Ranka mostelėjai, vanduo bėga, ranka mostelėjai - nustojo. Naujausia „Xiaomi“ automatinė vandens sklendė padės sumažinti sąskaitas už vandenį, o baterijos pakaks 6 mėnesiams (Video)  ()

„Xiaomi“ automatinė vandens sklendė tinka praktiškai bet kuriam maišytuvui. Ji turi du judesio daviklius, kurie leidžia aktyvuoti vandens srovę, kuri dar papildoma ir oru. Taip sumažinsite vandens sąskaitas ir pagerinsite higieną. Polikarbonato korpuse slepiasi nedidelė, bet talpi baterija, kurios pakanka 6 mėnesiams. Ji įkraunama per USB, bet tik numontavus įrenginį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: automatinė vandens sklendė maišytuvui.
  • Įrengimas: labai greitas įrengimas naudojant pridedamus adapterius; lengvas išmontavimas įkrovimui.
  • Energijos naudojimas: 3 valandų įkrovimas suteikia energijos 6 mėnesiams, įkraunamas per USB.
  • Panaudojimas: tiek vonios kambaryje, tiek virtuvėje, kur nuo maišytuvo vamzdžio iki kriauklės apačios yra bent 15 cm.
  • Ypatingos savybės: į vandens srovę įterpiamas oras, kad sumažėtų sąnaudos, šoninis judesio jutiklis.
  • Medžiagos: polikarbonatas.
  • Išmatavimai ir masė: 5,80 x 3,30 x 4,80 cm, 100 gramų.

Kaina

Tai – dar vienas „Xiaomi“ prietaisas namams. Šis įrenginys yra sukurtas pagerinti higienai bei sutaupyti vandeniui. Tai – automatinė vandens sklendė maišytuvui. Po ja pakišus rankas, daržoves, puodelį ar bet ką kito, vanduo ims bėgti automatiškai. Tam prietaise sumontuoti net du judesio davikliai – vienas pakraštyje, o kitas – apačioje.

Tačiau vanduo ne šiaip ims bėgti vos pakišus rankas. Jis bus maišomas su oru, todėl pagerės vandens padengimas ir gerokai sumažės sąnaudos. Taip tausosite gamtą ir sumažinsite sąskaitas. Tik nemanykite, kad pats prietaisas nėra taupus, nes jo sensoriams reikalinga elektros energija – vos 3 valandų įkrovimo pakanka 6 mėnesiams. Įrenginys įkraunamas numontuotas nuo maišytuvo.

Sumontuoti šį „Xiaomi“ prietaisą yra labai lengva. Pakuotėje rasite tam reikalingą adapterį, tačiau prietaisas tinka iš esmės bet kokio tipo maišytuvams. Jis pravers tiek virtuvėje, tiek vonioje. Greičiausiai jis lengviau prigis ten, kur kriaukle naudojatės dažniau, nes nereikės taip dažnai liesti įprastų maišytuvo sklendžių.  Taip pagerės ir higienos situacija, nes švariomis rankomis nereikės liesti nešvaraus maišytuvo.

Šis įrenginys yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų ir turi polikarbonato korpusą. Visa elektronika yra apsaugota nuo vandens – įrenginys atitinka IPX6 standartą. Tai yra patvarus ir patogus prietaisas, šiek tiek pagerinantis buitį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()