Kinijos turgelio stebuklai: „pagal kainos ir kokybės santykį šios ausinės yra tiesiog per geros“ – anonso nuolaidos į ausį įstatomoms ausinėms „KZ BET“ su galimybe gauti už 9€ (Video)  ()

„KZ BET“ – tai naujos kartos hibridinio tipo dinaminius 8 milimetrų garsiakalbius naudojančios belaidės į ausį įstatomos ausinės. Pastarosios ausinės garsėja AAC kodavimo ir Bluetooth aptX techninio sprendimo palaikymu – tai padeda užtikrinti Bluetooth komunikaciją 10 metrų ir dar didesniais atstumais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: belaidės/įstatomos į ausis; skirtingas puses jungia laidas, nešiojamas ant kaklo. Ant laido esantys mygtukai leidžia didinti ir mažinti garsą, atsiliepti į skambučius bei perjungti dainą. Šiame luste taip pat yra sumontuotas mikrofonas.
  • Pagrindinė paskirtis: puikiai tinka sportuojantiems ir ausines naudojantiems kasdien. Tiek vienu, tiek kitu dėl vientisos konstrukcijos „KZ BET“ labai patogu net ir nenaudojant tiesiog nešioti pakabintas ant kaklo.
  • Skambėjimas: puikiai atkuria tiek žemus, tiek aukštus dažnius, nes turi integruotus hibridinės technologijos pagrindu veikiančius dinamiškus garsiakalbio elementus. Vidutiniai dažniai atkuriami silpniau.
  • Dažnis: 7 – 40 kHz.
  • Varža: 18 omų.
  • Garsiakalbiai: 8 mm dinaminiai garsiakalbiai.
  • Baterija: 130 mAh, 8 valandų muzikos klausimo, 8 valandos pokalbių, 250 valandų budėjimo, 2 valandos baterijai pilnai įkrauti.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 4.2 sąsaja; mikrofonas; Micro USB įkrovimo lizdas.
  • Išskirtinės savybės: palaiko Bluetooth aptX techninį sprendimą, AAC kodavimą, yra atsparios drėgmei ir vandeniui (IPX6), turi integruotą mikrofoną su triukšmo slopinimo techniniu sprendimu CVC.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio ir ABS plastiko, o antgaliai iš minkštos gumos. 
  • Komplektacija: atsiunčiama su dviem antgalių tipais skirtingo dydžio ausų kaušeliams, instrukcijomis ir Micro USB įkrovimo laidu.
  • Matmenys ir masė:  88 x 7 x 2,5 cm, 19 g.

Kaina

Į ausį įstatomos belaidės ausinės „KZ BET“ yra visiškai naujas produktas Kinijoje, kurį kol kas platina tik Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“.

Belaidžių į ausį įstatomų ausinių pasirinkimas yra tikrai platus, tačiau ne visos ausinės jums gali pasiūlyti tai, ką siūlo „KZ BET“. Šios ausinėse yra integruotas „CSR 8645“ lustas bei EDR techninį sprendimą palaikantis Bluetooth 4.2 ryšio modulis.

Toks sprendimas leidžia pritaikyti AAC kodavimą. Šis kodavimas ženkliai sumažina (suspaudžia) Bluetooth ryšiu perduodamų rinkmenų dydį, todėl maksimalus komunikacijos atstumas idealiomis sąlygomis padidėja iki 10 ir daugiau metrų. Be to, „KZ BET“ belaidės į ausį įstatomos ausinės taip pat garsėja aptX techninio sprendimo palaikymu. Tokia integruotų technologijų gausa „KZ BET“ leidžia kokybiškai naudoti praktiškai su bet kokius elektroniniu įrenginiu.

.

„KZ BET“ dar garsėja atsparumu drėgmei bei vandeniui (IPX6). Be to šios ausinės sveria vos 19 gramų ir išsiskiria hibridinio tipo dinaminiais garsiakalbiais. Toks techninių charakteristikų rinkinys garantuoja kokybišką aukštų bei žemų dažnių atkūrimą. Tuo mėgautis tampa dar maloniau dėl tos priežasties, nes „KZ BET“ yra itin lengvos ir puikiai tinkamos naudoti esant bet kokios oro sąlygoms ar pomėgiams.

Dėl labai panašios kainos „KZ BET“ dabar dažnai yra lyginamos su „Bluedio TN“ belaidėmis į ausį įstatomomis ausinėmis. Priminsime, kad „Bluedio TN“ yra įtrauktos į „Amazon's Choice“ kaip geriausios belaidės magnetinės ausinės sportuojantiems. Šios „Bluedio TN“ ausinių privalumo tikrai neužginčysi, nes jis leidžia jaustis užtikrintai ir garantuoja, kad tikrai nepamesite savo ant kaklo pakabintų ausinių.

Tačiau „Bluedio TN“ turi pripažinti „KZ BET“ pranašumą tada, kai kalba pakrypsta apie belaidžių ausinių atsparumą vandeniui, ergonomiškumo savybes bei kur kas geresnę garso kokybę. Tai „KZ BET“ atveju pavyksta pasiekti panaudojus specialios konstrukcijos hibridinio tipo dinamiškus 8 milimetrų garsiakalbius.

Kol kas „KZ BET“ daugelis pirkėjų labiau vertina ir dėl pasirinktos Micro USB įkrovimo jungties – tai garantuoja, kad esant reikalui „KZ BET“ ausinės galėsite įkrauti praktiškai bet kur. Tuo tarpu „Bluedio TN“ atveju su savimi turėti USB C tipo laidą yra tikrai pravartu, nes jo kol kas tikrai nerasite kiekviename biure ar namuose.

Vertinimai

Belaidės į ausį įstatomos ausinės „KZ BET“ Kinijoje pasirodė rugsėjį, tačiau jau spėjo susilaukti pirmųjų pirkėjų vertinimų. Pirkėjai kol kas skyrė tik maksimalų įvertinimą, kas reiškia, jog šiuo metu „KZ BET“ vertinimas siekia 5 žvaigždutes iš tiek pat galimų.

  • Mike. Man labai nepatinka, kai ausinės tiesiog iškrenta sportuojant. Tai tiesiog trukdo normaliai pajusti savo ritmą sporto metu. Vis dėlto viskas kardinaliai pasikeitė įsigijus „KZ BET“. Šios ausinės dar nei karto neiškrito man iš ausų sportuojant. Tai tiesiog neįtikėtinai geros sportui tinkamos ausinės už labai patrauklią kainą.
  • Elijah. Išbandžiau daug įvairių prekinių ženklų, tačiau šios ausinės pačios geriausios pagal kainos ir kokybės santykį (gal net per geros!). Tiesiog nuostabi garso kokybė ir bent jau kol kas aš negaliu surasti jokių trūkumų šiuo klausimu. Šios ausinės yra būtent tai ko jau labai seniai ieškojau.
  • Alexander. Aš tiesiog dievinu šias į ausį įstatomas ausines. Ir taip yra ne vien tik dėl puikios surinkimo kokybės, bet ir dėl nepriekaištingos garso kokybės. Tuo tikrai negalėjau mėgautis su savo senomis ausinėmis. „KZ BET“ taip pat yra kur kas patogesnės ir lengviau valdomos.
  • Noad. Vis dar negaliu patikėti šių į ausį įstatomų ausinių kokybe už tokią kainą. Turiu pripažinti, kad iki šios esu naudojęs daugybę ausinių, tačiau „KZ BET“ tikrai yra pačios geriausios sportui pritaikytos belaidės į ausį įstatomos ausinės kokias tik kada nors esu naudojęs.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()