20% anonso nuolaida ir pati mažiausia kaina „Lenovo“ išmaniajam dantų šepetėliui su rekordine baterijos ištverme ir net 5 valymo režimais - be įkrovimo veikia net 100 dienų („Lenovo Lemei“ kaina, Specifikacijos, Video)  (1)

„Lenovo Lemei“ – tai visiems gerai žinomo gamintojo elektrinis dantų šepetėlis, kuris garsėja 100 dienų laikančia baterija bei 5 dantų valymo režimais. Be to, tai yra vienas iš nedaugelio elektrinių dantų šepetėlių, kuris pas pirkėją iš karto atkeliauja ne tik su 4 keičiamomis galvutėmis, bet ir specialia šepetėlio transportavimui skirta dėžute.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Lenovo Lemei“  specifikacijos

  • Vibracijos dažnis: 31000 kartai per minutę;
  • Baterija: 2000 mAh; vienu įkrovimu naudojantis įprastai energijos užtenka apie 100 dienų; įkraunamas komplekte pridedamu kabeliu naudojant USB jungtį.
  • Valymo režimai 5: įprastas valymo, balinimo, jautriems dantims, kraujuojančioms dantenoms, bendrai burnos higienai palaikyti; kiekvienas valymo režimas remiasi specialiai parinktu vibracijos dažniu.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, yra labai aukštos kokybės su suapvalintais itin tankiais JAV gamintojo „Dupont“ nailoniniais šereliais.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: Bluetooth, konkrečios versijos gamintojas nepateikia.
  • Programėlė: prie dantų šepetėlio taikomosios programos prisijungiama Bluetooth ryšiu. Programėlė leidžia valdyti šepetėlio nustatymus, pateikia informaciją apie dantų valymo įpročius, rekomenduoja geriausią valymo režimą, primena kada laikas keisti šepetėlio galvutę, turi laikmatį, kuris padeda dantis valytis būtent tiek laiko, kiek rekomenduoja stomatologai.
  • Išskirtinės savybės: itin aukšta pagaminimo kokybė, net iki 100 dienų laikanti baterija, iš karto atkeliauja su keturiomis keičiamomis galvutėmis, komplekte yra prideda speciali šepetėliui laikyti ir transportuoti skirta dėžutė.
  • Dydis ir svoris: 19 x 3 x 2 cm; 221 g.

„Lenovo Lemei“ kaina

„Lenovo Lemei“ prekyboje pasirodė rugsėjo mėnesio pabaigoje, todėl šis dantų šepetėlis vis dar yra tikras deficitas net ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Kol kas jį galima įsigyti tik „Gearbest“.

  • „Gearbest“ -  35,20 € su 20% anonso nuolaida, akcija galioja iki spalio 14 d. arba kol baigsis akcijai skirti produktai. Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0,69 €, atkeliaus maždaug per mėnesį. Tai pati mažiausia kaina, kokia tik buvo šiam dantų šepetėliui:

  • Lietuvoje neparduodamas

Kinijoje gamintojų, kurie siūlo elektrinius dantų šepetėlius atsiranda vis daugiau. Bene daugiausiai teigiamų atsiliepimų šiuo metu susilaukia „Xiaomi“ bei „Oclean“ gamintojų elektriniai dantų šepetėliai. Smagu, kad konkurentų gretos ir toliau auga – prie elektrinių dantų šepetėlių gamybos rinkos galiausiai prisijungė „Lenovo“.

„Lenovo Lemei“ elektrinis dantų šepetėlis turi 2000 mAh talpos bateriją, tačiau labiausia garsėja tuo, nes be papildomos įkrovos gali tarnauti net apie 100 dienų. Šis rodiklis iš tikrųjų stebina. Pavyzdžiui, artimiausias konkurentas „Oclean One“ (51€ su 28% nuolaida) net ir turėdamas 2600 mAh talpos bateriją be papildomos įkrovos gali tarnauti tik apie 60 dienų. Tuo tarpu populiarusis dantų šepetėlis „Soocare X3“  (34€ su 34% nuolaida) turi tenkintis dar kuklesniu 25 dienų rezultatu. Tiesa, „Lenovo Lemei“ vibracijų dažnis yra 31 000/min, „Oclean One“ šepetėlio – net 42 000/min., o „Soocare X3“ – 37 200/min.

Naujos kartos „Lenovo Lemei“ dantų šepetėlis ypatingas tampa ir dėl tos priežasties, nes pas pirkėją iš karto atkeliauja su keturiomis keičiamomis galvutėmis. Kadangi įprastai jas tenka keisti kas 3 mėnesius, tai reiškia, kad be jokių papildomų išlaidų „Lenovo Lemei“ galėsite naudoti apie vienerius metus.

Be to, „Lenovo Lemei“ komplekte rasite specialią transportavimui skirtą dėžutę, kurioje tilps tiek pats šepetėlis, tiek jo galvutė, tiek įkrovimui skirtas laidas. Svarbu pabrėžti, kad tokios bazinės komplektacijos negali pasiūlyti nei „Oclean One“, nei „Soocare X3“.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Lenovo Lemei“ siūlo net 5 dantų valymo režimus, kai tuo tarpu „Soocare X3“ gali pasigirti 4, o „Oclean One“ tik 3 valymo režimais, bet kiekvienas iš jų – po 4 intensyvumo lygius.

„Lenovo Lemei“ yra išmanusis šepetėlis, todėl Bluetooth ryšiu jungiasi prie telefono. Įdomu ir tai, kad „Lenovo Lemei“ taikomoji programa geriausią jums tinkamą dantų valymo režimą sudaro individualiai atsižvelgdama į programėlėje atliekamo testo rezultatus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (1)