„Surasti planšetinį kompiuterį su geresniu kainos ir kokybės santykiu šiuo metu turbūt neįmanoma“. Populiariausias 10,1" įstrižainės planšetinis kompiuteris iš Kinijos, dabar pigiau nei už 70€ („Zonko ZKT1002“ kaina, Specifikacijos, Video, Atsiliepimai)  ()

„Zonko ZKT1002“ – tai ekonominės klasės planšetinis kompiuteris, kuris Kinijoje šiuo metu yra vienas iš perkamiausių „Gearbest“ parduotuvėje. Šis planšetinis kompiuteris turi kokybišką 10,1 colių IPS technologijos lietimui jautrų ekraną, kuris puikiai tinka naršymui internete, filmų peržiūrai ir el. knygų skaitymui. Išlaikyti didelį populiarumą šiam planšetiniam kompiuteriui taip pat padeda itin konkurencinga kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Zonko ZKT1002“ specifikacijos

  • Ekranas: 10,1 colio, 1280 x 800 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 4 branduolių „MediaTek MTK6580“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-400MP2 GPU“.
  • Atmintis: 2 GB RAM, 16 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 32 GB.
  • Kameros: 5 MP galinė kamera su LED blykste; 2 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 6.0.
  • Baterija: 4500 mAh.
  • Jungtys: Micro USB.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0, WiFi 802.11b/g/n, GPS, 2G (GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz), 3G (WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B2 1900MHz, WCDMA B5 850MHz).
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Išskirtinės savybės: du integruoti garsiakalbiai; GPS; 2 SIM kortelių palaikymas.
  • Matmenys ir masė: 24,1 x 16,8 x 0,94 cm; 502 g.

„Zonko ZKT1002“ kaina

  • Gearbest“ – 64,80 €.
  • Dabar parduodamas su 11% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu namuose tik naršote internete ar žiūrite įvairius vaizdo įrašus, tuomet galima nešiojamą kompiuterį iškeisti į planšetinį kompiuterį. Toks sprendimas leis džiaugtis geresnėmis mobilumo savybėmis ir taip pat padės turėti prieigą prie savo mėgstamo turinio tiesiog akimirksnius (nereikės laukti kol užsikraus operacinė sistema).

Net jei planšetinio kompiuterio nenorite patys, jis tikrai labai patiks vaikams – toks kompiuterio variantas dažnu atveju jiems kur kas malonesnis, nei tradicinis. Ir šiuo atveju yra labai geras variantas ką galime pasiūlyti – tai „Zonko ZKT1002“.

Ekonominės klasės planšetinis kompiuteris „Zonko ZKT1002“ puikiai tiks tiems, kurie mėgsta mėgautis skaitmeniniu turiniu, tačiau nežaidžia žaidimų. Trumpai tariant, gamintojas kurdamas šį planšetinį kompiuterį pasirūpino ir jame integravo tik tokią aparatinę įrangą, kurios pakanka darbui ir svarbiausioms multimedijos pramogoms.

Toks sprendimas leido pastebimai sumažinti „Zonko ZKT1002“ kainą, tačiau pilnai išsaugojo šio planšetinio kompiuterio mobilumo savybes. „Zonko ZKT1002“ turi GPS, 2G bei 3G ryšio modulius ir gali pasigirti ne tik Micro SD kortelės lizdu, bet dar net ir dviem SIM kortelės lizdais. Įdomu, jog šie paminėti lizdai yra integruoti atskirai.

Priminsime, kad kiti gamintojai taip pat siūlo analogišką sprendimą, tačiau vienas iš lizdų visuomet būna skirtas arba Micro SD kortelei, arba SIM kortelei. Kitaip sakant, galimybės tuo pačiu metu naudoti dvi SIM ir Micro SD paprasčiausiai nebūna. Vis dėlto toks apribojimas „Zonko ZKT1002“ planšetiniam kompiuteriui tikrai negalioja ir tai šiuo atveju galima laikyti reikšmingu privalumu.

Galiausiai būtina paminėti, jog „Zonko ZKT1002“ planšetinis kompiuteris turi integruotą 5 MP kamerą galinėje dalyje, o vaizdo pokalbiams siūlo naudoti priekyje esančią 2 megapikselių kamerą. Įdiegta „Android 6.0“ operacinė sistema nėra pati naujausia, tačiau jeigu šį planšetinį kompiuterį naudosite naršymui internete, el. knygų skaitymui ar multimedijos pramogoms, tai tikrai netaps dideliu trūkumu. Priešingai, tai yra viena iš svarbiausių priežasčių, kodėl šis kompiuteris yra toks pigus - senesnės kartos OS reikalauja mažiau sisteminių resursų. Tad jei kaina yra svarbu, tai labai geras strateginis gamintojo žingsnis.

Vis dėlto jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris planšetiniam kompiuteriui yra pasiryžęs išleisti daugiau pinigų, tuomet tikrai pats laikas pasidomėti kiek anksčiau mūsų aprašytais planšetiniais kompiuteriais, o pats perkamiausias iš jų yra „ALLDOCUBE M5X“ – 10“, „Android 8.0“, 4/64GB atminties, MT6797 CPU ir vienas geriausių kainos/parametrų santykis šioje kainų grupėje.

„Zonko ZKT1002“ atsiliepimai

Planšetinis kompiuteris „Zonko ZKT1002“ šiuo metu itin domina pirkėjus. Statistika atskleidžia, jog tai dabar yra perkamiausias planšetinis kompiuteris. Bendras „Zonko ZKT1002“ įvertinimas šiuo metu siekia 5 žvaigždutes iš tiek pat galimų. Tai reiškia, kad visi šį planšetinį kompiuterį įsigiję pirkėjai kol kas lieka maksimaliai patenkinti.

  • Maxim. Šis planšetinis kompiuteris labai greitas, o ekranas puikiai reaguoja net ir į mažiausią paspaudimą. Paruošti naudojimui „Zonko ZKT1002“ buvo labai paprasta. Dažniausiai šį planšetinį kompiuterį naudoju naršymui internete ir el. knygų skaitymui. Taip pat galiu patvirtinti, kad „Zonko ZKT1002“ užkrauna „YouTube“ vaizdo įrašus be jokių trikčių.
  • Ridwan. Puikus produktas už visiems prieinamą kainą. Džiaugiuosi greitu pristatymu. Vienam iš savo draugų jau rekomendavau šį planšetinį kompiuterį, o papildomai dar galiu patvirtinti, jog aprašymas pilnai atitinka praktinį planšetinio kompiuterio funkcionalumą.
  • Leigh. Naudoju šį planšetinį kompiuterį filmas žiūrėti ir esu be galo patenkintas atkuriama vaizdo kokybe. Drąsiai galiu rekomenduoti šį planšetinį kompiuterį kitiems, nes greičiausiai surasti geresnį kainos ir kokybės santykį šiuo metu yra neįmanoma.
  • Murphy. Esu pilnai patenkintas savo pirkiniu. Planšetinis kompiuteris atvyko greitai ir labai gerai supakuotas. Taip pat teigiamai galiu įvertinti vartotojo patirtį, nes operacinė sistema visuomet veikia sklandžiai ir be jokių sutrikimų.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(8)
(-3)

Komentarai ()