Vakuuminiai stiklainiai, priklijuojami laikikliai ir net magnetinis muilo laikiklis: kas tai yra „Xiaomi Happy Life“ ir kaip „Xiaomi“ siūlo palengvinti kasdieninį gyvenimą (Video)  (1)

Tikriausiai nesuklysime teigdami, kad „Xiaomi“ kompanija yra geriausiai žinoma dėl savo išmaniųjų telefonų, tačiau ji gamina ir televizorius, kompiuterius, planšetes, išmaniąją dėvimą elektroniką, siurblius, apšvietimo, garso įrangą ir taip toliau. Šiuo atveju tinka pasakymas, kad kompanija gamina praktiškai viską: nuo 4K televizorių iki kojinių. Ir mes nejuokaujame, tikrai galima įsigyti „Xiaomi“ kojines. Tačiau šįkart ne apie tai. Ar esate ką nors girdėję apie „Xiaomi Happy Life“ produktų liniją?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-03-02 Vakuuminiai stiklainiai, priklijuojami laikikliai ir net magnetinis muilo laikiklis: kas tai yra „Xiaomi Happy Life“ ir kaip „Xiaomi“ siūlo palengvinti kasdieninį gyvenimą (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne paslaptis, kad „Xiaomi“ turi galybę dukterinių kompanijų ir įvairių prekės ženklų bei produktų linijų, ir viena iš mums mažiau žinomų yra „Xiaomi Happy Life“.

Jau iš pavadinimo galima suprasti, kad kalbama apie produktus, kurie turėtų mūsų gyvenimus padaryti laimingesnius. Kaip dėl to laimingumo, tai gana sunku įvertinti, bet kad patogesnius, tai tikrai.

Šios serijos produktų yra ganėtinai didelis pasirinkimas ir čia pristatysime keletą įdomesnių bei praktiškų dalykų. Visą pasiūlą galite rasti „Gearbest“ bei „Aliexpress“ internetinėse parduotuvėse.

1. „Xiaomi Happy Life Hook“ - universalūs kabliukai

6 vnt. pakuotė su siuntimu: Gearbest – 9,15, Aliexpres – 11,18.

Šie kabliukai yra viena populiariausia „Happy Life“ serijos prekė, kuriai pirkėjai negaili pagyrų. Paprastas dizainas, aukštos kokybės ABS medžiagos ir specialiai iš Amerikos importuoti klijai, kuriais ir pritvirtinami kabliukai prie bet kurios sienos.

Tereikia nuklijuoti apsauginį lipduką ir priklijuoti kabliuką norimoje kambario vietoje. Tai padarius, patariama 24 valandas nieko ant jo nekabinti, kad jis maksimaliai tvirtai priliptų. Taip pat puiku yra ir tai, kad nusprendus pašalinti šį kabliuką, ant sienos nelieka jokių klijų žymių.

Vienas kabliukas išlaiko iki 3 kg svorį ir jie tinka bet kuriame kambaryje: ar tai būtų virtuvė, ar vonios kambarys, ar balkonas, kadangi jie nebijo tiesioginių saulės spindulių.

Šiame vaizdo įraše apžvalgininkas išbando jų tvirtumą.

2. „Xiaomi Happy Life Multi-function Hook“ - universalūs kabliukai

3 vnt. pakuotė su siuntimu: Gearbest – 6,5, Aliexpres – 9,24.

Šie kabliukai yra kitokios formos, tačiau taip pat pagaminti iš ABS medžiagos ir pritvirtinami tokiu pačiu principu.

Išlaiko iki 3 kilogramų svorį ir pats galas yra pagamintas iš TPU medžiagos (kieto plastiko ir minkšto silikono mišinys), tad jis yra minkštesnis ir apsaugo kabinamus drabužius ar daiktus nuo galimų subraižymų.

Žinoma, šie kabliukai taip pat tinka bet kuriame kambaryje ir nebijo nei temperatūrų pokyčių, nei tiesioginių saulės spindulių.

3. „Xiaomi Happy Life Bathroom Set“ - vonios rinkinys

5 vnt. pakuotė su siuntimu Aliexpres – 29,28;

10 vnt. pakuotė su siuntimu Gearbest – 25,68; Aliexpres – 46,24;

Tai yra vonios rinkiniai, kuriuose yra viskas, ko gali prireikti vonios kambaryje.

5 vnt pakuotėje rasite: 1 telefono laikiklį, 1 dantų šepetėlių laikiklį, 1 tualetinio popieriaus laikiklį, 1 muilo dėkliuką ir 1 dėžutę susidėti smulkiems daiktams.

10 vnt. rinkinyje dar papildomai bus 2 laikikliai plaušinei ir 3 universalūs „Xiaomi Happy Life Hook“ kabliukai.

4. „Xiaomi Happy Life Soap Magnet Holder“ - magnetinis muilo laikiklis

1 vnt. su siuntimu: Gearbest – 6,37; Aliexpres – 8,08.

Šis magnetinis muilo laikiklis atrodo išties šauniai. Ir nors skamba kiek juokingai bet atrodo tikrai patogiai. 

Pagamintas iš tvirtos ABS medžiagos, kaip ir jau visi minėti „Happy Life“ linijos produktai yra prilipdomas prie įvairaus paviršiaus.

Tad belieka švariai nuvalyti sieną, nuimti laikiklio lipduką, priklijuoti laikiklį, magnetinę dalį įspausti į muiliuką ir viskas. Muiliukas jau bus pakabintas virš kriauklės.

Yra kompaktiškų matmenų: 10 x 3 x 6,3 cm ir sveria 110 gramus.

5. „Xiaomi Vacuum Pumping Tank Storage“ - permatomi vakuuminiai stiklainiukai

3 vnt. su siuntimu: Gearbest – 33,82; Aliexpres – 28,29.

Šie permatomi vakuuminiai stiklainiukai yra suprojektuoti taip, kad maksimaliai padidintų maisto produktų laikymo laiką.

Visi trys stiklainiukai: 0,4 l, 1 l ir 1,5 l talpos yra pagaminti iš aukštos kokybės borosilikatinio stiklo ir yra atsparūs aukštai bei žemai temperatūrai.

Tad į šiuos stiklainius sudėtus maisto produktus galima drąsiai laikyti šaldytuve, spintelėje ar kitose, jums patogiose vietose.

Pats dangtelis yra pagamintas ir ABS ir PP plastikų, kurie yra saugūs, jų sąlytis su maistu nekenkia jų kokybei ir tuo pačiu žmonėms bei tai atitinka nacionalinius saugumo reikalavimus.

Tad belieka sudėti norimą ilgiau išsaugoti maistą į stiklainį, užsukti dangtelį ir su jo viršuje esančiu mygtuku padaryti vakuumą stiklainyje. Paprasta, patogu ir maistas, neturėdamas sąlyčio su oru, ilgiau išliks šviežias.

6. „Xiaomi Happy Life 120ml Portable USB Mini Ultrasonic Air Humidifier“ - mini oro drėkintuvas

Aliexpres su siuntimu – 16,63.

Tai yra nedidelis ir stilingai atrodantis oro drėkintuvas. Taip pat jis gali būti naudojamas ir kaip kvapų garintuvas.

Tereikia į jį pripilti 120 ml švaraus, gėlo vandens, prijungti su USB laidu prie maitinimo šaltinio ir įjungti. Iškart pradedamas leisti švelnus garų rūkas ir dar papildomai įrenginys šviečia. Pastarąsias spalvas galima keisti ir yra specialus naktinis švietimo pasirinkimas.

Pripildyto drėkintuvo pilnai užtenka maždaug 6-10 val. ir 10 m2 plotui, darbuojasi tyliai – mažiau kaip 36 dB – ir gali būti puikiai pritaikomas ne tik namuose, bet ir darbo vietoje.

Tai yra patys populiariausi daiktai iš ganėtinai plačios „Xiaomi Happy Life“ produktų linijos.

Tačiau jei neradote kas jus būtų sudominę, tai visą šios produktų linijos pasiūlą galite peržiūrėti „Gearbest“ bei „Aliexpress“ internetinėse parduotuvėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (1)