Kinijos turgelio stebuklai: mikro pasaulis pigiau nei už 15€ - išparduodamas skaitmeninis mikroskopas su 1600 padidinimu ir USB jungtimi („1600X Digital Microscope“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (4)

„1600X Digital Microscope“ – tai mobilus USB mikroskopas, kurio didinimo diapazonas siekia iki 1600 kartų. Šis mikroskopas gali būti lengvai prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono ir tampa puikiu pagalbininku atliekant litavimo darbus bei praverčia tada, kai norisi geriau suprasti ir išarčiau pamatyti įvairių daiktų bei medžiagų struktūras. Be to, šis mikroskopas gali tapti puikia dovana smalsiems vaikams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „1600X Digital Microscope“ specifikacijos

  • Kamera: 2 MP.
  • Didinimo diapazonas: 1600X.
  • Filmavimo formatas: AVI.
  • Apšvietimas: 8 LED.
  • Laikiklis: statomas ant stalo, su 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu.
  • Maitinimas: USB jungtis.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 3,3 x 3,3 cm; 230 g.

„1600X Digital Microscope“ kaina

  • Gearbest14,49 €.
  • Dabar parduodamas su 16% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Įsigyti profesionalų mikroskopą gali tikrai ne kiekvienas. Džiugu, kad kinai esant tokioms situacijoms siūlo alternatyvius sprendimus. Pavyzdžiui, skaitytojai, kurie mikroskopą nori įsigyti tik vedami smalsumo, liks pilnai patenkinti ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse parduodamu „1600X Digital Microscope“ mikroskopu.

Šis skaitmeninis mikroskopas yra maitinamas per USB jungtį, todėl lengvai gali būti prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono. Kitaip sakant, „1600X Digital Microscope“ yra pilnai pritaikytas naudoti namų sąlygomis ir nereikalauja jokio papildomo pirkėjo pasiruošimo norint pradėti naudotis šiuos skaitmeniniu mikroskopu.

Gamintojas tvirtina, kad „1600X Digital Microscope“ našumo pilnai pakanka tyrinėti ir nagrinėti įvairioms medžiagų bei augalų tekstūroms. Štai kokie vaizdai gali būti matomi su šiuo mikroskopu:

Šis mikroskopas taip pat gali tapti puikia dovana smalsiems vaikams, o tiems, kurie domisi elektronika, gali itin praversti lituojant labai smulkius elementus.

Būtina pabrėžti, kad „1600X Digital Microscope“ mikroskopas ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes šalia 2 megapikselių kameros turi ir 8 LED. Pastarųjų LED pagalba yra sukuriamas pakankamo stiprumo apšvietimas, kuris yra tiesiog būtinas stebint įvairius objektus iš labai arti. Jeigu esant tam tikroms situacijoms apšvietimas yra nereikalingas, jį galima tiesiog išjungti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šio mikroskopo komplekte yra pridedamas specialius stovas, kuris leidžia „1600X Digital Microscope“ pastatyti tiesiog ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Be to, šis stovas yra aprūpintas 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu, kuris šiuo atveju leidžia „1600X Digital Microscope“ orientuoti erdvėje pagal kiekvieno asmeninius poreikius.

„1600X Digital Microscope“ atsiliepimai

Skaitmeninis mikroskopas „1600X Digital Microscope“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse pasirodė praėjusių metų pabaigoje, tačiau jau spėjo susilaukti santykinai daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų. Šiuo metu bendras „1600X Digital Microscope“ vertinamas siekia 4,78 žvaigždutes iš 5 galimų, kas reiškia, kad kol kas šis mikroskopas nėra gavęs mažesnio nei 4 žvaigždučių įvertinimo.

  • Alex. Pamatęs įpakavimą sudvejojau, kad toks mažas daiktas gali atstoti įprasto mikroskopo funkcionalumą. Vis dėlto visos abejonės dingta iš karto, vos tik išbandai „1600X Digital Microscope“. Šis skaitmeninis mikroskopas veikia puikiai tiek su naujais, tiek su senais kompiuteriais. Rekomenduoju kiekvienam smalsiam pirkėjui.
  • RM. Kartais tenka lituoti, todėl tai buvo bene pagrindinė priežastis kodėl įsigijau šį mikroskopą. Dabar galiu tik patvirtinti, jog „1600X Digital Microscope“ pateisino mano lūkesčius. Dar galiu pridėti ir tai, kad šis mikroskopas puikiai veikia su „Linux“ operacine sistema, nors gamintojas nurodo, kad jis veikia tik su „Windows“.
  • Yoru. Veikia puikiai tiek su kompiuteriu, tiek su išmaniuoju telefonu. Esu pilnai patenkintas šio skaitmeninio USB mikroskopo galimybėmis, vertinu greitą pristatymą ir labai gerą kainą.
  • Machipopette. Puikiai veikiantis skaitmeninis mikroskopas, kuris atsižvelgus į šiuo metu visiems prieinamą kainą, pilnai pateisina mano lūkesčius. Noriu pabrėžti, kad šiuo atveju taip pat nebūtina į kompiuterį diegti programinę įrangą, nes „1600X Digital Microscope“ puikiai veikia ir be jos kaip paprasta kamera.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(14)
(-10)

Komentarai (4)