Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamas žaidimas „Money Bag“ – dalinatės nuorodomis su draugais ir kaupiate virtualius pinigus apsipirkimui (Video)  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės garsėja kiekvieną savaitę rengiamais išpardavimais. Vis dėlto praktika rodo, kad vis dažniau stengiamai ieškoti naujų būdų kaip atkreipti pirkėjų dėmesį. Gerai Lietuvoje žinoma Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ tai šiuo metu laikas nuo laiko bando vykdyti įvairių žaidimų pagalba. Jų metu lankytojai gali laimėti daiktinius prizus, nuolaidų kuponus ar netgi virtualių pinigų savo pirkiniams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausias „Gearbest“ žaidimas „Money Bag“ šį kartą skirtas skatinti naudojimąsi Kinijos elektroninės parduotuvės taikomąja programa. Šiuo pasiūlymu pasinaudoti tikrai verta, nes vos kelių mygtukų paspaudimu savo virtualią „Gearbest“ sąskaitą galite papildyti 8 JAV doleriais.

Svarbu pabrėžti, kad šiame žaidime galima dalyvauti daugiau nei vieną kartą, kas reiškia, kad jūsų laimėjimas ilgesniame laikotarpyje gali būti dar didesnis.

Jeigu norite sudalyvauti šiame žaidime, jums tiesiog tereikia išmaniajame telefone atsidaryti „Gearbest“ taikomąją programą ir spustelėti ant ekrano viršuje matomo informacinio skydelio „Get Up $8 Daily“. Vos tik tai atlikus matysite kokią sumą virtualių pinigų galite gauti į savo „Gearbest“ sąskaitą.

Nurodytą pinigų sumą jums perkelti į „Gearbest“ sąskaitą turi padėti draugai, kuriems apie tai galite pranešti socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ ar per „WhatsApp“. Draugus informuoti apie šį žaidimą ir paprašyti jų pagalbos galite naudodamiesi „Gearbest“ taikomoje programoje integruota dalinimosi funkcija.

Svarbu pabrėžti, kad „Money Bag“ nurodytą pinigų sumą su draugų pagalba jums būtina surinkti per 72 valandas. Kitu atveju atitinkama „Money Bag“ skirta nuoroda bus panaikinta. Vis dėlto tai nėra didelė problema, nes vos tik pašalinus senąją nuorodą iš karto galėsite susikurti naują, kuri galimai leis laimėti dar didesnę virtualių „Gearbest“ pinigų sumą per sekančias 72 valandas.

Be to, įvertinkite ir tai, kad padėdami draugui taip pat gausite savo unikalų „Money Bag“, kas reiškia, kad vienu metu galėsite bandyti surinkti daugiau nei vienam „Money Bag“ skirtą pinigų sumą. Kitaip sakant, bendradarbiavimas su savo draugais ir kolegomis šį kartą yra ne tik reikalingas, bet ir naudingas, nes suteikia galimybę laimėti daugiau virtualių „Gearbest“ pinigų.

Galiausiai reikia pridėti ir tai, kad į „Gearbest“ sąskaitą pervestus virtualius pinigus galima panaudoti kartu su nuolaidų kuponais. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise Mini True“ į ausį įstatomos ausinės su QY1THR5659454 nuolaidos kodu dabar kainuoja 17,76 €, tai pasinaudojus papildomais į „Gearbest“ sąskaitą pervestais 8 JAV doleriais šiais ausines galėsite įsigyti maždaug už 11 eurų. Tuo tarpu įprastai už šias ausines dabar tektų mokėti net 23 €.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()