Cafago skelbia nuolaidos kuponą labai naudingam, bet retai pasitaikančiam daiktui - iš aliuminio pagaminta išmanioji spyna su pirštų atspaudų nuskaitymu, 2 metus veikiančia baterija, labai paprastu valdymu ir atsparumu lauko sąlygoms  ()

Kartais sunku patikėti kinų išradingumu, tačiau pažvelgus į naujausią Cafago.com pasiūlymą tenka ir dar kartą įsitikinti, kad tai, kas mums atrodo jau pilnai išbaigta, Kinijos inžinieriams tėra dar viena galimybė daiktui suteikti naujų galių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Cafago.com informuoja, kad ši unikali spyna šiuo metu kainuoja apie 27 eurus, tačiau įvedę specialų kupono kodą UE2436, šią spyną galėsime įsigyti už 19,4 eurus, pristatymas į Lietuvą nemokamas.
  • Akcija galioja iki spalio 31 dienos.

Tad ir ši spyna tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, kaip pati paprasčiausia ir niekuo neišsiskirianti. Taip tikrai nėra.

Jai nereikia jokių raktų ar specialių skaičių kombinacijų, kaip kad būna ant įvairių lagaminų ar krepšių. Tai kaip daiktus saugo ši spyna? Viskas priklauso tik nuo spynos savininko rankų pirštų, o tiksliau, jo pirštų atspaudų. 

Tikrai taip, tereikia pridėti pirštą prie šios spynos ir bet koks lagaminas, rankinė, durys, ar bet kas kitas, ką norėsime apsaugoti nuo svetimų akių ir rankų bus užrakinta. Spyna yra labai simpatiško dydžio (14 x 7 x 3.5 cm), tad puikiai tinka dviračiams, lagaminams, bet gali būti naudojama ir durims ar spintelėms užrakinti. Atrakinti galės tik savininkas ar artimieji, kurie turi įvestus pirštų atspaudus. 

Kaip veikia tokio tipo spynos, jau esame išbandę praktiškai su kiek kitokiu gaminiu - tai tikrai patogus ir labai naudingas daiktas. 

Taip pat yra gerai, kad ši spyna palaiko 10 skirtingų vartotojų atspaudus, o 2 atspaudai turi administratoriaus teisę. Administratoriaus režimu galima ištrinti arba pridėti naujus atspaudus. Juk kai kuriais atvejais gali reikėti į kokią nors patalpą patekti ne tik jums, bet ir jūsų artimam žmogui. 

Kaip rašo gamintojas, valdymas yra labai paprastas ir nauji atspaudai pridedami/ištrinami intuityviai ir greitai. 

Kitas svarbus dalykas, kad ši spyna turi 300 mAh talpos įkraunamą bateriją. Bet smagiausia dalykas, kad jos gali nereikėti įkrauti net iki dviejų metų.

Būtent tokį ilgą budėjimo laiką nurodo gamintojas. Taip pat vieno įkrovimo užteks net 2500 kartų atrakinti spyną, tad ilgam bus galima pamiršti spynos baterijos įkrovimą.

Žinoma, spyna turi LED indikatorių, kuris atspindi skirtingą spynos būseną. Taip pat informuojama apie žemą baterijos lygį – baterijai senkant įsijungia raudonos spalvos indikatorius ir mirkteli kartą per 15 s. Jei baterija toliau senka ir nėra įkraunama, pasigirsta garsinis perspėjimo signalas. 

Taip pat spyna turi IP65 standartą, o tai reiškia, kad ji yra atspari vandeniui ir dulkėms. Todėl gana aukštas atsparumo lygis leidžia šią spyną naudoti lauko sąlygomis.

Pati spyna yra pagaminta iš tvirto aliuminio ir nerudijančio plieno, tad tai tvirtas ir ilgaamžis daiktas. Na, o išmatavimai būtų tokie: 4,7 x 1,5 x 7,5cm ir sveria 125 gramus.

Pakuotėje be pačios spynos rasite naudotojo instrukciją ir USB laidą, kuris pravers, kai reikės įkrauti spyną, tačiau panašu, kad tai daryti reikės labai retai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: