Kinijos turgelio stebuklai: USB įkroviklis su LED šviestuvu, itin pigus TV priedėlis „Alfawise A8“ su „Android 8.1“ ir lituoklis su automatiniu lydmetalio padavimu (Video)  (3)

Jeigu nuolatos domitės įvairiais nestandartiniais aksesuarais iš Kinijos, tuomet šią savaitę būtinai turite susipažinti su „Exclusive Brands Sale“ išpardavimo pasiūlymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Exclusive Brands Sale“ išpardavime galima rasti ne tik visame pasaulyje pirkėjų jau įvertintų produktų, bet ir naujų elektroninių aksesuarų pristatymų, kurie Kinijos elektroninėse parduotuvėse startavo dar tik šį mėnesį.

„Utorch USB Charging Holder“ USB įkroviklis su LED šviestuvu

18.48€ | 25% nuolaida | 4.76 balai iš 5

Elektroninių įrenginių skaičius, kurių bateriją tenka įkrauti naudojant USB jungtį, sparčiai auga. Greičiausiai jau spėjote susidurti su ta situacija, kai namuose pritrūksta elektros kištukų vien dėl to, nes vakare visa šeima nori įkrauti ne tik išmaniųjų telefonų, bet ir planšetinių kompiuterių baterijas. Šią problematiką namuose puikiai padeda spręsti universalus „Utorch USB Charging Holder“ įkroviklis, kurį šiuo metu su 25% nuolaida galite įsigyti už 18 eurų.

„Utorch USB Charging Holder“ patogu naudotis dėl tos priežasties, nes šį net 5 USB jungtis (1 A, 1 A, 2,1 A, 2,1 A, QC3.0) turintį aksesuarą galite užmaitinti tiesiai iš elektros tinklo. Būtent toks sprendimas namuose leis tuo pačiu laiko momentu įkrauti net penkių elektroninių įrenginių baterijas naudojant tik vieną elektros lizdą.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Utorch USB Charging Holder“ turi integruotą LED šviestuvą, todėl esant poreikiui patalpoje gali sukurti jaukų 6000 K spalvinės temperatūros apšvietimą.

Itin pigus TV priedėlis „Alfawise A8“ su „Android 8.1“

28.62€ 

Jeigu turite seną televizorių ar monitorių, tuomet jį galite prikelti antram gyvenimui įsigiję TV priedėlį. Vieną tokių Kinijoje šią savaitę galite įsigyti už 28 eurus.

TV priedėlis „Alfawise A8“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra aprūpintas pačia naujausia „Android 8.1“ operacine sistema. Ši OS versija yra santykinai nauja, todėl ją naudojančių TV priedėlių rinkoje kol kas yra labai mažai.

„Alfawise A8“ turi integruotą keturių branduolių „RK3229“ centrinį procesorių, „Mali-400 MP“ vaizdo plokštę, 2 GB operatyviąją RAM atmintinę bei 16 GB eMMC tipo vidinę atmintį, tačiau šiuo atveju už gerą vartotojo patirtį ir našumą taip pat tenka dėkoti ir „Android 8.1“ OS programiniams sprendimams.

Svarbu pabrėžti ir tai, kad „Alfawise A8“ TV priedėlis yra aprūpintas RJ-45, HDMI, 4 x USB, garso išvestimi, WiFi ryšio moduliu ir dar gali pasigirti 4K raiškos (4K, 60 FPS) palaikymu.

Lituoklis „NL - 106A“ su automatiniu lydmetalio padavimu

10.56€ | 51% | 4.83 balai iš 5

Jeigu domitės elektronika, tuomet greičiausiai namuose neišsiverčiate be lituoklio. Nors lituoklių pasiūla Lietuvoje yra tikrai didelė, tačiau šiuo metu kai kuriuos sprendimus vis tiek galima rasti tik Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Pavyzdžiui, šią savaitę su 51% nuolaida už 11 eurų parduodamas lituoklis „NL - 106A“ ypatingas tuo, nes taip pat pasirūpina ir lydmetalio tiekimu.

Paprastai tariant, šis „NL - 106A“ lituoklis turi ne tik lydmetaliui kaitinti skirtą galvutę, bet ir specialią angą per kurią darbui reikalingas lydmetalis yra paduodamas automatiškai.

Toks sprendimas yra patogus dėl tos priežasties, nes tiek lituokliui, tiek lydmetaliui pakanka vienos rankos, todėl kita ranka kokybiškai galite laikyti daiktą, kurį lituojate.

Gamintojas tvirtina, jog „NL - 106A“ lituoklis darbui yra paruošiamas per 3 – 5 minutes, įkaista iki 300 – 400 oC temperatūros ir gali būti naudojamas su 0,8 – 1,2 milimetro lydmetaliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai (3)