Tai geriau už bet kokią asmenukių lazdą? Naujos kartos ir dabar itin geros kainos dronas su dviem 1080p raiškos, vien rankos mostelėjimu aktyvuojamomis kameromis, nurodoma skrydžio trajektorija ir automatiniu objekto sekimu („SG106“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„SG106“ – tai ekonominės klasės dronas, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotas net dvi aukštosios HD raiškos kameras (1920 x 1080). Šis dronas taip pat stebina iki 22 minučių be papildomos įkrovos atlaikančia baterija, bei išskirtiniu funkcionalumu, kuris leidžia „SG106“ valdyti tiesiog rankų gestais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „SG106“ specifikacija

  • Kamera: 1080p raiškos (1920 x 1080), viena įmontuota priekyje, kita apačioje.
  • Valdymo atstumas: iki 100 m.
  • Valdymas: 2,4 GHz dažnio ruože veikiančiu nuotoliniu valdymo pulteliu arba išmaniuoju telefonu.
  • Baterija: 1600 mAh; energijos pakanka 22 minutėms.
  • Papildomos funkcijos: valdymas gestais; ilgai laikanti baterija, integruotos dvi kameros; skridimo trajektorijos sudarymo galimybė.
  • Matmenys ir svoris: 27 x 27 x 7 cm; 145 g.

„SG106“ kaina (su 3 akumuliatorių komplektu)

  • Gearbest“ – 53,40 €.
  • Dabar parduodamas su 3% nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 10-18 darbo dienų už 6,56 €.
  • Mažiausia kaina.
  • GeekBuying“ – 57,15 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Artėjantis šiltasis metų sezonas vis dažniau leis mėgautis geru oru. Jeigu norite savo apylinkes pažinti dar geriau, tuomet verta pagalvoti apie ekonominės klasės drono įsigijimą. Pastarieji dronai nėra brangūs tačiau pilnai patenkina tipinio naudotojo poreikius. Kad toks rezultatas yra įmanomas už visiems prieinamą kainą pilnai patvirtina naujos kartos „SG106“ drono pavyzdys.

Tai yra vienas iš nedaugelio dronų, kuris yra aprūpintas net dviem aukštos kokybės kameromis. Viena jų yra integruota priekyje ir puikiai tinka filmuoti toliau esantiems objektams. Tuo tarpu „SG106“ drono korpuso apačioje integruota kamera itin praverčia tada, kai norite įmažinti savo įspūdžius, pavyzdžiui, iškylaudami gamtoje. Kitaip sakant, „SG106“ gali pilnai pakeisti ir netgi pasiūlyti naujų galimybių tiems, kurie anksčiau naudojosi asmenukių lazda.

Kokybiškas bei įdomias nuotraukas naudojantis „SG106“ dronu pavyksta užfiksuoti dėl tos priežasties, nes ši sraidyklė gali būti valdoma ne tik komplekte pridedamu pulteliu ar išmaniuoju telefonu, bet ir rankų gestais. Trumpai tariant, aktyvuoti filmavimą ar fotografavimą šiuo atveju yra įmanoma vos vienu rankos mostelėjimu.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad „SG106“ drone yra integruota 1600 mAh talpos baterija, kurios energijos šiuo atveju pakanka maždaug 22 minutėms. Tai iš tiesų labai geras rezultatas, kadangi kiti ekonominės klasės dronai ore be papildomos įkrovos išsilaiko ne daugiau nei 10-15 minučių.

Pristatant šį ekonominės klasės droną taip pat norisi atkreipti dėmesį į tai, kad jis geba sekti nurodytus objektus. Norint aktyvuoti šią funkciją tiesiog pakanka išmaniojo telefono ekrane spustelėti ant norimo taško, o dronas jo nuolatiniu sekimu toliau jau pasirūpins automatiškai.

Įdomu ir tai, kad „SG106“ dronas pilnai leidžia išnaudoti išmaniojo telefono akselerometro privalumus. Trumpai tariant, ši funkcija leidžia valdyti droną tiesiog atitinkamai pakreipiant jūsų išmanųjį telefoną erdvėje. Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „SG106“ gali skristi pagal iš anksto sudarytą trajektoriją. Šią trajektoriją galima sudaryti tiesiog pirštu išmaniojo telefono ekrane braukiant per horizontą.

Tenka pripažinti, kad įdomus papildomas funkcionalumas, patraukli kaina ir santykinai gerai laikanti baterija leidžia šiam dronui išsiskirti net ir santykinai perpildytoje Kinijos rinkoje. Be to, „SG106“ į Lietuvą yra pristatomas greičiau nei kitos prekės iš Kinijos, o tai daugeliui potencialių pirkėjų taip pat gali tapti reikšmingu privalumu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()