Puikus pasiūlymas taupiems – su nuolaidos kuponu, tris kartus pigiau nei pas konkurentus ir iš Vokietijos sandėlio Cafago parduoda vieną populiariausių „Wltoys“ automobilių (Video)  ()

Keturi varomi ratai, amortizacija, aukščiausios kokybės medžiagos, elektros komponentų apsauga nuo vandens, itin didelis greitis ir nuotolinis 2.4G radijo valdymas – Cafago skelbia puikią akciją vienam populiariausių „Wltoys“ automobilių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu šį žaislą galima įsigyti vos už 56,13 eurų.
  • Tokia kaina yra taikoma įvedus nuolaidos kuponą CC5683.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad nebus jokios rizikos dėl muito mokesčių.

Šis 1/12 mastelio automobilis gali tapti puikia dovana jūsų vaikams. „Wltoys“ kompanija yra gana gerai žinoma tarp tokio tipo žaislų ir „Youtube“ esančios apžvalgos rodo, kad šios kompanijos nuotoliniu būdu valdomas automobilis „Wltoys 12428 1/12 2.4G 4WD Elektric Brushed Crawler RTR RC Car“ yra itin smagus ir kokybiškai pagamintas žaislas.

Šis automobiliukas išsiskiria tuo, kad turi nepriklausomų keturių ratų pakabą, visi ratai yra su amortizatoriais ir kaip teigia gamintojas, 4 ratų pavarų sistema užtikrina puikų automobilio valdymą bei stabdymą.

Automobilis gali pasiekti net 50 km/h greitį ir yra valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pultu. Pats valdymas vyksta 2.4G radijo bangomis ir diapazonas siekia iki 100 metrų.

Kas dar yra svarbu, kad automobilio korpusas yra itin kokybiškas ir gamintojas užtikrina, jog šis automobiliukas nesunkiai ištvers ir įvairius atsitrenkimus į kitus objektus.

Žinoma, rekomenduojama to nedaryti, bet juk visko pasitaiko ir tvirtas automobilio korpusas yra akivaizdus privalumas.

Dar labai svarbu, kad automobilis suprojektuotas taip, kad apsaugo viduje esančius elektronikos komponentus nuo vandens.

Pats automobilis yra 1/12 mastelio, o kalbant suprantamiau: 22,5 cm pločio, 38 cm ilgio ir 18 cm aukščio. Sveria beveik 2 kilogramus.

Pats automobilis turi 7.4V 15000 mAh talpos bateriją, kurią pilnai įkrauti užtrunka apie 3 valandas. Gamintojas nurodo, kad jos užteks dūkti su automobiliu 10 minučių – nei labai puikus rezultatas, nei labai jau prastas.

Automobilio nuotolinio valdymo pultelis maitinamas 6 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Tad pakuotėje rasite patį automobilį, nuotolinio valdymo pultelį, automobilio bateriją, europietišką įkroviklį, reikalingus įrankius ir naudotojo instrukciją anglų kalba.

Apžvalgininkai teigia, kad „Wltoys 12428 1/12 2.4G 4WD Elektric Brushed Crawler RTR RC Car“ yra išties šaunus automobiliukas, su kuriuo bus smagu padūkti ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams.

Žinoma, pažiūrėjus pro langą neatrodo, kad artimiausiu metu su šiuo žaislu pavyks išeiti į lauką ir pažaisti, tačiau, kai Cafago taiko tokias puikias sąlygas, tai yra geriausias metas iš anksto pasirūpinti dovanomis savo atžaloms, gimusioms pavasario ir vasaros mėnesiais.

Vien iš apžvalgose pateikiamų nuorodų į internetines parduotuves matyti, kad šis žaislas parduodamas net trimis kartais brangiau nei siūlo Cafago, tad jei ieškote kažko panašaus į „Wltoys“ automobilį – dabar yra pats geriausias metas įsigyti tokį žaislą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(1)
(15)

Komentarai ()