Dabar tai turbūt pats pigiausias išmanusis su „Snapdragon 660“ CPU, 6/128 GB atmintimi, 5,99 colių lenktu AMOLED ekranu, 3550 mAh baterija ir belaidžio įkrovimo galimybe: kainos sumažėjimas nuo 400€ link 180€ („Elephone U Pro“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

Riesti AMOLED ekranai nebėra prabanga. „Elephone U Pro“ - dabar tai fantastiškai geros kainos telefonas su būtent tokiu 5,99 colių ekranu, „Snapdragon 660“ 2,2 GHz procesoriumi, 6 GB RAM ir net 128 GB duomenų atmintimi. 3550 mAh baterijos pakaks ilgai žaidimų sesijai, o nuotraukų kokybė tikrai nustebins spalvomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Elephone U Pro“ specifikacijos

  • Ekranas: 5,99 colių įstrižainės, 2160 x 1080p rezoliucijos AMOLED, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.
  • Procesorius: 8 branduolių 2.2 GHz „Snapdragon 660“ arba „MKT 6763“.
  • Atmintis: 6 GB RAM, 128 GB duomenų atminties, turi „microSD“ kortelės lizdą (užima vieną iš „Nano SIM“ lizdų).
  • Kameros: 8 MP priekyje, 13 + 13 MP gale.
  • OS: „Android 8.0 Oreo“.
  • Baterija: 3550 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas.
  • Jungtys: USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ ryšio moduliai, visos LTE dažnių juostos 4G ryšiui Lietuvoje.
  • Jutikliai: giroskopas, e-kompasas, apšvietimo jutiklis.
  • Matmenys: 19 x 14,6 x 3,6 cm (pakuotės matmenys).

„Elephone U Pro“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ - €179,80 su „Snapdragon 660“, 152.83€ su „MKT 6763“
  • Šiuo metu tai turbūt pigiausias 6/128 GB telefonas su „Snapdragon 660“ CPU
  • Tuoj po anonso „Elephone U Pro“ kainavo apie 400 eurus, tad dabar realus jo atpigimas - daugiau nei dvigubai. 
  • Siuntimas į Lietuvą nemokamas.
  • Tiesioginis konkurentas pagal kainą: Xiaomi Mi A2 (4/64GB, „Snapdragon 660“) - 161.82€.

„Elephone U Pro“ – dabar tai fantastiškai geros kainos išmanusis telefonas su 5,99 colių AMOLED ekranu lenktomis briaunomis. 2160 x 1080p rezoliucijos ekranas pasižymi ryškiomis spalvomis, aiškiu vaizdu ir detalumu.  Čia dar svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad šį ekraną nuo susibraižymų apsaugo pažangus „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas.

Už jo slepiasi 8 branduolių 2.2 GHz „Snapdragon 660“ procesorius, kuris užtikrina sklandų darbą. Tai reiškia, kad „Elephone U Pro“ yra puikiai tinkamas žaidimams, vaizdo įrašų peržiūroms ir kitai techniką stipriai apkraunančiai veiklai.

 

„Elephone U Pro“ nėra naujas telefonas - jis išleistas lygiai prieš metus, kaip „Samsung“ flagmano kopija pagal išvaizdą bet su kur kas geresne kaina. Ir jei prieš metus už jį prašė apie 400€ ir tuomet jis buvo visai perkamas modelis, tai dabar jo kaina sumažėjo daugiau nei dvigubai. Ir dabar labai tikėtina, kad už tokią kainą geresnių parametrų telefono tiesiog nerasite. 

„Elephone U Pro“ turi 6 GB RAM ir 128 GB ROM atminties. Dar geriau tai, kad šią talpą galima išplėsti – vieną iš dviejų „Nano SIM“ lizdų galima panaudoti „micro SD“ kortelei.  Tai yra puiki galimybė, kurią suteikia ne visi telefonai.

Tiesioginis konkurentas pagal kainą „Xiaomi Mi A2“ neturi „micro SD“ galimybės. „Xiaomi Mi A2“ taip pat nusileidžia ir pagal baterijos talpą – 3000 mAh prieš 3550 mAh. Skirtumas nėra didelis, bet jį tikrai pajusite. Abu telefonus galima įkrauti per „USB type C“ jungtį, bet „Elephone U Pro“ taip pat turi ir belaidžio įkrovimo galimybę.

„Elephone U Pro“ kaip šioje kainų grupėje, turi labai geras kameras. Gale jų net dvi – abi po 13 MP, o štai priekyje matoma viena 8 MP kamera. Tiesa, pagal šį rodiklį telefonas nusileidžia konkurentui iš „Xiaomi“ –  gale „Mi A2“ turi 20+12 MP konfigūraciją, o priekyje – vieną 20 MP kamerą. „Mi A2“ taip pat turi ir dirbtinio intelekto sistemą, kuri išryškina geriausias nuotraukų savybes. Tuo tarpu „Elephone U Pro“ kameros puikiai fiksuoja spalvas ir išvengia gausių vaizdo defektų.

Reikėtų pasakyti, kad abu šie telefonai turi daug panašumų. Tiek „Elephone U Pro“, tiek „Xiaomi Mi A2“ pasižymi veido ir pirštų antspaudų skaitytuvais. Abu taip pat pasižymi panašiais ryšių moduliais (4G, „Bluetooth 5.0“ ir „Wi-Fi“), o ir ekranai yra vienodo dydžio. Tiesa, lenktas „Elephone U Pro“ ekranas siūlo papildomą funkcionalumą – riestoje briaunoje galima pasiekti kai kurias funkcijas. Galiausiai, abu telefonai naudoja aštuntos kartos „Android“ operacinę sistemą „Oreo“.

Visgi esminis telefonų skirtumas - atminties kiekis. „Xiaomi Mi A2“ turi 4/64GB ir tokioje kainų grupėje tai įprastas derinys. O štai „Elephone U Pro“ sugeba su tuo pačiu identišku procesoriumi „Snapdragon 660“ turėti net 6/128GB atminties ir kainuoti vos 18€ brangiau. Tokia CPU, atminties ir kainos kombinacija iš esmės unikali, o pridėjus dar lenktą AMOLED ekraną, šis telefonas tiesiog neturi konkurentų. 

Be to, „Elephone U Pro“ atrodo kur kas modernesnis, nes toks ir yra. Jis turi ryškų ekraną, gerą kamerų konfigūraciją, gražų korpusą ir talpią bateriją. Visas šias savybes turi ir pigesnė „Elephone U“ versija, kuri pasižymi kiek silpnesniu procesoriumi – visais kitais atžvilgiais šie telefonai iš esmės yra vienodi.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: