TOP 9 geriausių nuolaidų savaitės pabaigai: itin gera kaina tarptautinei „Xiaomi Mi Band 3“ versijai, vėl atpigo geriausias kiniškas vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“ ir puiki namų kino garso sistema „Xiaomi TV Soundbar“ (Video, 38 savaitė)  (2)

Skelbiamos nuolaidos šioms prekėms:

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“, tarptautinė versija

- Belaidės ausinės „Bluedio TN“

- „MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelė

- Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

- Belaidė kolonėlė ir namų kino sistema „Xiaomi TV Soundbar“

- Išmanusis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocare X3“

- Elektrinis suktuvas „Xiaomi Wowstick 1F“

- Žaidimas judesiams ir koncentracijai lavinti „Infinity Fidget Action Cube“

- ELM327 diagnostika


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“, tarptautinė versija

22.41€ | 39% nuolaida | 4.83 balai iš 5 (84 vertinimai)

„Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus

Kaina

Tikrinta 2018 09 20

  • Tarptautinės „Xiaomi Mi Band 3“ versija šiuo metu kainuoja 22.41€. Nuo kiniškos versijos ji skiriasi tuo, kad turi CE sertifikatą, joje yra įdiegta tik anglų kalba (kiniška apyrankės versija turi ir kinų, ir anglų kalbą - nustatoma per programėlę pasirinkimuose). Nors abiejų apyrankių versijų galimybės yra identiškos, tačiau internete komentatoriai teigia, kad tarptautinė versija yra stabilesnė. Siunčia registruotu paštu nemokamai.
  • Gearbest kinišką „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 22.41€. Pristatymas neregistruotu paštu už 0.17€.
  • Tomtop parduotuvėje „Xiaomi Mi Band 3“ parduodama už 27.33€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 35€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 13 eurų.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Tiesa, dėl didesnio ekrano budėjimo laikas išliko toks pat.

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas - sensorinis mygtukas. 

Tad tokio dydžio ekraną reikia išnaudoti ir naujoji „Mi Band 3“ leidžia į telefoną gautas žinutes perskaityti tiesiog apyrankės ekrane. Žinutės dažniausiai būna ilgos, tačiau „Mi Band 3“ jas sutalpina į tris puslapius, kuriuos greitai vartysite atnaujintos programinės įrangos pagalba.

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Ekonomiška, turinti ilgaamžę bateriją, elegantiškai atrodanti, valdymas ir naudojimasis yra nesudėtingas, atspari vandeniui ir itin greitas pristatymas iš Gearbest.com. (Giovanni)

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

2. Belaidės ausinės „Bluedio TN“

12.06€ | 12% nuolaida | 4.73 balai iš 5 (91 vertinimai)

Tai dar vienas žaidėjas pigių belaidžių ausinių rinkoje, tačiau apie kokybę daug kalbėti net neverta - jos įtrauktos į Amazon's Choice kaip vienos geriausių visame pasaulyje belaidžių magnetinių ausinių sportuojantiems.

Kaina

Tikrinta 2018 09 20

  • Gearbest ausinėms taiko 12 % nuolaidą ir jos kainuoja 12.06€, į Lietuvą siunčiama nemokamai neregistruotu paštu.
  • Aliexpress kainuoja 14.25€, siuntimas į Lietuvą nemokamas. 
  • Amazon.com kainuoja 24€.
  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 12€.

„Bluedio TN“ ausines gamina labai įdomi ir išskirtinė visame pasaulyje „Bluedio“ kompanija. Technologijos.lt jau rašė apie Europoje mažai kam žinomą „Bluedio“ ausinių atsiradimo istoriją: kodėl jos tokios pigios, o kokybė prilygsta net 5-10 kartų brangesniems analogams ir kaip tai susiję su drastišku „Apple“ sprendimu.

Taigi, „Bluedio TN“ yra kokybiškos garsaus gamintojo ausinės, tačiau jos tikrai nėra brangios ir tai neturėtų stebinti, prisiminus kompanijos istoriją ir dabartinę politiką.

„Bluedio TN“ yra į ausis įstatomos belaidės ausinės su 13 mm garsiakalbiais ir magnetinėmis  nugarėlėmis. Štai toks trumpas pristatymas geriausiai apibūdina „Bluedio TN“ neišduodamas didžiausių šio gaminio stiprybių, bet pažvelkime į viską išsamiau.

„Bluedio TN“ antgaliai, kurių pakuotėje yra net 4 poros, yra įstatomi į ausies kanalą. Tai padeda ausinėms laikytis tvirčiau, o garsas yra perduodamas tiesiai į ausį, todėl garsiakalbiai neturi būti tokie galingi. Į ausis įstatomos ausinės yra lengvesnės ir kompaktiškesnės. „Bluedio TN“ sveria vos 23 gramus, nemažai to svorio lieka ant kaklo, todėl jos tikrai netrukdo bėgioti – užmiršite, kad esate jas užsidėję.

Aišku, garsas tikriausiai bus nepamirštamas. 13 mm garsiakalbiai tokio dydžio ir tipo ausinėms nėra sutinkami dažnai. „Bluedio“ pasistengė, kad garsiakalbiai gerai atkurtų žemus tonus ir gerai grotų šiuolaikinę muziką su ritmingais žemais dažniais. Būtent tokia muzika geriausiai tinka treniruotėms. „Bluedio TN“ jautrumas siekia 116 dB, todėl muzika yra ryški, išraiškinga ir pakankamai garsi.

Štai ką apie jas sako vienas pirkėjas:

Šių ausinių kokybė prilygsta garsių gamintojų, tokių kaip „Sony“, „Beats“ ir „Jay Bird“ produktams. Jos puikiai gula mano ausų kanaluose ir tikrai nekrenta. Tai leidžia klausytis labai išraiškingų žemų dažnių, o ir dainų žodžiai yra lengvai suprantami. Nesu audiofilas, bet kaip „Bluetooth“ ausinėms, „Bluedio TN“ garso kokybė yra įspūdinga. Baterija tarnauja labai ilgai – 2 dienas jas naudojau be jokio įkrovimo su įjungta aktyvia triukšmo kontrolės sistema. (TechGuru)

Išsamiau: Skelbiama itin gera kaina „Bluedio TN“ belaidėms ausinėms su 13 mm garsiakalbiais, magnetiniais korpusais, itin ilgu baterijos tarnavimo laiku, tiesiog puikiai atkuriamais žemais dažniais ir dvigubai pigiau nei Amazon (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)

3. „MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelė

5.08€ | 13% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (7204 vertinimai)

„MIXZA TOHAOLL“ yra vienas iš perkamiausių produktų Kinijos turgelyje. 

Ši microSD atminties kortelė pasižymi dideliu duomenų nuskaitymo ir įrašymo greičiu. Gamintojas teigia, kad duomenų nuskaitymo greitis siekia 80 MB/s, tad tai užtikrina greitą duomenų redagavimą, saugojimą bei dalinimąsi.

32 GB talpos atminties kortelės užteks tūkstančiams nuotraukų, dainų ar saugoti bet kokiai kitai svarbiai jūsų informacijai.

Jei 32 GB atminties yra per daug, ar mažoka, galima pasirinkti ir kitos konfigūracijos atminties kortelę. Pasirinkimas išties platus: nuo 8 GB iki 256 GB. Žinoma, už konkurencingą kainą parduodamų atminties kortelių skaičius gana spėriai tirpsta.

„MIXZA TOHAOLL“ atminties kortelės yra atsparios nepalankiems aplinkos veiksniams. Jos yra atsparios vandeniui, karščiui (iki 85 laipsnių pagal Celsijų) ir šalčiui (iki –25 laipsnių pagal Celsijų) bei smūgiams.

4. Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

29.30€ | 43% nuolaida | 4.86 balai iš 5 (14 vertinimai)

„Xiaomi 70mai“ arba dar vadinamas „Xiaomi 70 Minutes“ yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio.

Kaina

Tikrinta 2018 09 20

  • Šiuo metu Gearbest parduotuvėje „Xiaomi 70mai“ kainuoja 29.30€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu. 
  • Tomtop šį vaizdo registratorių siūlo už 42.53€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Cafago „Xiaomi 70mai“ galima įsigyti už 43.09€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 14 eurų.

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

Išsamiau: Geriausias vaizdo registratorius be ekrano pagal kainos ir kokybės santykį? „Visiems rekomenduoju šį gaminį, tačiau jis turi savų niuansų“ („Xiaomi 70mai“, Video)

5. Belaidė kolonėlė ir namų kino sistema „Xiaomi TV Soundbar“

66.37€ | 14% nuolaida | 4.72 balai iš 5 (156 vertinimai)

Kaip įvairias standartines kolonėles pamažu keičia įvairaus tipo belaidės garso kolonėles, taip pat analogiškai standartinės namų kino sistemos vietą vis dažniau ir dažniau užleidžia „Soundbar“ tipo universalioms garso sistemoms. Labai gerą kainos ir kokybės santykį turinti „Xiaomi TV Soundbar“ sistema, paprastai kainuojanti apie 100€, rudeniop ji ženkliai atpigo. 

Kaina

Tikrinta 2018 09 20

  • Šiuo metu geriausią kainą siūlo „Gearbest“ – parduoda už 66€, pristatymas Priority Line būdu kainuos 10.62€.
  • Elektroninėje parduotuvėje „AliExpress“ už šią kolonėlę teks mokėti 81.45€ ir 27.44€ už pristatymą.
  • Tuo tarpu „TomTop“ net ir su nuolaida už „Xiaomi TV Soundbar“ dabar prašo 110.24€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 44€.

Tenka pripažinti, kad „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemai alternatyvų galima rasti ir Lietuvoje, tačiau čia susiduriame su įprasta problema – pastarosios mūsų šalyje kainuoja ženkliai daugiau dėl garsių bendrovių prekinių ženklų.

Čia norisi pabrėžti tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ ypatinga tampa ne tik dėl savo montavimo galimybių, kompaktiško dizaino (83 x 7,2 x 8,7 cm, 1,925 kg), bet ir dėl to, nes gali pasigirti integruotais net aštuoniais skirtingos paskirties garsiakalbiais. Patikėkite, tokį garsiakalbių kiekį turinčią kolonėlę už visiems prieinamą sunku rasti ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Palyginimui Lietuvos elektroninėse parduotuvėse panašaus „Soundbar“ tipo garso pigiausių sistemų kainos prasideda bent keliomis dešimtimis eurų brangiau, o juose esančių kolonėlių skaičius siekia 3-4. Tuo tarpu analogiškų parametrų garso sistemos kainuoja 2-3 kartus brangiau.

Šiuo atveju keturi integruoti pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai padeda atkurti itin žemus tonus. Tuo tarpu „woofer“ tipo kiti du garsiakalbiai tampa itin svarbūs atkuriant vidutinių dažnių signalus. Galiausiai aukštų dažnių atkūrimui yra naudojami du likę integruoti garsiakalbiai.

Svarbiu „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos privalumu taip pat tampa ir integruotų jungčių gausa. Kitaip sakant, negana to, kad „Xiaomi TV Soundbar“ turi optinį bei Aux tipo garso įėjimus, pastaroji garso sistema dar yra aprūpinta ir SPDIF bei „Line In“ tipo įėjimais.

Be to, atkreipkite dėmesį dar ir į tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali pasigirti integruotu Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, jog šią garso sistemą esant poreikiui galima naudoti ir kaip įprastą belaidę garso kolonėlę.

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Naudotis „Xiaomi TV Soundbar“ yra labai paprasta, nes integruotų mygtukų pagalba galima lengvai pasirinkti kuris garso įėjimas bus naudojamas. Be to, kartais labai praverčia integruoti garso reguliavimo mygtukai. Garso kokybei neturi priekaištų net ir tada, kai garso lygis pasiekia maksimumą. (Matteo)

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai. Taip pigiai dar nebuvo - skelbia didžiausią nuolaidą belaidei kolonėlei ir namų kino sistemai „Xiaomi TV Soundbar“: net 8 skirtingos paskirties garsiakalbiai, daugybė jungčių ir Bluetooth ryšio modulis (Video)

6. Išmanusis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocare X3“

33.61€ | 34% nuolaida | 4.91 balai iš 5 (1674 vertinimai)

„Xiaomi Soocas Soocare X3“ yra išmanusis aukšto dažnio dantų šepetėlis, pasižymintis moderniu dizainu, vandeniui atspariu korpusu, keičiamomis kokybiškomis galvutėmis ir galimybe prisijungti prie išmaniojo telefono.

Kaina

Tikrinta 2018 09 20

  • Vienas iš pačių populiariausių visame pasaulyje išmaniųjų dantų šepetėlių dabar siūlomas su labai gera kaina - Gearbest šiuo metu „Soocas Soocare X3“ taikoma 34 % nuolaida ir šepetėlis kainuoja 33.61€. Į  Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Papildoma pora įprasto valymo šepetėlių kainuoja  apie 6€.
  • Ebay.com kainuoja apie 53€.
  • Lietuvoje neparduodama.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote apie 20€.

Ar žinojote, kad elektriniai dantų šepetėliai yra kur kas efektyvesni už tradicinius? Taip yra todėl, kad jie vibruoja labai aukštu dažniu, taip pašalindami daugiau nešvarumų per tą patį laiką. Anksčiau dantų šepetėliai turėjo įvairių trūkumų - trumpą baterijos gyvavimo laiką, didelį ir nepatogų korpusą, jie dažnai nemėgo vandens. Tačiau laikai keičiasi - „Xiaomi Soocas Soocare X3“ yra pigus, išmanus ir kokybiškas įrenginys. Kuo gi ypatingas „Xiaomi“ dantų šepetėlis?

Elektrinis dantų šepetėlis yra efektyvesnis, jį rekomenduoja dauguma dantistų. Visgi, ne visi elektriniai dantų šepetėliai yra lygūs. Patys pigiausi dažnai nėra labai kokybiški, turi itin silpnas, neilgaamžes baterijas, greitai sulūžta. Tuo tarpu „Xiaomi“ pasirūpino, kad jūsų dantų šepetėlis turėtų visas technologijas, reikalingas nepriekaištingai burnos higienai palaikyti.

Elektriniai dantų šepetėliai laiko tikrai netaupo - dantis vis tiek reikia valytis bent porą minučių. Tačiau jie valo kur kas efektyviau, nes per šį laiką atlieka daugiau judesių. Elektriniai dantų šepetėliai efektyviau šalina apnašas, neleidžia susidaryti akmenims. Burnos gale esantys dantys yra ypač sunkiai valomi, tačiau nedidelė elektrinių dantų šepetėlių judesių amplitudė leidžia labai švariai nuvalyti visus dantis.

„SOOCARE X3“ yra vienas iš populiariausių ir geriausiai vertinamų nebrangių elektrinių šepetėlių rinkoje. Jis turi visą eilę privalumų.

„Soocare X3“ šepetėlis yra tankesnis ir vibruoja itin aukštu dažniu. Jis juda daugiau nei 37 tūkstančius kartų per minutę, todėl dantys yra valomi itin efektyviai.

Vibruodanas 37200 kartų per minutę greičiu „Xiaomi Soocas Soocare X3“ efektyviai šalina apnašas ir maisto likučius - tokio greičio dantis brūžindami tradiciniu šepetėliu tikrai nepasiekiate.

„Xiaomi SOOCAS X3“ turi visą eilę įdomių funkcijų, kuriomis kiti panašūs įrenginiai nepasižymi. Šis šepetėlis dantis valo keturiais režimais – galėsite pasirinkti tą, kuris jums atrodys tinkamiausias:

  • Pats švelniausias yra skirtas itin jautriems dantims ir žmonėms, kurie dar nėra išbandę elektrinio dantų šepetėlio.
  • Šiaip jautriems dantims yra skirtas specialus režimas.
  • Įprastas valymo režimas yra kasdienis ir pasižymi optimaliu procesu nešvarumų pašalinimui.
  • Na, o balinimo režimas yra agresyvesnis, bet gali padėti susigrąžinti šypsenos baltumą.

„Soocare X3“ visiškai nebijo vandens - visą įrenginį galite plauti po vandens srove. Nenaudojamą jį galite įstatyti į įkrovimo stotelę, tačiau realistiškai jo 1000 mAh bateriją reikės įkrauti tik kas 25 dienas, todėl tai nėra didelė problema, jei patogioje vietoje vonioje neturite elektros lizdo. Įkrovimui reikia maždaug 16 valandų.

Kitas labai didelis ir svarbus „Xiaomi Soocas Soocare X3“ privalumas yra itin kokybiški, tankūs nailoniniai šepetėliai su užapvalintais šerelių galais. Jie nežeidžia dantų ir dantenų, tačiau labai efektyviai šalina nešvarumus.

Dantų šepetėlį taip pat galite kruopščiai išplauti, nes visas įrenginys yra atsparus vandeniui (IPX7 reitingas). Galiausiai, kai ateis laikas jį pakeisti, galėsite nusipirkti porą šepetėlio galvučių iš Gearbest.com ar kitos parduotuvės. 

Pačios šepetėlio galvutės yra dar vienas privalumas, nes jos pasižymi itin aukšta kokybe ir suapvalintais itin tankiais JAV gamintojo „Dupont Tynex Classic“ 0,152 mm šereliais. Nors patys šereliai yra vienodi, jų išdėliojimas galvutėse yra skirtingas.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Tai aukštos kokybės šepetėlis. Baterijos pakanka net 30 dienų, per visus naudojimo metus neturėjau jokių problemų, šepetėlis dantis valo puikiai. Jį rekomenduočiau visiems, nes jis prilygsta garsiems gamintojams, nors yra žymiai pigesnis. Spalvos taip pat visai gražios ir suteikia įrenginiui aukštos klasės išvaizdą. Gaminio kokybė yra puiki. (LK)

Išsamiau: Išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“, „kuris galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“: „po valymo suteikia neįtikėtinos švaros pojūtį, o kainos ir kokybės santykis yra labai geras“ (Video)

7. Elektrinis suktuvas „Xiaomi Wowstick 1F“

33.61€ | 35% nuolaida | 4.96 balai iš 5 (49 vertinimai)

„Wowstick 1F“ - tai „Xiaomi“ gaminamas elektrinis suktuvas, su kuriuo komplektuojama ir galybė priedų. Sunku bus rasti prietaisą, kurio su šiais įrankiais nepavyktų išardyti. Rugpjūtį tai buvo perkamiausias suktukas, nors rugsėjį jį nukonkuravo galingesnis 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas (34.48€).  Visgi tai – du visiškai skirtingi įrankiai.  „Wowstick 1F“ padės išardyti telefoną, o „Bosch“ pravers remontuojant automobilį, skalbimo mašiną, dulkių siurblį ar kitą didesnę techniką.

Kaina

Tikrinta 2018 09 20

  • Šiuo metu Gearbest „Wowstick 1F“ kainuoja 33.61€. Siunčia už 5.10€. Iš Čekijos sandėlio, garantuotai be jokių papildomų mokesčių.
  • Aliexpress siūlo už 33.01€, pristatymas kainuoja dar 7.49€, siunčiama iš Kinijos. 
  • Amazon kainuoja 42€.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 3 eurus.

„Wowstick 1F“ – tai mėgėjams skirtas elektrinis suktuvas, su kuriuo komplektuojamas labai platus antgalių rinkinys. „Wowstick 1F“ rinkinys yra labai naudingas elektronikos mėgėjams ir tiems, kurie nori pasižvalgyti po savo įrenginių vidų.

Kadangi šiame rinkinyje yra net 56 galvutės, tarp jų rasite ir pakankamai retų formų. Tarp įprastų plokščių, kryžminių, žvaigždinių ir kvadratinių galvučių rasite ir trikampių, šešiakampių ir kitokių formų galvučių, skirtų tiems retiems elektronikos prietaisuose naudojamiems varžtams atsukti. Pavyzdžiui, čia rasite ir „Apple“ produktuose naudojamų W1.5 varžtų atsuktuvų. Visi antgaliai yra pagaminti iš tvirto ir ilgaamžio S2 plieno

Pats „Wowstick 1F“ suktuvas yra patogios rašiklio formos. Jo aliuminis korpusas yra malonus liesti ir leidžia tvirtai įsikibti. „Wowstick 1F“  funkcijos kontroliuojamos vienu mygtuku – paspaudus vieną jo pusę suktuvas suksis pagal laikrodžio rodyklę, kita – į priešingą pusę. Gamintojas numatė galimybę šį suktuvą naudoti ir kaip įprastą mechaninį įrankį – kokį užsispyrusį varžtą galėsite atsukti ir rankomis.

Labai didelių varžtų „Wowstick 1F“  įveikti negali, nes ne tam yra skirtas. Jo sukimo momentas siekia 0,15 Nm, o laisvo apsukos – 200 apsisukimų per minutę. Tai reiškia, kad elektronikos prietaisus išardysite ir surinksite pakankamai greitai – tikrai greičiau nei visus varžtus sukiodami rankomis. Su pilnai įkrauta baterija „Wowstick 1F“ gali dirbti iki 2 valandų, o tada reikės maždaug 40 minučių pauzės, kol įrenginys bus įkrautas per USB laidą.

„Wowstick 1F“ atsuktuvo gale yra trys LED elementai, kurie patogiai apšviečia darbo vietą.

Rinkinyje yra ir siurbtukas telefonų ekranams išimti, ir padėkliukas varžtams, ir dėklas viskam susidėti. Čia rasite ir dar kelis naudingus priedus. Pavyzdžiui, magnetinį lauką šalinantį „trintuką“ – juo panaikinsite nepageidaujamą įrankio įsimagnetinimą.

„Wowstick 1F“ yra patogus, praktiškas ir malonus naudoti įrankis elektronikos mėgėjams. Patraukli kaina ir dosnus rinkinys pritraukia nemažai pirkėjų, kurie šį įrankį vertina net labai gerai.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Rinkinys yra labai naudingas tiems, kurie mėgsta taisyti elektros prietaisus, pavyzdžiui, telefonus. Nepaisant savo kompaktiško dydžio, suktuvas turi pakankamai didelį sukimo momentą. Ir atrodo išties šauniai. Na, o 56 antgalių rinkinio daugiau nei pakanka, o ir kiti priedai yra puikūs. (Newgap)

Išsamiau: Skelbiama nuolaida elektriniam suktuvui „Xiaomi Wowstick 1F“ su 56 galvutės ir dar krūva priedų elektronikos mėgėjams: „Net nesitikėjau, kad suktuvas bus toks galingas, o priedų tiek daug“ (Video)

8. Žaidimas judesiams ir koncentracijai lavinti „Infinity Fidget Action Cube“

12.93€ | 36% nuolaida | 5 balai iš 5 (12 vertinimai)

„Infinity Fidget Action Cube“ – tai žaislas, kuris kelia azartą ir lavina gebėjimą sutelkti dėmesį bei loginį mąstymą.

„Infinity Fidget Action Cube“ centre – keturi šviečiantys kvadratai. Iš abiejų jų pusių yra dar po porą spalvotų kvadratų, kurie nešviečia ir spalvų nekeičia. Šie šoniniai kvadratai gali būti sukiojami ir slankiojami palei centrinio modulio pakraščius. Centrinių kvadratų spalva dinamiškai keičiasi, o jūsų užduotis – pasukti ir paslinkti šoninius kvadratus taip, kad jie atitiktų tų kvadratų spalvą, su kuriais dalijasi kraštinėmis.

Užduotis nėra lengva, nes šoniniai kvadratai turi skirtingas spalvas skirtingose pusėse - jas reikės įsidėmėti. Taip pat egzistuoja ne vienas būdas, kaip žaidimą galima išspręsti.

Prireiks laiko, kol galėsite per šį žaidimą nardyti tokiu greičiu. Tačiau jį perpratus apims azartas ir jo nebesinorės paleisti iš rankų. Gamintojas „Infinity Fidget Action Cube“ rekomenduoja vaikams nuo 8 metų amžiaus.

„Infinity Fidget Action Cube“ veikia magnetų pagalba ir pagal juos atskiria, kurie kvadratai kur atsukti. „Infinity Fidget Action Cube“ naudoja dvi AA standarto baterijas. Porą jų rasite kartu su žaidimu, tačiau iš karto pasirūpinkite dar keliomis, nes žaidimo nesinorės paleisti.

„Infinity Fidget Action Cube“ turi keturis režimus:

1. Greičio režimas - išspręskite 10 galvosūkiu per kuo trumpesnį laiką.

2. Lygių režimas - 10 lygių su vis trumpėjančiu laiku galvosūkiui išspręsti.

3. Atminties lavinimo režimas - centrinis kvadratas įsižiebs trumpą laiką ir užges - jums reikės galvosūkį išspręsti iš atminties naudojant tik 8 bandymus.

4. Dviejų žaidėjų režimas - per minutę išspręskite galvosūkį ir perduokite kitam. Pirmasis nesuspėjęs pralaimi.

Išsamiau: Itin gerai vertinamas ir labai pigus žaidimas, skirtas judesiams ir koncentracijai lavinti - su magnetais veikiantis „Infinity Fidget Action Cube“ įtraukia taip, kad sunku atsiplėšti (Video)

9. ELM327 diagnostika

3.44€ | 12% nuolaida | 4.82 balai iš 5 (1011 vertinimai)

ELM327 diagnostikos įrenginiai prisijungia per OBD („on-board diagnostics“) lizdo prie pagrindinio automobilio kompiuterio, nuskaito ir suprantamai parodo klaidas. Kai kurie prietaisai klaidų pranešimus, jei jie neatrodo rimti, leidžia iš karto ir ištrinti. ELM327 prietaisai anksčiau būdavo tik profesionalų įrangos dalis, tačiau dabar jie yra labai paprasti naudoti ir prieinami net nedaug apie automobilius išmanantiems žmonėms.

Kaina

Tikrinta 2018 09 20

  • Gearbest siūlo už 3.44€. Siuntimas neregistruotu paštu už 0.06€.
  • Lietuvoje kainuoja 15€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 11.56€.

Dažniausiai su tokiais prietaisais komplektuojama ir programinė įranga. Pavyzdžiui, „Jtron“ siūlomas ELM327 turi ir kompaktinį diską su reikalingomis instrukcijomis ir programine įranga.

Pats prietaisas yra labai paprastas naudoti - tereikės jį prijungti prie automobilio OBD-2 jungties ir „Bluetooth“ ryšiu prisijungti kompiuterį ar išmanųjį telefoną su „Android“ operacine sistema. Tuomet per kelias akimirkas ekrane pamatysite klaidų kodus su paaiškinimais. Tai leis priimti patikimą sprendimą - ar gedimas rimtas, ar jį galima šalinti pačiam, o gal jį galima apskritai ignoruoti.

Prijungę įrenginį, programėlėje išvysite tuo metu naudojamas arklio galias, 0-100 km/h laiką, įsiurbiamo oro ir aušinimo skysčio temperatūrą bei daugybę kitų duomenų, kuriuos tik pateiks jūsų automobilio kompiuteris.

Tai puikus pagalbininkas, bet su sąlyga, kad suprantate kaip ir kam jį naudoti. Jis neparodo visų automobilių gedimų, tam jau reikia sudėtingų įrenginių, tačiau kai ką jis tikrai gali.

Štai vienas iš pavyzdžių, kurį parašė technologijos.lt skaitytojas:

ELM - žaisliukas, bet kartais sutaupo nervų, laiko ir pinigų. Paprastas pavyzdys - užsidegė Check Engine. Realiai tai yra pasiūlymas nuvažiuoti į diagnostiką. O kas nors bandėt patekt į diagnostiką tą pačią dieną? Nėra labai paprasta. O su ELM gali bent pabandyti pasižiūrėti, kokios bėdos nusimato. Tarkim, pažįstamam Corollai užsidegė checkas, lyg variklis keistai dirba. Prijungiam ELM - 3 cilindre missfire. Sukeičiam uždegimo rites su kitu cilindru - missfire kitam. Išvada - keičiam uždegimo ritę. Paskaičiuojam, kiek 5 eurų žaisliukas sutaupė laiko ir pinigų (už diagnostiką) - rezultatas akivaizdus. (MDR)

Iš kur žinoti, kad itin pigūs diagnostikos įrankiai tinka jūsų automobiliui? Ką reikia žinoti apie OBD2 ir ELM327, kaip internete patikrinti suderinamumą ir kur gauti pigiausią įrangą (Video)




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai (2)