Jis darbuojasi puikiai, gerai atpalaiduoja bet kurios kūno vietos raumenis. Taip pat apžvalgos autorius rekomenduoja neskubėti pirkti naujų elektrodų porų. Taip, po poros savaičių jie taip gerai nelimpa prie kūno, tačiau užteko juos išplauti paprastu šiltu vandeniu ir apžvalgos autoriaus teigimu jie tapo kaip nauji.

4 balai. 1 apžvalga:

Šis masažuoklis ir padeda ir nepadeda, teigia šios apžvalgos autorius, kuris savaitę laiko naudojosi šiuo masažuokliu. Jei turite rimtų sveikatos problemų, kaip stuburo išvarža, jis tikrai nepagelbės, nors ir skausmą sumažins. Jis gerai veikia jei reikia nuimti raumenų skausmą ir juos atpalaiduoti. Apžvalgos autorius teigia, kad jam dažnai užspaudžia nervus sprande, nugaroje ar kojose ir 15 minučių su šiuo masažuokliu gerokai pagerina savijautą. Taip pat yra tokių režimų, kurie siunčia gana stiprų elektros signalą ir ne visoms kūno vietoms tai yra malonu, tad reikia asmeniškai nusistatyti tinkamą režimą. Gana greitai išsipurvina elektrodai, bet juos tereikia išplauti ir jie vėl kaip nauji.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balas. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Levaran Mi Home“ TENS masažuoklio apžvalgų:

Išsamus „Levaran Mi Home“ aprašymas:

Pabandė iš smalsumo, o dabar naudojasi visa šeima: skelbiama 33% nuolaida itin gerai vertinamam „Leravan Mi Home“ TENS masažuokliui (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai (2)