TomTop skelbia apie akciją „Xiaomi WiFi Repeater Pro“: daugiau jokio dingusio interneto - tai vienas populiariausių „WiFi“ signalo stiprintuvų iš Kinijos (Video)  (4)

„Xiaomi WiFi Repeater Pro“ arba dar kitaip vadinamas „Xiaomi Mi WiFi Amplifier Pro“ yra „WiFi“ signalo stiprintuvas. Turbūt daugelis iš mūsų susidūrėme su situacija, kai namuose įvairūs išmanūs įrenginiai tiesiog negali pilnai dirbti, jei neturi prieigos prie interneto ar gaunamas ryšys yra nestabilus bei silpnas. Šis įrenginys būtent nuo tokių nemalonių situacijų ir išgelbsti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Dabar šį „WiFi“ signalo stiprintuvą „Xiaomi WiFi Repeater Pro“ galima įsigyti už 11,88 eurus tiesiai iš Ebay, kur jį parduoda Kinijos parduotuvė TomTop
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • 30-ties dienų pinigų grąžinimo garantija.

Tad ką daro „Xiaomi WiFi Repeater Pro“?

Kaip ir minėjome – sustiprina jūsų namuose esantį „WiFi“ signalą.

Šiuo atveju labai svarbu nesuklysti. „Xiaomi WiFi Repeater Pro“ nėra interneto maršrutizatorius. Jis pats savaime jums „WiFi“ interneto nesuteiks. „Xiaomi WiFi Repeater Pro“ jungiasi prie namuose esančios interneto maršrutizatoriaus ir tada sustiprina jo signalą.

Gali kilti klausimas: o tai kam tada išvis tokio daikto gali reikėti? Atsakymas labai paprastas.

Vos tik nuo savo maršrutizatoriaus nutolstate toliau ir dar jei būnate už sienos ar dviejų – „WiFi“ signalo stiprumas iškart krenta, tampa nestabilus ar net išvis pradingsta. Štai tuo atveju „Xiaomi WiFi Repeater Pro“ ir tampa naudingu.

Jis aptinka jūsų turimo interneto ryšio signalą ir jį sustiprina tam tikroje erdvėje.

Pavyzdžiui, jei turite namuose vietų, kuriose „WiFi“ signalas yra nestabilus arba maršrutizatorius neskleidžia pakankamai galingo signalo, arba tiesiog namuose yra ganėtinai daug sienų ir „WiFi“ signalo stiprumas bei stabilumas gerokai susilpnėja, tokiais atvejais šis „WiFi“ signalo stiprintuvas yra pastatomas tarp maršrutizatoriaus ir jūsų prietaiso, kuriam reikia interneto. „WiFi“ signalas iškart sustiprėja ir nors būsite stipriai nutolę nuo maršrutizatoriaus, neliks jokių ryšio sutrikimų.

„Xiaomi WiFi Repeater Pro“ yra kvadratinės formos ir išmatavimai būtų tokie: 6.90 x 6.90 x 3.50 cm, o sveria apie 125 gramus. Jame matome akivaizdžias dvi išorines antenas, kurių kiekvienos ilgis yra po 6 cm. Jas taip pat galima lankstyti aukštyn ir žemyn.

Stiprintuvas maitinimas iš įprasto elektros tinklo, tiesiog įjungiame į rozetę ir viskas.

„Xiaomi WiFi Repeater Pro“ signalo stiprintuvas turi LED indikatorių ir kai jis jau dirba, tada šviečia melsva spalva. Visais kitais atvejais matoma gelsva spalva. Taip pat turi „Reset“ mygtuką.

Smagu ir tai, kad šis „WiFi“ signalo stiprintuvas palaiko automatinį programinės įrangos atnaujinimą ir prie jo, vienu metu, galima prijungti net 64 skirtingus prietaisus.

Žinoma, tai labiau teorinis dalykas, o ir vargiai kas nors namuose turi tokį kiekį prietaisų, kuriems vienu metu reikėtų interneto.

Turbūt vienintelis šios įrenginio minusas, kad jis palaiko 2,4 Ghz, tačiau nepalaiko 5 GHz. Na, bet už tokią kainą turbūt daugiau reikalauti ir nevertėtų.

Jo prijungimas prie maršrutizatoriaus ir susiejimas su išmaniaisiais įrenginiais yra gana nesudėtingas ir esminiai dalykai nurodyti žemiau pateiktame paveikslėlyje.

O viską dar detaliau pademonstruoja šis apžvalgininkas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (4)