Unikalus dronas, kuris savo galimybėmis pralenkė kainą: 4K raiškos kamera, valdymas rankos mostais arba su išmaniuoju telefonu, 22 minutės skrydžio ir visa tai vos už 44€ (Video)  (5)

Dvi kameros, iš kurių viena užtikrina plataus kampo 4K filmavimą, talpi baterija, valdymas gestais, automatinis sekimas paskui žmogų ir daugybė kitų puikių savybių. Tikrai ne veltui apžvalgininkas taip mėgsta šį „SG106“ droną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • „SG106“ dronas šiuo metu parduodamas už 44,04 eurus.
  • Taikoma 57 procentų nuolaida.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra mėgėjams skirtas dronas, bet kaip už tokią kainą, tai net ir gerokai pažangesni dronai turėtų pavydėti „SG106“ turimų funkcijų.

Šis ganėtinai kompaktiškas dronas – be apsaugų jo išmatavimai yra 27 x 27 x 7 cm – pasižymi puikiomis techninėmis savybėmis.

Jis turi dvi kameras, iš kurių viena užtikrina plačios aprėpties 4K vaizdą.

Taip pat yra labai patogus dalykas, kad dronas reaguoja į rankos mostą ir šitaip galima jam duoti komandą, kad padarytų nuotrauką ar pradėtų filmuoti.

Įprastai „SG106“ dronas yra valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, kuris dronui komandas perduoda WiFi 2.4 GHz ryšiu.

Žinoma, droną galima valdyti ir su išmaniuoju telefonu. Tada pats valdymas tampa dar įdomesniu, kadangi programėlėje galima tiesiog pirštu nupiešti skriejimo trajektoriją ir dronas būtent taip skries.

Arba tiesiog nurodyti, kad dronas sektų paskui žmogų. Labai įdomios ir retos funkcijos. Ypač tokioje kainų kategorijoje.

Verta paminėti ir tai, kad dronas palaiko optinio srauto padėties nustatymą, vos vieno mygtuko paspaudimu pakyla, nusileidžia bei grįžta namo.

Dronas nuo nuotolinio valdymo pultelio gali skraidyti maždaug 100 metrų atstumu, tad mėgėjiškam naudojimui to tikrai pakaks.

Didelis pliusas yra ir tai, kad „SG106“ dronas aprūpintas gana talpia baterija, kurios energijos užteks 22 minučių skrydžiui.

Šis apžvalgininkas teigia, kad „SG106“ yra išties šaunus, kokybiškas ir nebrangus dronas, kuris suteiks daug smagių akimirkų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(3)
(19)

Komentarai (5)